soleil_ro
18th August 2009, 17:54
Mai are cineva telefonul asta? Sunt curios sa aflu impresiile unor persoane care detin acest telefon, de preferinta sa-l aiba de mai mult de 48 ore, cand (aproape) toate telefoanele sunt la superlativ.
dawin45
25th August 2009, 16:24
daca cineva are niste impresii la adresa acestui telefon achizitionat de la vodafone?
soleil_ro
14th September 2009, 21:01
Pana la urma l-am luat dupa ce am citit mai multe despre el pe alte site-uri de profil. Il am de mai mult de 48 de ore acum, de fapt sunt aproape 2 saptamani de cand l-am cumparat.
Ca aspecte negative ar fi doar durata bateriei in stand-by: la inceput a fost de mai putin de 2 zile (fara cateva ore) iar acum a ajuns la 4 zile.
In schimb imi place foarte mult aspectul, claritatea auditiei in timpul convorbirilor si valoarea foarte redusa a SAR: 0,412 W/kg, nu 1 W/kg cum gresit am gasit in unele magazine si site-uri.
soleil_ro
17th October 2009, 12:28
Pachetul are casti dar nu include cablu de date sau card MicroSD. Eu am folosit cablul de date al unui coleg impreuna cu programul dedicat, Samsung PC Suite. Probabil cablul de date e identic pentru toate telefoanele Samsung (colegul meu are un model Samsung dual-SIM).