Sony Ericsson Aino
Pagini: 1, 2

asot_mike

Display TFT Touchscreen 3 inch 16 mil culori, GPS, Wi-Fi, camera 8.1 mpx

"Aino also introduces Media Home, an application that pulls media content from Media Go™ on your PC over Wi-Fi™ to your phone automatically. Users just insert their Aino into its charging stand and it automatically synchronizes with all the latest media content on their PC. You are always ready to go with the latest content on your phone.

* The best of both worlds: traditional keypad and touch UI in media mode * Media Home and Media Go™ - simple to take your content with you * Remote Play with PLAYSTATION 3 - control and access your PLAYSTATION 3 media content from your mobile phone * 3 inch 16 million colour screen - surf the web in widescreen * Clear audio experience - listen to music in superb quality * Design matched Wireless Stereo Headphone MH100 and Charging Stand EC100"

Designul mi se pare superb! Asteptam sa vedem restul specificatiilor si interfata!
Dante_Sparda
Va avea un pret in jur de 457 euro, fara abonament. Ruleaza pe platforma A3, precum Yari.
Se pare ca nu este full touchscreen, cei de la GSM Arena au spus ca prototipul pe care il au permite touchscreen numai in Media si camera. Acum sa asteptam si sa vedem daca va ramane asa.

Specificatii finale, via Softpedia:

General 2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3G Network HSDPA 850 / 900 / 2100
HSDPA 850 / 1900 / 2100 Aino (a) for Americas

Size Dimensions 104 x 50 x 15.5 mm
Weight 134 g
Display Type TFT capacitive touchscreen, 16M colors
Size 240 x 432 pixels, 3.0 inches
- Accelerometer sensor for auto-rotate
- Limited touchscreen functionality
stereo speakers

Internal 55 MB
Card slot microSD (TransFlash), up to 16GB, 8GB included
Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
HSCSD Yes
EDGE Class 10, 236.8 kbps
3G HSDPA, 3.6 Mbps
WLAN Wi-Fi 802.11 b/g, DLNA
Bluetooth Yes, v2.0 with A2DP

USB Yes, v2.0
Camera Primary 8.1 MP, 3264x2448 pixels, autofocus, LED flash
Features Touch focus, geo-tagging, face detection, image stabilizer, smart contrast, red-eye reduction, videocalling
Secondary No

Radio Stereo FM radio with RDS
Games Yes, incl. motion-based + downloadable

GPS Yes, with A-GPS support
Java Yes, MIDP 2.0

- Remote play for Playstation 3
- MP3/AAC/MPEG4 player
- Google Maps
- Picture editor/blogging
- YouTube & Facebook applications
- Organizer
- Voice memo
- SensMe
- T9

Battery Standard battery, Li-Ion
Stand-by Up to 380 h (2G) / Up to 367 h (3G)
Talk time Up to 13 h (2G) / Up to 4 h 30 min (3G)
Music play Up to 31 h

eroarex
QUOTE (Dante_Sparda @ 29th May 2009, 00:18) *
Va avea un pret in jur de 457 euro, fara abonament. Ruleaza pe platforma A3, precum Yari.
Se pare ca nu este full touchscreen, cei de la GSM Arena au spus ca prototipul pe care il au permite touchscreen numai in Media si camera. Acum sa asteptam si sa vedem daca va ramane asa.

Specificatii finale, via Softpedia:

General 2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3G Network HSDPA 850 / 900 / 2100
HSDPA 850 / 1900 / 2100 Aino (a) for Americas

Size Dimensions 104 x 50 x 15.5 mm
Weight 134 g
Display Type TFT capacitive touchscreen, 16M colors
Size 240 x 432 pixels, 3.0 inches
- Accelerometer sensor for auto-rotate
- Limited touchscreen functionality
stereo speakers

Internal 55 MB
Card slot microSD (TransFlash), up to 16GB, 8GB included
Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
HSCSD Yes
EDGE Class 10, 236.8 kbps
3G HSDPA, 3.6 Mbps
WLAN Wi-Fi 802.11 b/g, DLNA
Bluetooth Yes, v2.0 with A2DP

USB Yes, v2.0
Camera Primary 8.1 MP, 3264x2448 pixels, autofocus, LED flash
Features Touch focus, geo-tagging, face detection, image stabilizer, smart contrast, red-eye reduction, videocalling
Secondary No

