laptop toshiba portege m100

Campers

Salut,
deci , sa fac un mic rezumat la toata povestea ..
acum ceva timp , laptopul meu se inchidea singur din cauza incalzirii excesive . L-am desfacut ,l am curatat de praf , dar cand l-am strans la loc 2 suruburi au pleznit (s-a rupt capatana aia .. - calitate toshiba - ).
intre timp , s-a stricat si tastatura ..si cum nu am gasit prea ieftina de cumparat am cumparat un portege 4010 cu totul , pt piese.
am schimbat tastatura , dar era un zgomot enervant pe "inalte' din dreptul monitorului .
am banuit ca e invertorul , si l-am schimbat cu cel de pe 4010 ..si acum se vede verde ecranul sad.gif

am pus pe cel vechi , degeaba ..tot verde sad.gif
am sa revin cu poze mai incolo , acum ma grabesc.

ceva pareri ce ar putea fi in mare ?
hiperionx
Posibil sa se fi intrerupt un fir din busul de legatura la display.

Campers
pozele sunt de o calitate foarte proasta , camera digitala deocamdata nu am de unde face rost ..si am facut cu telefonul
nu se intelege mare lucru , dar pt cine se pricepe banuiesc ca isi poate da cu parerea daca ce am schimbat eu a fost invertorul , sau ce naiba am schimbat ..si daca pot remedia problema(prostia) usor

si ca sa accentuez putin problema ..am nevoie de el neaparat , ca am nevoie sa verific diferite chestii mereu si destul de rar sunt acasa ..

orice banuiala cu ce ar putea fi..

sa schimb si displayul cu cel de la 4010 ? l-am ars poate pe asta din cauza ca nu se potriveau voltajele ?(culorile firelor difereau , la m100 erau 3 negre si 4 maro parca , sau ceva de genu iar la 4010 erau 7 de mai multe culori .. )

oricum asta o sa incerc in seara asta , am sa il desfac iarasi ..ca maine am nevoie neaparat de el sad.gif
bit 61
Se intelege.
Da,ai schimbat invertorul.
Pentru remedierea problemei aparute verifica conectorul panglicii sau firelor care se cupleaza la panel.
Verifica de asemenea "punctul" de intrare a acestei conexiuni de pe MB pe display.
Ma refer in special la portiunea unde se flexeaza la rabaterea display-ului.Poate ai fortat ceva pe acolo.
Si daca apare numai verde este foarte posibil sa fie rupte 2 fire nu unul.
Campers
okey
multumesc de raspuns
revin in cateva ore...

PS : stii cumva unde pot cauta proprietatile invertorului de la m100 si cele de la 4010 ? sa stiu sigur daca se potrivesc ? sa nu fie si pe aici vreo problema ? cu toate ca l-am schimbat si cu cel vechi si la fel facea..
bit 61
Nu cauta defectul la invertor.
Se afla in alta parte.
Campers
am rezolvat

erau 2 contacti imperfecti intradevar..
whoh ... ce bine ca s-a reparat , chiar n-aveam bani de altul ..

multumesc

Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.