Romania - Campiona Europeana in 2012

AdiFCD

Chiar crede cineva ca vom avea o sansa ? Razvan sa fie bucuros daca ne calificam ! Nu ma asteptam la asemenea declaratii din partea lui !

CITAT
Razvan Lucescu se pregateste sa debuteze ca selectioner, dar viseaza departe - "vreau titlul european in 2012" e anuntul bomba facut de Razvan in Lituania.

2012 - anul perfect pentru romani ! La asta viseaza Sandu si Razvan Lucescu. Razvan simte ca nationala poate fi campioana Europei peste 3 ani. Romania n-a trecut niciodata de sferturi la un turneu final.

Tot in 2012, Nasul Sandu vrea o echipa din Romania in finala Europa League de la Bucuresti.
mircea21
CITAT (AdiFCD @ 6th June 2009, 02:29) *
Nu ma asteptam la asemenea declaratii din partea lui !

Cine stie, poate a fost scoasa din context acea declaratie, la noi se practica, ba mai mult, as zice ca e la mare moda in mass-media din Romania.

zuv
Eu nu-l vad pe Lucescu facand asemenea declaratii exaltate.L-a vazut cineva la TV spunand asta?
AdiFCD
Toata lumea stie ca e o aberatie ,inclusiv Razvan,dar daca va reusi sa insufle echipei o mentalitate de invingatori vom avea macar o echipa nationala care sa joace frumos (si atunci vor veni si rezultatele ).Probabil ca asta urmarim cu totii.
GTFMIOFE
eu nu cred ca a zis asa ceva. mi se pare o mare aberatie. totu pleaca de la presa noastra...............
wegviLVGAsdf
Da nu Lucescu a declarat asta. Sandu a zis ca Lucescu se gandeste la titlu in 2012. Intrebat de ziaristi despre subiectul asta, Razvan a zis : "de ce nu?"...pai ce putea sa raspunda?
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.