Radio Stereo FM radio with RDS
Games Yes, incl. motion-based + downloadable

GPS Yes, with A-GPS support
Java Yes, MIDP 2.0

- Remote play for Playstation 3
- MP3/AAC/MPEG4 player
- Google Maps
- Picture editor/blogging
- YouTube & Facebook applications
- Organizer
- Voice memo
- SensMe
- T9

Battery Standard battery, Li-Ion
Stand-by Up to 380 h (2G) / Up to 367 h (3G)
Talk time Up to 13 h (2G) / Up to 4 h 30 min (3G)
Music play Up to 31 h

arata bine ... pacat ca e limited touchscreen dry.gif
RomanianAngel
Super telefonul. Arata bine si are si de toate coolspeak.gif
Dante_Sparda
Aino, spre deosebire de Satio, arata superb. Singurul minus e ca are ecranul limitat la functia touchscreen. Atat. In rest e de-a dreptul criminal. Oricum cei 8 Mpx de la camera e pur marketing, dar per ansamblu Aino e prea frumos pentru un feature-phone. smile.gif
most_wanted_racer_alive
Intr-adevar. E frumos. Specificatii asa cum trebuie. Cred ca incep sa adun bani pentru el. Batranul k800 isi arata varsta de acum deadtongue.gif
TimeWriter
Din ce am auzit, o să beneficieze de full touchscreen, varianta prerelease pe care au testat-o cei de la GSMArena avea touchscreen-ul limitat. În rest, mișto jucărie. biggrin.gif

loveparade
Ai de capu` meu !!! Toata lumea cand apare un telefon nou: "Uaaaau!" "Bestial" "Beton" "Si eu i-l vreau, de abia astept..."
Ce vedeti voi frumos la acest telefon? Doar faptul ca are iconitele de la meniu in nu stiu ce culori? Sau va uitati la forma lui?
Dar ce, nu mai sunt alte telefoane care sa aiba tot aceasi forma ca si al lui?
Punctul meu de vedere: TELEFON URAT, si Teorie de Marketing pentru aceia care nu stiu ce sa faca ca banii.
Via W880 cum s-a mai intamplat odata. Pret mare, iar telefonul pe dinauntru: un rahat.
Ph@ntom
mie mi se pare cel mai tare telefon pe care cei de la SE la scos vreodata,e superb de la design pana la functionalitate,are tot ce trebuie,cred ca o sa fie urmatorul telefon pe care o sa mi-l iau
Dheus

CITAT (Ph@ntom @ 10th June 2009, 21:42) *
mie mi se pare cel mai tare telefon pe care cei de la SE la scos vreodata,e superb de la design pana la functionalitate,are tot ce trebuie,cred ca o sa fie urmatorul telefon pe care o sa mi-l iau

Daca tot il vrei, zi-mi si mie ce are asa bun in el?
Eu am gasit 1 avantaj fata de multe alte modele de pe piata: ecran capacitativ.
Si un mare dezavantaj: rezolutie de 240 x 432 deadtongue.gif . Adica sa nu-ti faci planul de aplicatii, nu primesti.
Moon_Fire
CITAT (Ph@ntom @ 10th June 2009, 21:42) *

Sunt de aceeasi parere cu tine. Arata misto rau. Sa vedem totusi la calitatea materialelor pt ca mi-e teama dupa poze ca pare putintel mai fragil, ma refer la varianta pe alb. rolleyes.gif
TimeWriter
Ce legătură are calitatea materialelor cu culoarea carcasei? Și mie îmi place cum arată Aino, însă touchscreen-ul limitat e un mare dezavantaj.
eroarex
CITAT (TimeWriter @ 7th July 2009, 19:19) *
Ce legătură are calitatea materialelor cu culoarea carcasei? Și mie îmi place cum arată Aino, însă touchscreen-ul limitat e un mare dezavantaj.

o galerie biggrin.gif
arata bine, cica touchscreenul nu ar fi limitat wink.gif
M0rtar0
poze cu facute cu aino de cei de la youserbase

http://www.flickr.com/photos/youserbase/37...in/photostream/
RomanianAngel
Cam foarte defocalizate. Neclare si in ceata.
onlyone
ce sistem de operare are?
daca venea cu winmobile era super.
eroarex
CITAT (onlyone @ 6th August 2009, 01:42) *
ce sistem de operare are?
daca venea cu winmobile era super.

