Ofer cazare in Delta

mario75

Ofer cazare in Delta, la Sfantu Gheorghe. Conditii foarte bune, preturi avantajoase. Se pot organiza plimbari cu barca pe canale, pescuit, si alte activitati turistice specifice.
Ofer, si rog seriozitate.
-Zamolx-
Pune mai multe amanunte, te rog. Conditii, preturi, eventual cateva poze si o sa te vizitam... smile.gif

Tarzy
eventual poze
mario75
Urmeaza si poze! Cazarea e la curte, pretul negociabil in functie daca se doreste si masa inclusa, sau doar cazare. Preturile pleaca de la 70 RON pe noapte.
-Zamolx-
Hai frate cu pozele alea, ca trece vara. Da-ne si amanunte: pret pe camera, pe persoana, ce conditii, etc.
wiseguy76
Se ajunge u masina pana acolo? As veni un weekend, n-am fost niciodata, desi sunt din Constanta Multumesc.
daves
Da. Vreau.
3 camere duble, cu pranz + cina, 4 nopti, incepand cu 06.08.2009.
Ceva preturi, poze, detalii despre cum se ajunge etc.
Ne grabim cu rezervarea, asa ca ... poate ne vedem in august. rolleyes.gif

Cutzu
o locatie exacta pensiunii daca se poate?
daca este exact in localitatea Sf Gheorghe nu cred ca se poate ajunge cu masina mica, poate cu un jeep
pana la Vulturul am fost de vreo 4 ori si drumul este foarte urat. Sunt gropi cat masina, iar daca ploua doar un tractor te scoate de acolo.
Sper sa nu te superi pentru interventia mea smile.gif.

mario75
Imi cer scuze ca am intarziat cu pozele. Nu stiu ce s-a intamplat ca nici notificare de reply-uri nu am primit huh.gif
In fine, Mersi Cutzu pentru interventie. Intr-adevar, cazarea e fix in Localitatea Sfantu Gheorghe. Deci, de ajuns, se ajunge cu vaporul. Se lasa masina in Tulcea, si se ia vaporul pana in Sfantu Gheorghe. Sunt 2 posibilitati: 1 cu vaporul, ~ 20 RON/pers - drum de 5 ore prin delta; si, 2. cu "rapida", ~ 35 RON/pers, drum de 1,5 ore. Plecarea e la ora 12:00 - 12:30 (nu mai stiu sigur). Asta e si "avantajul", ca se ajunge mai greu, si astfel locul e putin mai "salbatic" si mai nepopulat de oameni. Cine a mai fost, stie, cine nu, va fi o experienta placuta, pe care eu o recomand.
Preturile incep de la 70 RON/camera dubla/noapte, bucatarie la dispozitie. Daca se doreste pregatirea mesei, plata este separat si se negociaza cu gazda. Cazarea e, asa cum am mai spus, la curte. In sat mai sunt si vile, dar preturile, am auzit ca sunt cam piperate.
Iata si cateva poze:
Click pentru a vizualiza atașamentul Click pentru a vizualiza atașamentul Click pentru a vizualiza atașamentul
Click pentru a vizualiza atașamentul Click pentru a vizualiza atașamentul Click pentru a vizualiza atașamentul
Click pentru a vizualiza atașamentul

Pentru cei interesati, voi trimite prin PM detaliile privind posibilitatile de cazare.
Toate cele bune!

Daves, ai PM
Wiseguy76, nu stiu de ce nu-ti pot trimite PM-uri huh.gif da-mi un PM, daca esti interesat.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.