Messengerul Radio-Romania
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6

Zvartoshu

pisico .. ia de aici laugh.gif
http://forum.softpedia.com/index.php?showforum=287
chatnoir401
OK, am vazut.

chatnoir401
Intrebare de baraj de la un taximetrist: de ce in Bacau prinde RADIO 21 pe 2 frecvente, una nu e de ajuns? Ce nu stia omul nostu e ca 94.4 de la Adjud se prinde bine cam in tot Bacaul.
Neaceasca85
Dar cum a aflat, avea radio cu scala sau ce? S-a apucat el sa scaneze de curiozitate. laugh.gif De obicei necunoscatorii stau in voia AF-ului si au impresia ca e emitator unic national. biggrin.gif
chatnoir401
Cred ca a vazut pe RDS frecventa, e simplu sa-si dea seama.
Neaceasca85
Inalt Prea Sfintitul IPS DRIVER ERROR, urmat de Failed to Connect- acum 1 minut.
chatnoir401
Incearca de mai multe ori, e posibil ca uneori sa mai dea mici rateuri.

Zvartoshu
forumu sfantului duh..... biggrin.gif
Neaceasca85
CITAT (chatnoir401 @ 15th June 2009, 12:02) *
Incearca de mai multe ori, e posibil ca uneori sa mai dea mici rateuri.

Pai asta am si facut, dupa vreo 8 incercari a intrat din nou, si am scris de eroare aici. biggrin.gif
chatnoir401

O perla scoasa de cineva ieri seara cand banda FM era plina de sporadice: ce are aparatul lui ca in FM prinde si posturi de pe unde scurte, oare sa se fi stricat?!
Zvartoshu
cea mai tare perla este aia ca pui filme si nu sti ce vine!
chatnoir401
Si asta s-ar putea spune.
Zvartoshu
bai astia .. voi nu stiu daca stiti

RELEUL LABOVENI
RELEUL CHIȘTULA
RELEUL BUCĂU
chatnoir401

RELEUL CHIBRIT
Neaceasca85
Se pare ca Onestiul si Adjudul nu stau prea bine cu stabilitatea energiei electrice pe timp de furtuna. Nu e prima data cand pisica spune ca a picat 21 de Onesti sau Adjud. In judetul Olt, si Piatra-Olt e pe lista neagra in aceasta privinta, se ia lumina cand fulgera la fel ca si la Spineni.

In schimb, Minisatul sta bine laugh.gif , nu pica nici Priseaca si nici Popasul Prometeu (chiar daca asta este din zona Scornicesti, de unde e alimentat si Spineniul). La fel si KISS Caracal 93,8-ul de siloz, se tine bine. smile.gif

Legat de forum, e o reclama enervanta la Dacia Sandero ce apare peste forum, ocupand jumatate de ecran.La 1 din 2 refreshuri apare si comanda "inchide" apare dupa prezentarea reclamei. dry.gif
chatnoir401
La Onesti mai rar probleme in ce priveste alimentarea cu energie electrica. RADIO 21 a fost mutat anul trecut de pe hotel Trotus pe dealul Perchiu si emite pe aceeasi antena cu VIBE FM. Ce e mai interesant e ca mai multe intreruperi de emisie a avut VIBE FM (se pare ca au fost probleme tehnice). Asemanator si la Adjud, RADIO 21 emite de pe o locatie mai inalta pe malul stang al Siretului la sud de oras. In 2007 emitatorul a fost lovit de trasnet, a urmat apoi o pauza mai lunga de emisie dupa care a fost mutat in locatia sus amintita. Despre aceasta poveste s-a scris atunci mai pe larg in topicul RADIO 21.

Despre reclama cu Sandero s-a deschis aici o lista de exprimare a nemultumirilor.
Neaceasca85
Odata cu schimbarea interfatei forumului cu una in Romana, s-a marit dimensiunea maxima a unui fisier ce poate fi uploadat pe forum ca atasament, de la 2MB cat era inainte la 8MB.

Daca isi mai aduce aminte cineva alte limite de pe vremuri si daca a existat vreo perioada cu spatiu de atasament limitat per user.
Neaceasca85
Inca un "Failed to connect" la ora 10 si 15. N-a mers nici la a 20-a incercare. Am revenit dupa 5 minute si a mers. Prima oara cand patesc asta din RDS-ul de la birou.
chatnoir401
La mine mergea mai greu ieri seara, in rest n-am semnalat probleme deosebite.
Neaceasca85
Faza tare pe la ora 14- imediat, dar imediat, nu la mai mult de 2 secunde dupa ce am postat pe aria de TV Cablu mi-a cazut netul la birou. laugh.gif Mi-am vazut mesajul aparut pe forum, apoi cand sa revin in sectiune, mai ia net de unde nui.
chatnoir401
E bine ca macar ai reusit sa postezi.
Neaceasca85
Rateuri multiple in ultima juma de ora, "Forumul este inaccesibil momentan, va rugam sa reveniti in cateva secunde", apoi Failed to Connect. La prima vedere pare a fi vorba de prea multi useri on-line, dar daca te uiti la Statistici la recordul de useri on-line, acesta este vechi si nedoborat inca din 16 Decembrie 2006.
chatnoir401
Nu cred ca se datoreaza in mod special faptului ca sunt pea multi useri online. De exemplu acum cateva luni numai pe Poiana lui Iocan erau peste 60 de useri si mergea normal.
Neaceasca85
Forum CNA complet cazut incepand cu ora 15. Looking up urmat de Cannot find server.
chatnoir401
Nici site-ul nu merge de altfel.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.