Samsung M8910 Pixon12
Pagini: 1, 2, 3

stokarit_s

CITAT (Dheus @ 25th June 2009, 20:08) *
Nu ai tu treaba ca scoate cineva ceva mai bun, dar eu ziceam asta in concordanta cu pretul jenant de mare al lui Pixon12.
Sa fim seriosi, n-o sa fie nici cel mai bun, nici cel mai cunoscut.
Pixon12 daca iesea cu un pret de 1200 lei (ca si Beat) impresiona mai mult.

Da asa este dar lacaomia corporatiilor este mare.
TimeWriter
Are un preț așa de mare pentru că este primul telefon de 12MP disponibil pe piață la ora actuală.
Idei și principii de doi lei... Mai mult de 5MP nu au ce căuta pe un telefon!

overdrive_man
CITAT (TimeWriter @ 27th June 2009, 18:20) *
Mai mult de 5MP nu au ce căuta pe un telefon!

Asa se zicea si acum multi ani cand aparusera camerele vga happy.gif , si uite unde s a ajuns . Un telefon fara sistem de operare , doar cu camera mai buna sa coste mai mult si ca cel mai scump iphone sau N97 . Aveam pretentii de la Samsung .
Dheus
CITAT (overdrive_man @ 27th June 2009, 21:57) *
Aveam pretentii de la Samsung .

Ce pretentii sa ai de la producator cand sunt atatia interesati de Pixon12.
Uita-te pe gsmarena, au pus 2 previewuri cu Pixon12, dar nu au timp sa faca un review pt Samsung Omnia HD.
Samsung a vazut ca se poate profita pe segmentul foto, unde doar SE mai lanseaza cate ceva care mai atrage atentia.
Nu ar fi ceva imposibil ca peste 2 ani lumea sa faca rand pentru "Pixon20" la lansare.
overdrive_man
La pretul care il are nu prea cred ca o sa stea lumea la coada la el . Omnia HD si Idou sunt mult superioare la Pixon si nu o sa coste atat . Cum sa concureze Pixon12 cu Idou mai ales daca o sa fie cam la acelasi pret ?
stokarit_s
CITAT (overdrive_man @ 28th June 2009, 11:59) *
La pretul care il are nu prea cred ca o sa stea lumea la coada la el . Omnia HD si Idou sunt mult superioare la Pixon si nu o sa coste atat . Cum sa concureze Pixon12 cu Idou mai ales daca o sa fie cam la acelasi pret ?

Stai linisitit ca in 2-3 luni o sa mai scada pretul.
Dheus
CITAT (stokarit_s @ 28th June 2009, 12:20) *
Stai linisitit ca in 2-3 luni o sa mai scada pretul.

Da, si ca o paralela, cine mai stie ceva despre Pixon cu 8Mp. laugh.gif

stokarit_s
CITAT (Dheus @ 29th June 2009, 10:25) *
Da, si ca o paralela, cine mai stie ceva despre Pixon cu 8Mp. laugh.gif

O sa fie cumparat si Pixon 8Mp de persoanele care nu vor sa dea foarte multi banii pe un telefon.
stokarit_s
A aparut si un review complet pentru Samsung M8910 Pixon12 http://www.gsmarena.com/samsung_m8910_pixon12-review-371.php

Pentru cei care isi faceau giriji are si protectie pentru camera. wink.gif
TimeWriter

QUOTE (stokarit_s @ 7th July 2009, 15:31) *
Pentru cei care isi faceau giriji are si protectie pentru camera. wink.gif

Hehe, unii și-au dat seama cu mult timp în urmă. happy.gif
criseb
Daca nu are sistem de operare symbian sau winmobile, ci propiu-samsung ,exista vreo sansa sa instalezi garmin pe el sad.gif ? Se pot instala doar aplicatii in format .jar sau .jad ? Multumesc.
Katta92
CITAT (criseb @ 11th August 2009, 12:23) *
Daca nu are sistem de operare symbian sau winmobile, ci propiu-samsung ,exista vreo sansa sa instalezi garmin pe el sad.gif ? Se pot instala doar aplicatii in format .jar sau .jad ? Multumesc.

99% da,doar .jar sau .jad.

E un telefon pt foto,muzica si eventual filme.Mai multe nu prea poti sa faci cu el. dry.gif
extension
Totusi, voi cu super sistemele de operare ce faceti? ca nu am vazut nicio aplicatie care sa te dea pe spate. Intr-adevar sunt cateva pentru messenger, browsere etc, dar niciunele nu sunt atat de interesante incat sa merite sa iti bati capul cu ele. In acest caz, poate ar fi interesant ceva pt gps, dar in rest..nu.

