DVD auto problem

alex26bv

Salutare tuturor.
Nu stiu daca am postat unde trebuie, dar am si eu nevoie de un sfat.

Problema: Am un dvd-player auto "Audiola" si mi s-a blocat dvd-ul inauntru, nu mai vrea sa-l scoata. Banuiesc ca l-am scris la viteza prea mare (8x), poate si marca dvd-ului nu e tocmai una buna, astfel playerul invarte discul tot timpul. Nu primeste comanda de eject sad.gif(

Pt cei care au avut aceasta problema sau cunosc o modalitate pt rezolvarea problemei, pls reply sau PM / contact la id-ul din profil smile.gif

ms mult si sa aveti o zi placuta.
Marius3k
Scoti unitatea afara si mergi cu ea fain-frumos la un mester electronist sa-ti scoata discul afara. wink.gif

forbs
cu unitatea oprita apesi eject, de obicei, la toate modelele functia de eject merge si cu el oprit, sau schimb pe radio si atunci la fel
altfel, nu cunosc modelul, dar daca e cu fata detasabila, de obicei acestea au o gaura mica prin care se introduce un ac si mecanic se apasa si se scoate discul.
teros
poti incerca cu un reseta al dvd playerului,are un buton fff mic acolo ,ia si incearca si ar mai fi varianta -o penseta si incercat sa il scoti fortat
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.