WebCEO & IBP

BlackIce2X

Deci doresc sa achizitionez un pachet seo tools in special unu din cele 2 de mai sus dar nu stiu sigur care este mai bun.

Cine a lucrat cu ele full version si poate da o explicatie de ce, si care este mai bun dintre cele 2:

Preturile sunt :

WebCEO :
* Created for Web professionals who want to get or refresh knowledge on SEM/SEO. Unrestricted access to the Pro features available in Web CEO.

* Combines the premium Web CEO Professional functionality (see above) and the Professional SEO/SEM online training course from the Web CEO University ($295).

* Learn the latest best practices and ways to earn more by delivering SEM services or monetize on extra services demanded by your customers that you can deliver using Web CEO.

* Prove your high professional skills with the PIM (Professional Internet Marketer) certificate. Included is both a virtual and hard-copy certificate.

Professional Unleashed.
Includes Professional Training
and PIM certification
$479 USD
Promotion $229 USD

IBP Business:

# Supports an unlimited number of projects.
# Full access to all IBP and ARELIS features.
# Allows you to create custom SEO reports in your company design for your clients.
# The SEO reports will have no reference to IBP so that your clients won't know that you used IBP.
# Free program updates.
# Free search engine description updates for 12 months.
# Free product support.
# Top 10 rankings on Google or money back guarantee.
# Unconditional 30 day money-back guarantee.

Price: EUR 449.95 - Click here to buy now 100% risk-free.

Multumesc anticipat
xsol
Vrei sa le iei painea firmelor smile.gif IBP, nu degeaba e mai scump. Eu nu am firma dar cred ca n-o sa fi dezamagit de el.

BlackIce2X
Dupa, mai multe investigatii am ajuns si eu la aceiasi decizie.

Drept urmare m-am facut cu IBP (adevarat ca m-a ca usturat cu tot tva ajungand la 570.

Dar cel putin acum pot prezenta rezultatele intrun mod mai placut si explicit.
lord_ice
De 570 de $ iti luai un portal vechi de la un pusti si ti-l dezvoltai serios, mai te puneai la punct cu seo si il puteai prezenta ca portofoliu.
Pe partea de seo software, mi se par o cheltuiala inutila, ...adevarat, le am pe aici, dar si uit de ele.
BlackIce2X
QUOTE (lord_ice @ 29th May 2009, 22:56) *
De 570 de $ iti luai un portal vechi de la un pusti si ti-l dezvoltai serios, mai te puneai la punct cu seo si il puteai prezenta ca portofoliu.
Pe partea de seo software, mi se par o cheltuiala inutila, ...adevarat, le am pe aici, dar si uit de ele.

biggrin.gif 570 €, cheltuiala mare nu este .... sau depinde unde esti cand spui asta .... adica aici unde sunt daca pui 50 € in fiecare saptamana departe in 3 luni l-ai luat si fara sa te tragi la curea. Cat de investitie, nici un tool seo nu o sa iti faca treaba, dar iti pot da niste informatii pe care tu ca seo-ist ce stii sa le citesti te pot ajuta in ati creea niste strategii proprii si a ti le perfectiona. Si sa nu uitam clientul nostru stapanul nostru. Da corect ceia ce ai spus cu portalul dar ala ii arata ce ai facut si nu progresul sa il faci lunar asura site-ului ce il are sau proiectelor ce le faci. Si la punctul asta iti face niste rapoarte super profesionale si explicitie. Plus ca te mai ajuta in ati verifica propria munca si corecta eventualele greseli ce le-ai facut fara sa iti dai seama ca optimizare.
lord_ice
570 euro nu era o cheltuiala mare nici aici inainte, intr-o luna ii aveai pe seo, dar acum clientii is mare problema cu criza asta, practic piata este in mare masura paralizata.

Tu ai dreptate mare in ce spui, dar rapoartele vor fi egale cu 0 daca site-ul nu urca in Google pentru un client roman smile.gif
Ti-o spun din experienta : nu conteaza ce faci, conteaza ce reusesti, si acel "reusesti" se traduce prin pozitii serioase urcate in Google wink.gif

Succes!
Musafir
QUOTE (lord_ice @ 29th May 2009, 23:48) *
570 euro nu era o cheltuiala mare nici aici inainte, intr-o luna ii aveai pe seo, dar acum clientii is mare problema cu criza asta, practic piata este in mare masura paralizata.

Tu ai dreptate mare in ce spui, dar rapoartele vor fi egale cu 0 daca site-ul nu urca in Google pentru un client roman smile.gif
Ti-o spun din experienta : nu conteaza ce faci, conteaza ce reusesti, si acel "reusesti" se traduce prin pozitii serioase urcate in Google wink.gif

Succes!

IBP e foarte ok daca stii sa-l folosesti bine in adevaratul sens al cuvantului..aproposss a fost update de PR am prins si eu 2 la index si 1 pe pag interne la siteul meu de o luna ..jumate

BlackIce2X
Nu pot spune ca stiu sa il folosesc tongue.gif am lucrat acum vreo 2 ani cu o versiune free .......... dar a fost mai mult joaca.
Acum ca l-am achizitionat o sa invat, oricum de ieri ma tot joc cu el tongue.gif, cum e copilul cu noua jucarie ..... si mi se pare ok nui ceva senzational dar isi face treaba ok pentru ce a fost creat plus ca ma va ajuta la o prezentare m-ai profesionala ( sa nu se inteleaga ca ma face mai profesionist).

