Sfat cumparare incarcator neoriginal

tzorrro

Am nevoie de un sfat pentru achizitionarea unui incarcator pentru o camera video.

Pe baterie scrie 3.7V 1100mah
pe aparat scrie 4.2v DC

Am gasit la 8lei un incarcator de mobil, cu aceeasi mufa, care e tot pentru Samsung, si pe el zice asa:
3.6v-9.5v max 800mah

Ce ziceti, risc sa distrug ceva prin aparat daca iau acel incarcator?
maryo1990
CITAT (tzorrro @ 2nd June 2009, 11:34) *
Ce ziceti, risc sa distrug ceva prin aparat daca iau acel incarcator?

Nu risti sa distrugi nimic....eventual..in cazul in care functioneaza...desi nu cred ca o sa poti incarca bateria cu incarcatorul ala...o sa scada capacitatea de acumulare a bateriei.Bafta!!! Fi atent daca mufa incarcatorului de telefon e la fel polarizata ca si cea de la incarcatorul original al camerei.

tzorrro
multam de raspuns rapid.

am gasit acum pe net un incarcator special pentru bateria respectiva a aparatului - SLB-1137D
http://www.hipower.ro/Samsung--215/Incarca...37D--10279.html

din ce vad eu la specificatii nu ar fi o problema sa il iau pe-ala ieftin de mobil.
chestia e ca nu stiu cum ajunge curentul din incarcator in baterie. conectorul din aparat mai face ceva reglaje asupra curentului, sau ce primeste aia da mai departe?
hiperionx
Trebuie sa fi atent la polaritati,pentru ca pe acelas tip de mufa polaritatile pot fi inversate.Controlerul de incarcare se afla in echipament in general dar trebuie sa ai grija ca alimentatorul sa fie apropiat ca parametri, tensiune si curent.
LunaCrystal
Daca amperajul e mai mic, drept efect timpul de incarcare va creste, insa autonomia dupa incarcare ramane acceasi, nu ar fi chiar o problema ca are doar 800 mah. Iar cu polaritatea nu e un standard ?
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.