plante artificiale cu flori

marinica06

Caut plante artificiale "curgatoare", cu flori mici, in ghivece. Cat mai aproape de cele naturale.
Au ai mei o casa batraneasca la tara unde merg 1 data la 3-4 saptamani si ar vrea sa atarne pe prispa cateva ghivece din astea.
Incercarile cu florile naturale udate de vecini in perioadele de absenta au esuat. S-au uscat toate plantele.
Ati vazut asa ceva prin magazine si unde ?
gomez99
QUOTE (marinica06 @ 29th May 2009, 10:56) *
Caut plante artificiale "curgatoare", cu flori mici, in ghivece. Cat mai aproape de cele naturale.
Au ai mei o casa batraneasca la tara unde merg 1 data la 3-4 saptamani si ar vrea sa atarne pe prispa cateva ghivece din astea.
Incercarile cu florile naturale udate de vecini in perioadele de absenta au esuat. S-au uscat toate plantele.
Ati vazut asa ceva prin magazine si unde ?

in martie erau la cora.
dar mai poti incerca ceva. cind pleci pune in fiecare ghiveci cite un pet cu apa, infipt cu gura in jos. 2l ar trebui sa ajunga pentru 2 saptamini. numai sa nu bata soarele in pet, ca firbe apa!

Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.