a apucat turbarea pe google sau eu nu mai inteleg nimic

starpom

de cand s-a facut update de pr site-ul meu in cautari sarea de pe pozitie in alta in fiecare zi. acu s-a stabilizat pe pagina 1 pe locul 1. sa ramana oare ocolo sau ma astept la alte ciudatenii?

mai e si alta interesant ca am avut salturi stranii in pr pe care le arunc in cpul dmoz-ului pentru ca problemele au aparut din momentul inscrierii in director.

inceput 0 - 3 - 0 - 2 - 1 acu. la zero in mijloc m-a aruncat cand a fost acceptat site-ul in dmoz. tot atunci am si disparut din primele 100 pozitii. nu sunt mare seo-ist, stiu ca am facut greseli la promovare si in optimizarea site-ului si astept sfaturi utile sau un picior in fund.

mai am o intrebare catre profi. in scurt timp se va schimba complet designul site-ului. la ce ma pot astepta din partea guglului?
lord_ice
Multe site-uri au salturi mari in ultima vreme, un site pe care il monitorizez a cazut 68 , atentie : 68 de pozitii in Google in 10 minute si urca 67 in urmatoarele 2 ore....se intampla chestii ciudate, sigur is schimbari prin niste algoritmi pe acolo.
Ai avut in google descriere din dmoz? Nu ai pus tagul acela ce nu permite indexarea meta din dmoz?

Uite cum sta treaba cu designul, pe GoogleBot nu-l pasioneaza aspectul tau, daca atunci cand dai cache - versiunea text lucrurile nu se schimba (ma refer atat la continutul pure-text cat si la linkuri) lucrurile vor fi 100% ok!

Succes!

starpom
CITAT (lord_ice @ 3rd June 2009, 20:07) *
Multe site-uri au salturi mari in ultima vreme, un site pe care il monitorizez a cazut 68 , atentie : 68 de pozitii in Google in 10 minute si urca 67 in urmatoarele 2 ore....se intampla chestii ciudate, sigur is schimbari prin niste algoritmi pe acolo.
Ai avut in google descriere din dmoz? Nu ai pus tagul acela ce nu permite indexarea meta din dmoz?

nu am stiut ce sa corectez si unde. cel mai interesant ca daca moderatorii de acolo nu modificau dea p**a descrierea poate ma si razgandeam. acu cred ca o sa schimb si numele de domeniu pentru ca l-a spurcat dmozul.

CITAT
Uite cum sta treaba cu designul, pe GoogleBot nu-l pasioneaza aspectul tau, daca atunci cand dai cache - versiunea text lucrurile nu se schimba (ma refer atat la continutul pure-text cat si la linkuri) lucrurile vor fi 100% ok!

am schimbat atat cat textul cat si linkurile. daca vrei poti sa te uiti cu un ochi la el. e pe test.drzone.ro. nu este terminat dar sa dea domnul in cateva zile il termin si corectez linkurile. am un raid mare de strans si cum il dau gata las toate treburile de oparte ca sa termin site-ul.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.