P.S Vad ca sunt niste discutii ca sa-r fi facut PR update pe 28 pe internet ....... dar la nici unul din site-urile ce le detin nu vad nici o schimbare ......... si sigur trebuia sa fie ( nu sunt pe acelasi ip (asta ca sa nu fie iar discutii gen (ma uimeste ...... ))
Musafir
QUOTE (BlackIce2X @ 30th May 2009, 10:00) *
Nu pot spune ca stiu sa il folosesc tongue.gif am lucrat acum vreo 2 ani cu o versiune free .......... dar a fost mai mult joaca.
Acum ca l-am achizitionat o sa invat, oricum de ieri ma tot joc cu el tongue.gif, cum e copilul cu noua jucarie ..... si mi se pare ok nui ceva senzational dar isi face treaba ok pentru ce a fost creat plus ca ma va ajuta la o prezentare m-ai profesionala ( sa nu se inteleaga ca ma face mai profesionist).

P.S Vad ca sunt niste discutii ca sa-r fi facut PR update pe 28 pe internet ....... dar la nici unul din site-urile ce le detin nu vad nici o schimbare ......... si sigur trebuia sa fie ( nu sunt pe acelasi ip (asta ca sa nu fie iar discutii gen (ma uimeste ...... ))

Serios Nu te mint se poate verifica...eu am primit la unu PR 3 un site cu care nu am ce face si poate cineva o idee( e un site probecali) la unu mi-a coborat la unu am primit pr 2 si atentie nu am facut inscriere in directoare deloc..am facut un sigur link exchange asa prieteneste cu un site cu PR 0...Nu am inteles ce anume te uimeste ..ca a fost Update ?..eu ieri dimineata am vazut schimbarea si am vazut si schimbari legate de traficul pe prima pagina,ca aveam pana acum intrari mai multe de pe google pe o pagina interna...asa dar daca pe pag. interne am primit PR 1 si pe Index PR 2 banuiesc ca si deaici e schimbarea chiar daca unii spun ca nu are legatura si nu influenteaza traficul...Legat de folosinta IBp-ului nu ma refer la partea tehnica ci la ,cum si in ce fel ca google tools sunt suficiente daca stii sa le folosesti,cat despre configurarea de prezentare pentru client e de nota 10
TazzY

Off topic: Da... Si eu am luat pr0 pe doua siteuri de 2 sapt smile.gif)
BlackIce2X
QUOTE (Musafir @ 30th May 2009, 10:55) *
Serios Nu te mint se poate verifica...eu am primit la unu PR 3 un site cu care nu am ce face si poate cineva o idee( e un site probecali) la unu mi-a coborat la unu am primit pr 2 si atentie nu am facut inscriere in directoare deloc..am facut un sigur link exchange asa prieteneste cu un site cu PR 0...Nu am inteles ce anume te uimeste ..ca a fost Update ?..eu ieri dimineata am vazut schimbarea si am vazut si schimbari legate de traficul pe prima pagina,ca aveam pana acum intrari mai multe de pe google pe o pagina interna...asa dar daca pe pag. interne am primit PR 1 si pe Index PR 2 banuiesc ca si deaici e schimbarea chiar daca unii spun ca nu are legatura si nu influenteaza traficul...Legat de folosinta IBp-ului nu ma refer la partea tehnica ci la ,cum si in ce fel ca google tools sunt suficiente daca stii sa le folosesti,cat despre configurarea de prezentare pentru client e de nota 10

Nu am spus ca nu te cred, doar ca la mine inca nu am vazut aplicat nimic si 2 partea cu (ma uimeste..) era pentru un tip care facuse remarca asta intrun topic anterior (nimic legat de tine).
TazzY
Acum am luat si eu versiunea free.. Sa vedem cum e smile.gif
xsol
Parere personala, in general daca primesti un link de la un site cu autoritate ( nota: autoritate nu inseamna pagerank ) primesti si un boost in pagerank si/sau SERPs. De exemplu John cu doua link-uri de pe site-uri cu autoritate te poate surclasa pe tine cu tot cu inregistrarea in directoare. E ceea ce eu numesc suprematia, valoarea continutului pe nisa ta si bineinteles varsta etc ( mai multi factori). Putine sunt site-urile cu autoritate pe o nisa si ele au puterea de a decide destinele in SERPs ale altora. Success cu achizitia!
BlackIce2X
QUOTE (xsol @ 31st May 2009, 11:33) *
Parere personala, in general daca primesti un link de la un site cu autoritate ( nota: autoritate nu inseamna pagerank ) primesti si un boost in pagerank si/sau SERPs. De exemplu John cu doua link-uri de pe site-uri cu autoritate te poate surclasa pe tine cu tot cu inregistrarea in directoare. E ceea ce eu numesc suprematia, valoarea continutului pe nisa ta si bineinteles varsta etc ( mai multi factori). Putine sunt site-urile cu autoritate pe o nisa si ele au puterea de a decide destinele in SERPs ale altora. Success cu achizitia!

Ai 100% dreptate si pe langa asta mai pot adauga si urmatoare explicatie:

Click pentru a vizualiza atașamentul

Luata de pe  Matt Cutts Blog
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.