bcr asigurari

stelian68

stie cineva daca bcr asigurari, platesc la timp avariile auto rca? de curand a intrat un "SOFER" cu un citroen in renaultul meu. ma mir cum intr-un final, dupa ce mi-am pierdut o zi intreaga la politie accidente usoare,si cu f.f.mare greutate a zis un scuze asa... foarte sictirit. de ca si cum eram eu vinovat ca ma aflam in fata lui pe aceeasi directie de mers in acea zi, la aceeasi ora. stateam la semafor(rosu) de o bucata buna de vreme, chiar ma uitam sa - se puna culoarea verde cand, idiotul se infige direct in portbagajul meu. avariile sunt semnificative,aripi stanga-dreapta spate indoite, capac portbagaj-varza, bara spate- varza, tripla stana spate-varza, portbagajul in interior-varza, toate trebuie inlocuite, mai putin aripile care cred ca s-ar pute indrepta, chitui, vopsi,etc. idiotul mi-a dat rca-ul lui(bcr-asigurari) si pa..., a, sicum spuneam un scuze din alaaaaaa..... Am gasit in final in sevice foart bun, toata reparatia dureaza 10 zile, dar cei din sevice, http://www.servicehyundai.ro/ ,m-au avertizat ca este posibil sa am de asteptat cel putin 30 zile si ca nu ar plati chiar toate daunele constatate... IN CONCLUZIE: -Stie cineva daca bcr-asigurari sunt seriosi sau nu???
Zetics
Greu de spus... am avut doua dosare Casco la ei (micute, e adevarat, o roata si un parbriz), si de fiecare data au platit fix in ultima zi permisa de contract, adica a 15-a zi lucratoare de la depunerea actelor doveditoare.

In cazul rca-ului, habar n-am, presupun ca termenul poate fi mai lung (probabil o sa-ti plateasca in ultima zi prevazuta de lege de data asta, nemaiexistand un contract intre tine si ei cum era in cazul meu).

lucicop
Eu am Casco la BCR, am avut 2 daune si s-au miscat repede. Cam in 2 zile service-ul a avut accept de plata. Pentru RCA nu stiu ce sa zic...
cosmin_miu
Si eu am avut o dauna pe casco bcr (cu regres rca-otp) . Si s-au miscat destul de prompt, am avut acceptul aproape pe loc !  

La rca-bcr nu stiu......Insa m-a atins cineva mai demult  cu rca la asirom , am facut masina in sistem propiu si asirom mi-au decontat banii intr-un cont in aprox 5 zile de cand le-am dus facturile ! Personal cred ca rapiditatea decontarii/acceptului depinde de mai multi `factori` : asigurator , inspector , service , dauna etc .
cricri51
CITAT (stelian68 @ 8th June 2009, 10:55) *
stie cineva daca bcr asigurari, platesc la timp avariile auto rca? ...

Am avut doua evenimente, e drept acum 4, respectiv 3 ani, valori mici (cca 2000 ron), ambele CASCO.
Nu am ce sa le reprosez, au fost foarte prompti.
aeon
si eu am avut pe casco o avarie, nu prea mare;
m-au dus cu zaharelul cateva zile, dar au platit pana la urma, un pic inainte de termen
raduupri
Acum 1 an si ceva mi-au dat acceptul de plata in 30 de minute, numai ca inainte sa duc masina in service am fost la ei pentru constatare si mi-au pus sa aleg unul din service-urile cu care colaborau ei.

Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.