Pe mine m-ar interesa cum se aude Samsung fata de Sony... A comparat cineva calitatea sunetului? Ca fata de Nokia, Sony e la un total alt nivel. Samsung cum e?
stokarit_s
SAMSUNG M8910 PIXON 12 BLACK 2498 de lei http://www.quickmobile.ro/samsung-m8910-pi...ack-p-8957.html
stokarit_s
Samsung Pixon12 a facut K.O. mult laudatul Sony-Ericsson Satio, mai multe gasiti in review http://www.gsmarena.com/12mp_shootout_sati...-review-406.php
Apollo
CITAT (stokarit_s @ 21st October 2009, 21:20) *
Samsung Pixon12 a facut K.O. mult laudatul Sony-Ericsson Satio, mai multe gasiti in review http://www.gsmarena.com/12mp_shootout_sati...-review-406.php

Am vazut ca ai postat acelasi mesaj si pe topicul creat pentru Satio. Sincer, nu-ti inteleg atitudinea si mai ales, de ce esti atat de Pro Pixon.
SE nu a mai avut de-a face cu Symbian pana acum, in plus este utilizata ultima versiune pentru care nu exista inca foarte multe aplicatii.
Cu toate acestea, SE Satio se comporta excelent. Nu conteaza doar camera foto, ci intreg aparatul, capitol la care SE Satio este mult peste Pixon. Nu crezi, search G...sunt deja o multime de teste.
Cu updateurile de firmware care vor urma, se va remedia si problema camerei.

In plus, la capitolul updateuri, se stie ca SE a stat intotdeauna foarte bine, ceea ce nu se poate spune despre Samsung.

Pe de alta parte...dai acest exemplu, dar totusi, ai pus mana pe vreunul din telefoane, astfel incat sa-ti faci o parere proprie? smile.gif

P.S. Nu sunt fan SE, Nokia sau Samsung. incerc doar sa fiu obiectiv.
stokarit_s
CITAT (Apollo @ 22nd October 2009, 01:04) *
Am vazut ca ai postat acelasi mesaj si pe topicul creat pentru Satio. Sincer, nu-ti inteleg atitudinea si mai ales, de ce esti atat de Pro Pixon.
SE nu a mai avut de-a face cu Symbian pana acum, in plus este utilizata ultima versiune pentru care nu exista inca foarte multe aplicatii.
Cu toate acestea, SE Satio se comporta excelent. Nu conteaza doar camera foto, ci intreg aparatul, capitol la care SE Satio este mult peste Pixon. Nu crezi, search G...sunt deja o multime de teste.
Cu updateurile de firmware care vor urma, se va remedia si problema camerei.

In plus, la capitolul updateuri, se stie ca SE a stat intotdeauna foarte bine, ceea ce nu se poate spune despre Samsung.

Pe de alta parte...dai acest exemplu, dar totusi, ai pus mana pe vreunul din telefoane, astfel incat sa-ti faci o parere proprie? smile.gif

P.S. Nu sunt fan SE, Nokia sau Samsung. incerc doar sa fiu obiectiv.

A deci trebuie sa mai asteptam un an pana scoate Sony-Ericsson un update ? laugh.gif
Pana atunci Samsung mai lanseaza alt model.
SE nu a mai avut de-a face cu Symbian pana acum ? w00t.gif Tu stii macar ce vorbesti ?
Cateva dintre modele Sony-Ericsson cu sistem de operare Symbian sunt Sony Ericsson G900, W960,G700 etc. Restul poti sa le cauti si tu.

PS.Spune-mi si mie cate luni au trecut de cand a fost anuntat Sony-Ericsson Satio si pana a fost lansat ? Iti spun eu , 8 luni.Nu au avut timp sa scoata un soft bun ?
Apollo
Nu, nu trebuie sa astepti un an. Poti cumpara ce telefon doresti, e alegerea ta.
Ca idee, eu doresc sa cumpar un telefon in aceasta perioada, pentru a inlocui un N82 pe care l-am avut pana de curand.
Orientandu-ma pe piata si selectand in functie de criteriile importante pentru mine, am constatat ca sunt extrem de putine optiuni.
Am vrut sa iau Omnia 2, dar e cu WM si nu vreau un astfel de soft.
Eu vreau un tl cu Symbian, dar Omnia HD e prea greu si prea masiv pentru gusturile mele.
Pixon are soft Samsung si nu ma intereseaza.
Poti sa imi spui ce alte optiuni as mai avea pentru a nu lua un telefon cu:
-Symbian
-camera foto (video nu ma intereseaza) buna
- touchscreen ok la atingere (nu ca la N 5800)
-sa nu aiba mai mult de 130g

Cauta si tu un model si vezi ce gasesti in afara de Satio.
Pagini: 1, 2, 3
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.