pot preda doar cu masterul?

JoAnneVanHeff

Intrebarea mea e adresata in special celor care lucreaza in invatamant
Acum patru ani am absolvit Facultatea de Teologie-Litere, deci pot fi profesoara de religie si de limba romana. Anul asta termin un master de doi ani in lingvistica engleza, in strainatate. As putea fi angajata ca profesoara de engleza doar pe baza masterului?
Sunlounger
Ai facut in facultate modulul pedagogic?

JoAnneVanHeff
QUOTE (Sunlounger @ 28th May 2009, 16:47) *
Ai facut in facultate modulul pedagogic?

Da. Dar mai e valabil dupa atatia ani?
inside_spy
Puțin off-topic: Dacă nu am făcut modulul pedagogic în facultate, ce cursuri ar fi nevoie să urmez pentru a putea preda?
JoAnneVanHeff
QUOTE (inside_spy @ 30th May 2009, 06:49) *
Puțin off-topic: Dacă nu am făcut modulul pedagogic în facultate, ce cursuri ar fi nevoie să urmez pentru a putea preda?

Se organizeaza cursuri de modul pedagogic la diferite universitati particulare, din cate stiu eu. Intereseaza-te la Spiru Haret.
Sunlounger
Eu am senzatia ca nu expira. Incearca sa suni la facultate sa intrebi. smile.gif
SundanceKid
si io stiu ca nu expira. de exemplu eu am ratat ocazia sa il fac, atunci cand puteam in anul I (era gratis), insa il pot face intensiv tot la mine la universitate, oricand, atat ca e in jur de 20 de milioane, insa e modul intensiv si dureaza 6 luni.

istocescu
CITAT (JoAnneVanHeff @ 31st May 2009, 19:44) *
Se organizeaza cursuri de modul pedagogic la diferite universitati particulare, din cate stiu eu. Intereseaza-te la Spiru Haret.

Dar si la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, din cadrul Universitatii de Stat Bucuresti. Costa, anul acesta, 750 ron...

CITAT (inside_spy @ 30th May 2009, 06:49) *

Si eu stiu ca nu expira!
dani.user
QUOTE (inside_spy @ 30th May 2009, 07:49) *

Il faci cum a zis si SundanceKid la facultatea unde ai terminat, dar cu taxa.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.