nu are ... daca vrei symbian - idou sau omnia hd
daca vrei win mo - xperia 2, omnia pro
pt android - xperia 3 wink.gif
M0rtar0
review de la youserbase

http://www.youserblog.com/2009/08/review-o...ino-on-youtube/
StefanVasile
Mai baieti, mie mi se pare ca prezenta unei tastaturi alfa numerice ( banuiesc ca asa se cheama ) este un avantaj. In scrierea unui mesaj mi se pare foarte practica aceasta. Astept cu nerabdare daca pe Aino vor putea fi instalate aplicatiile de tip G-sensor ca pe Htc, Omnia, etc. ( la resco bubbles n-am adversar biggrin.gif ) . In rest.. ce sa zic, pe alb arata superb inlove.gif Cred ca va fi succesorul actualului meu Omnia rolleyes.gif
Dante_Sparda
Sony Ericsson Aino Hand On Review

Part 1 Part 2 Part 3 Part 4 Part 5

Enjoy! coolspeak.gif
alex2010
Ecranul nu e full touchscreen sau cum? Ca intre IDOU si AINO e posibil sa ma orientez spre AINO deoarece ar fi mai ieftin dar regret ca nu are Symbian, si inca nu m-am lamurit cum e treaba cu touchscreenul...
TimeWriter
Ecranul este full touchscreen, insa este limitat doar la anumite feature-uri ale telefonului (adica doar meniu principal, meniu camera si media player).
_zenith_
QUOTE (asot_mike @ 28th May 2009, 22:04) *
Designul mi se pare superb! Asteptam sa vedem restul specificatiilor si interfata!

QUOTE (eroarex @ 29th May 2009, 12:24) *
arata bine ... pacat ca e limited touchscreen dry.gif

QUOTE (RomanianAngel @ 29th May 2009, 13:33) *
Super telefonul. Arata bine si are si de toate coolspeak.gif

QUOTE (Dante_Sparda @ 29th May 2009, 13:44) *
Aino, spre deosebire de Satio, arata superb. Singurul minus e ca are ecranul limitat la functia touchscreen. Atat. In rest e de-a dreptul criminal. Oricum cei 8 Mpx de la camera e pur marketing, dar per ansamblu Aino e prea frumos pentru un feature-phone. smile.gif

QUOTE (most_wanted_racer_alive @ 1st June 2009, 20:31) *
Intr-adevar. E frumos. Specificatii asa cum trebuie. Cred ca incep sa adun bani pentru el. Batranul k800 isi arata varsta de acum deadtongue.gif

QUOTE (Ph@ntom @ 10th June 2009, 21:42) *

QUOTE (Moon_Fire @ 7th July 2009, 13:19) *
Sunt de aceeasi parere cu tine. Arata misto rau. Sa vedem totusi la calitatea materialelor pt ca mi-e teama dupa poze ca pare putintel mai fragil, ma refer la varianta pe alb. rolleyes.gif

QUOTE (StefanVasile @ 9th August 2009, 19:49) *
In rest.. ce sa zic, pe alb arata superb inlove.gif Cred ca va fi succesorul actualului meu Omnia rolleyes.gif

am si eu o intrebare: daca telefonul ar fi costat 100 de euro ar mai fi fost la fel de frumos?
morpheusdj
Daca ar fi costat 100 de euro, ar fi fost imposibil de implementat toate functiile telefonului, deci intrebarea mi se pare a fi irelevanta.

S-a lansat odata cu Satio, insa nu vorbeste nimeni despre acest model.

Probabil si pentru ca traim in Romania, unde se importa haotic si niciodata la timp/in momentul lansarii/, eventual nu se importa nici macar o gama de produse (Aino a fost lansat impreuna cu Satio si Yari, ca un terminal ce face parte din noua orientare SE). Evident ca Satio a aparut la vanzare, fiind cumva un telefon de fite, deci cu un target bine stabilit, insa Aino a ramas de izbeliste, desi mie mi se pare mai reusit si mult mai interesant (nu toata lumea vrea un telefon touch, cu Symbian or Windows Mobile).

In fine, singurul magazin care par sa-l aiba in stoc este quickmobile.ro, insa nu-mi inspira prea multa incredere. Celelate magazine sunt niste fantome si n-as cumpara de la ei nici macar o husa pentru telefon.

L-a vazut cineva pe undeva, la butonat, eventual l-a si cumparat? Poate ne ofera mai multe detalii.
stokarit_s
Pe mine nu ma atrage deloc.
M-ai bine scoteau un telefon in genul HTC Hero sau Palm Pre.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.