Cred ca nu trebuie sa mai adaug ceva in plus - o fotografie din satelit a zonei centrale a Bucurestiului care sa acopere si Piata Rosetti, in spatele Teatrului national. Stie cineva unde o pot gasi? Multumiri, CIpri
l_stoian79
1st June 2009, 14:38
aaaaa..... www.googlemaps.com ???
Pac_Man
1st June 2009, 15:23
Inainte de 1977 ??
l_stoian79
1st June 2009, 15:37
QUOTE (Pac_Man @ 1st June 2009, 16:23)
Inainte de 1977 ??
pai inainte de 1977 oricum nu cred ca existau poze din satelit care sa fie publice deci mai bun ca googlemaps nu cred. cel mult poate harti ale zonei, dar nu poze satelit...
undercoverbrother
1st June 2009, 15:47
din avion e posibil sa gasesti. daca iti doresti mult. probabil pe suport fizic.
liberul acces la informatie trebuie doar sa stii unde sa-ti ceri acest drept. asadar asta ar trebui sa cauti.
Cred ca nu trebuie sa mai adaug ceva in plus - o fotografie din satelit a zonei centrale a Bucurestiului care sa acopere si Piata Rosetti, in spatele Teatrului national. Stie cineva unde o pot gasi? Multumiri, CIpri
------------ Salut tuturor! Sunt nou venit pe forum. Este interesanta tema cu Piata Rosetti. O sa caut prin colectiile mele incurcate ceva fotografii cu piata. Banuiesc ca si voi sunteti Rosettisti, nu? http://www.cutremur.net/forum/forum-55.html
cipescu
18th October 2009, 11:21
Multumesc de raspunsuri, de fapt intr-adevar voiam sa spun poze din avion. Cautand pe net am aflat ca as putea gasi la muzeul mun. Bucuresti, din pacate va trebui sa ajung odata -cine stie cand- prin capitala. Toate cele bune, Cip
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.