Samsung SGH-U700

criistyz

Salut . Am si eu o nedumerire in legatura cu telefonul Samsung SGH-U700 . Este nou, cand l-am cumparat din magazin nu avea niciun joc pe el . M-am gandit sa-i pun cateva de pe net, am luat fisierele .jar .jad speciale pentru Samsung modelul meu, le-am copiat in telefon in " Other Files " si cand sa le accesez imi spune ca acest tip de fisier nu poate fi accesat . Poate sa ma lamureasca cineva ? Mai trebuie ceva instalat pe el inainte ? Multumesc.
iuli_iuly10
CITAT (criistyz @ 4th June 2009, 10:49) *
Salut . Am si eu o nedumerire in legatura cu telefonul Samsung SGH-U700 . Este nou, cand l-am cumparat din magazin nu avea niciun joc pe el . M-am gandit sa-i pun cateva de pe net, am luat fisierele .jar .jad speciale pentru Samsung modelul meu, le-am copiat in telefon in " Other Files " si cand sa le accesez imi spune ca acest tip de fisier nu poate fi accesat . Poate sa ma lamureasca cineva ? Mai trebuie ceva instalat pe el inainte ? Multumesc.

poate ca ii trebuie odul folosit la samsung u600...uita`te in topicul telefonului.samsung u600....si incearca...!

Bafta!!! wink.gif

criistyz
CITAT (iuli_iuly10 @ 4th June 2009, 14:11) *
poate ca ii trebuie odul folosit la samsung u600...uita`te in topicul telefonului.samsung u600....si incearca...!

Bafta!!! wink.gif

Dar nu este aceeasi problema, mie nu imi citeste telefonul fisierele .jad si .jar ( imi spune ca documentul este imposibil de accesat ) si nu stiu ce ar trebui sa fac .
Oare nu am Java instalat pe telefon ? Va rog sa imi spuneti de unde pot lua Java pentru Mobil si cum il instalez . ( am cablu de date )
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.