Experiente sexuale cu transexuale/shemale
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

frafeno
Am citit in Anuntul despre transexuali care se vand pe bani. Ati avut tangenta cu asa ceva? Eventual vreo recomandare?!
radu773
ce recomandare? laugh.gif pe unde gasesti cativa?

sexterminator
Eu vreau sa am parte de asemenea experienta, dar sefu nu vrea sa-mi dea nici o recomandare nik! sad.gif
Adica cu toate ca-s de treaba si muncitor nici n-a vrut sa auda de asa ceva!
This job sucks! ack.gif

sadwalk.gif
kretzu77
QUOTE (frafeno @ Oct 30 2007, 13:02) *
Eventual vreo recomandare?!

scrisa sau ora... pardon ... verbala?

puke.gif death.gif
mitzone11
Nici nu stiam ca sunt in Bucuresti si transexuali! Daca da,ar fi bine sa puneti si poze sa stim sa nu ne pacaleasca prin vreun club sau bar... laugh.gif
andreiandrei
Ce inseamna transexual ?
kretzu77
QUOTE (andreiandrei @ Oct 30 2007, 17:04) *
Ce inseamna transexual ?

un fel de transfagarasan (uite curba, nu e curba)

bogdy68
Ce inseamna transexual ?

2 in 1..daca vrei are si ''balsam''.. biggrin.gif
crysty2k5
QUOTE (bogdy68 @ Oct 30 2007, 17:16) *
2 in 1..daca vrei are si ''balsam''.. biggrin.gif

cu ylang ylang laugh.gif
investman
atentie la curbeeee!!!
Cazimi
Ce inseamna transexual ?

TRANSSEXUÁL (cu dublu S, deci) ~ă (~i, ~e) Care se referă la trecerea de la un sex la altul. /<fr. transsexuel, engl. transsexual

TRANSSEXUALÍSM s. n. sentiment delirant, dorință de a aparține sexului opus. (< fr. transsexualisme)
Zazie
Transexualu e un om, de omenie, care trece din sex in sex.
Materium
QUOTE (investman @ Oct 30 2007, 17:50) *
atentie la curbeeee!!!

Nu! Atentie la cur cu beeee! laugh.gif

Tare de tot Omul recruteaza personal cu calificare in domeniu! laugh.gif
Manowar
ia te uita, fix cand incepeam sa cred ca le-am vazut pe toate....
gigel de hohențolărn
mare-i grădina, da câți sar gardu
carman
QUOTE (frafeno @ Oct 30 2007, 13:02) *
Am citit in Anuntul despre transexuali care se vand pe bani. Ati avut tangenta cu asa ceva? Eventual vreo recomandare?!

seara gasesti un tip pe Stefan cel Mare. arata al naibii de bine si isi face treaba. daca vrei detalii (pret,locatie etc.) pot sa ti le dau...
investman
QUOTE (carman @ Oct 31 2007, 08:52) *
seara gasesti un tip pe Stefan cel Mare. arata al naibii de bine si isi face treaba. daca vrei detalii (pret,locatie etc.) pot sa ti le dau...

mai bine da-ne un feedback! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
crysty2k5

cum poti sa spui asa ceva ? laugh.gif laugh.gif laugh.gif
mitzone11
QUOTE (crysty2k5 @ Oct 31 2007, 11:23) *
cum poti sa spui asa ceva ? laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Chiar asa,cum poti sa spui asa ceva???

worthy.gif worthy.gif worthy.gif
934

Te-ai reprofilat de la pitici perversi poponauti? Pacat, eram tare curios si eu... E blond gagica de pe Stefan cel Mare?
@frafeno: ce diametru te-ar interesa?
carman
are niste implanturi destul de reusite (sanii proeminenti si tari) si un fundulet foarte obraznic. merita!
gagiu' lucreaza si in masina, in spatele blocurilor.

poti alege de aici:
http://www.anuntul.ro/rubrica.php?id=542&a...&maxpag=250
934
Cum vine asta "fundulet obraznic"? Raspunde cu tupeu? In autobuzul 335 sau in 330 nu presteaza? Ca mi-au intepat conlocuitorii de culoare 2 cauciuce la masina si cade varianta asta...
Da' macar e mai sexoasa decit Duculeana? Sa stiu daca mai merita sa ma interesez...
carman
QUOTE (934 @ Oct 31 2007, 09:45) *
Cum vine asta "fundulet obraznic"? Raspunde cu tupeu? In autobuzul 335 sau in 330 nu presteaza? Ca mi-au intepat conlocuitorii de culoare 2 cauciuce la masina si cade varianta asta...
Da' macar e mai sexoasa decit Duculeana? Sa stiu daca mai merita sa ma interesez...

la duculeana trebuie sa stai la coada!
Radiliquid
QUOTE (kretzu77 @ Oct 30 2007, 17:14) *
un fel de transfagarasan (uite curba, nu e curba)

laugh.gif tare.

pe mine m-a socat sa vad mici fragmeste pe youtube din reality show-ul "there's something about Miriam".puteam sa jur ca e femeie....si inca una frumoasa wink.gif
nublete
QUOTE (Radiliquid @ Nov 1 2007, 03:22) *
pe mine m-a socat sa vad mici fragmeste pe youtube din reality show-ul "there's something about Miriam".puteam sa jur ca e femeie....si inca una frumoasa wink.gif

chiar era, dar si-au pastrat-o producatorii pentru ei insisi. wink.gif
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.