Bookmarking

voxx

Deci am inteles ca bookmarkingul este mai bun decat directoarele web.Dar nu inteleg de ce?Ca au page rank mai mare siteurile?Eu trimit zilnic articole in twitter, reddit, digg si alte siteuri de genu..cam dupa cat timp pot vedea backlinkurile..Am incercat cu un tool de pe internet dar tot cate am avut au ramas.
ciuly
bookmarkingul este mai natural decat directoarele web. ce primesti de acolo este in primul rand trafic, pe care daca stii sa il valorifici sa il transformi in vizitatori fideli, abea atunci incepe distractia. degeaba bagi bookmarkuri la siteu tau daca omaneii nu-s interesati de el. intra 1, 2 sau 3 si atat. iar daca aia 3 zic pas, n-ai facut nbimic. dar daca unul din ei are un canal urmarit de 10k oameni si la randul lui pune bookmark la siteul tau, atucni aia 10k oameni o sa vada bookmarku si foarte posibil sa il considere interesant (daca chiar e, altfel te faci cu cateva mii de vizite deodata si gata_ s pun si ei la randul lor bookmark si tot asa. si abea acuma ai si vizite, si IBL-uri.
evident ca nu se preteaza bookmarkingu pt domeniu, ci pt anumite apgini de pe site. e o alta mancare de peste decat directoarele web. oricum, s-a tot discutat pe aici despre ele dar din cate imi aduc aminte nimeni nu a explicat mai pe intelesul tuturor care-i faza cu ele. daca vrei informatii mai detaliate si alte aspecte, cauti discutiile din alte topicuri pe tema asta si vei gasi suficiente link-uri catre articole care discuta subiectul.

Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.