branaru
5th June 2009, 16:55
Buna m-am gandit sa deschid acest subiect deoarece este o destinatie frumoasa. daca afost cineva in insula Kos il rog sa-si spuna parerile
laurentiucapac
4th September 2009, 10:46
CITAT (FanisA @ 24th July 2009, 07:50)

Si pe mine ma intereseaza
Am fost in Kos in 1999-2000.
SUPERB!! In cel mai pur stil Grecesc.Total diferit de insulele din Nord.Nu exista comparatie.''catalinache''
Am fost in Kos portul principal si cel mai mare.Orasul vechi este superb,castelul cavalerilor este chiar langa port unde trag vapoarele de croaziera.Taverne ,bazar si multe vestigii .Grecesti si Turcesti.Anii de ocupatie isi spun cuvantul .
In interiorul zidurilor este orasul vechi.Gen Rodhos.Cu o piata micuta superba, taverne micute si cu vestigii ale ocupatiei turcilor. Moschee si minaret. Dar foarte multe vestigii in insula ale civilizatiei grecesti.
Multe minarete ,moscheii,biserici ,ruine, dar si taverne.
Castelul Kos cu un bulevard cu palmieri inalti unul langa altul pe mijloc.
Porto Bello!! o statiune superba .Peisaj si plaja de vis,exclusivist in unele locuri.Plaja lunga dar scumpa.Una dintre cele mai scumpe din Grecia.In categoria Santorini, Mykonos.
Kefalos !! un golf larg unde era plin de surferi si o apa superba ,albastra ca in vederile din Grecia ,la capatul golfului este
Aghios Stefanos!! in fata plajei este o insula cu o biserica micuta pe stanci.Poti inota pana la insula.
In partea de nord a insulei nu prea sunt statiuni .Maluri stancoase si abrupte.Valuri mari .si vant puternic.
In Sud este total diferit.
Era o insula scumpa ,comparativ cu cele din Nord.
Va invidiez pt. alegere.
ConcediulPlacut!!!
hoinar56
7th October 2009, 01:40
Daca mai citeste cineva pe acest topic la vremea asta.... pe insula asta ar fi bine de mers in octombrie ? cum e clima acolo, apa....?