Samsung S3310

stokarit_s

Samsung S3310 este un telefon sobru cu un design elegant care va avea un pret decent.

Specificatiile tehnice complete le gasiti aici http://mobile.softpedia.com/phones/Samsung...ung-S3310.shtml
soleil_ro
L-am vazut la Germanos, chiar l-am incercat. Mi-a luat fata. Eu sunt adeptul telefoanelor de forma clasica (candy-bar) subtiri si asta chiar mi-a placut. Pacat ca are SAR-ul cam mare (1 W/kg)!

cangur
CITAT (soleil_ro @ 3rd July 2009, 18:35) *
L-am vazut la Germanos, chiar l-am incercat. Mi-a luat fata. Eu sunt adeptul telefoanelor de forma clasica (candy-bar) subtiri si asta chiar mi-a placut. Pacat ca are SAR-ul cam mare (1 W/kg)!

l-am vazut si eu si chiar l-am luat...
dar cand am introdus memory card-ul din vechiul telefon in el nu am reusit sa deschid nici un flash sau orice joc.
de fiecare data imi zice ca fisierul nu e suportat.
vreo idee careva?
soleil_ro
Mai are cineva telefonul asta? Sunt curios sa aflu impresiile unor persoane care detin acest telefon, de preferinta sa-l aiba de mai mult de 48 ore, cand (aproape) toate telefoanele sunt la superlativ.
dawin45
daca cineva are niste impresii la adresa acestui telefon achizitionat de la vodafone?
soleil_ro
Pana la urma l-am luat dupa ce am citit mai multe despre el pe alte site-uri de profil. Il am de mai mult de 48 de ore acum, de fapt sunt aproape 2 saptamani de cand l-am cumparat.
Ca aspecte negative ar fi doar durata bateriei in stand-by: la inceput a fost de mai putin de 2 zile (fara cateva ore) iar acum a ajuns la 4 zile.
In schimb imi place foarte mult aspectul, claritatea auditiei in timpul convorbirilor si valoarea foarte redusa a SAR: 0,412 W/kg, nu 1 W/kg cum gresit am gasit in unele magazine si site-uri.
karmin2k6
spuneti-mi si mie, va rog, cu ce accesorii vine la cumparare si ce cablu de date necesita?
multumesc!

soleil_ro
Pachetul are casti dar nu include cablu de date sau card MicroSD. Eu am folosit cablul de date al unui coleg impreuna cu programul dedicat, Samsung PC Suite. Probabil cablul de date e identic pentru toate telefoanele Samsung (colegul meu are un model Samsung dual-SIM).
lucian92
Mai baieti mie imi place la nebunie telefonu asta, l-am butonat un pic pe la germanos, si sunt decis sa il iau insa ma intereseaza foarte mult sa citeasca formate TXT, in primu rand, deci va rog mult sa imi spuneti daca citeste acest format??? dar DOC, PDF si PPT ??? (in caz contrat v-oi fi nevoit sa optez pt. un LG ks 360 ) multumesc anticipat! biggrin.gif
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.