din ce am vazut pe situl lor (in link-ul de mai inainte cu DEMO JOOMLA)
"
Try the Joomla! JumpBoxThe Joomla JumpBox is a great way to run Joomla locally with a pre-built and pre-configured virtual application. Swiftly deploy on Windows, Mac, and Linux systems to virtualization platforms like VMware, Xen, Parallels, Virtual Iron, Microsoft Virtualization, and Amazon EC2. Click here for more information and download. "
si aici
JumpBox for the Joomla! Content Management System Version 1.5.x"... and the JumpBox for Joomla is a huge time saver. It captures the experience of a skilled IT admin in a package that's very easy to use and provides a production quality Joomla! installation in no time flat.
...
JumpBox simplifies your server software deployments with pre-built, pre-configured virtual applications that deploy in minutes. ..."
Repet, nu stiam nici cu ce se mananca nici cum se instaleaza joomla pana acum cateva zile cand am incercat sa folosesc si am dat direct in site-ul lor de acea prezentare. Este un drum care l-am ales urmand pasii de la ei.
Ai vazut ambele filmulete de prezentare?
P.S.: In momentul de fata am reusit sa instalez xampp si joomla dupa sfatul vostru de mai inainte.