Variante Paris - Londra

anton2dan

Salut,

Ce variante (ieftine de preferat) as avea sa ajung din Paris in Londra si intors la cateva zile distanta ori la Paris ori in Bucuresti la mijlocul lui septembrie ? Planuiesc sa fac o iesire de maxim o saptamana in septembrie la Paris si as vrea sa vizitez si Londra daca tot sunt prin apropriere smile.gif. Plecarea la Paris o sa o fac ori cu Wizz (aprox. 300-350 ron/pers) ori cu BlueAir (aprox. 400-450 ron/pers). De asemenea, care din companii ati alege?

Mersi anticipat de raspunsuri.
softpedic
CITAT (anton2dan @ 7th June 2009, 21:47) *
Salut,

Ce variante (ieftine de preferat) as avea sa ajung din Paris in Londra si intors la cateva zile distanta ori la Paris ori in Bucuresti la mijlocul lui septembrie ? Planuiesc sa fac o iesire de maxim o saptamana in septembrie la Paris si as vrea sa vizitez si Londra daca tot sunt prin apropriere smile.gif. Plecarea la Paris o sa o fac ori cu Wizz (aprox. 300-350 ron/pers) ori cu BlueAir (aprox. 400-450 ron/pers). De asemenea, care din companii ati alege?

Mersi anticipat de raspunsuri.

1. TGV Paris - Londra
2. Wizzair

Iuliux
Poti merge cu easyjet din Londra la Paris, cred ca e mai iestin decat tgvul.
anton2dan
CITAT (softpedic @ 7th June 2009, 23:42) *
1. TGV Paris - Londra
2. Wizzair

Sunt preturi cam piperate la TGV din ce am gasit eu... 98$ pe un site si 50 lire pe altul. In schimb am gasit un zbor de la EasyJet pt Paris-Londra de 42 euro. Si cred ca o sa fac intoarcerea direct din Londra inapoi in Romania, ca preturile la avion sunt cam aceleasi ca din Paris.

Alte idei pt drumul Paris - Londra?

LE: Iuliux, abia acum am vazut mesajul, la easyjet ma gandeam si eu smile.gif
softpedic
CITAT (anton2dan @ 8th June 2009, 09:48) *
Sunt preturi cam piperate la TGV din ce am gasit eu... 98$ pe un site si 50 lire pe altul. In schimb am gasit un zbor de la EasyJet pt Paris-Londra de 42 euro. Si cred ca o sa fac intoarcerea direct din Londra inapoi in Romania, ca preturile la avion sunt cam aceleasi ca din Paris.

Alte idei pt drumul Paris - Londra?

LE: Iuliux, abia acum am vazut mesajul, la easyjet ma gandeam si eu smile.gif

Vezi ( eurolines.fr ) ca ai oferte cu autocarul la EUROLINES, Paris - Londra cu 19 euro smile.gif
anton2dan
Ajunge 23 euro cu eurolines si dureaza 6-8 in functie de ora de plecare. Cam mult timp pierdut pe drum, dar ma gandesc si la varianta asta.

Ce ma intreaba unul din prietenii cu care trebuie sa plec : "Pt Marea Britanie nu trebuie viza ?". Din cate stiam eu, pt vizite scurte pentru vizite scurte nu trebuie viza si e de ajuns pasaportul sau cartea de identitate. Poate sa confirme cineva?
Quebec
CITAT (anton2dan @ 9th June 2009, 11:32) *
Ajunge 23 euro cu eurolines si dureaza 6-8 in functie de ora de plecare. Cam mult timp pierdut pe drum, dar ma gandesc si la varianta asta.

Ce ma intreaba unul din prietenii cu care trebuie sa plec : "Pt Marea Britanie nu trebuie viza ?". Din cate stiam eu, pt vizite scurte pentru vizite scurte nu trebuie viza si e de ajuns pasaportul sau cartea de identitate. Poate sa confirme cineva?

de doi ani jumate nu mai ai nevoie de viza

fly_dream
CITAT (anton2dan @ 9th June 2009, 10:32) *

Suntem in Uniune Europeana, mergeti linistiti doar cu cartea de identitate, been there, done that.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.