scadere vizite

ecko-kill

am o problema cu un site.inainte aveam ~1000 vizitatori unici pe zi,iar aqum a scazut la 200-300 unici pe zi.nu inteleg care ar putea fi problema.inainte completam cam 20 de formulare pe zi pentru scriere in directoare,dar de ceva vreme am incetat sal mai inscriu.inca mai primesc mailuri ca a fost acceptat site-ul in directorul respectiv.care ar putea fi problema scaderii numarului de vizitatori???.aveam trafic cam 90% numai din google.
BlackIce2X
QUOTE (ecko-kill @ May 26 2009, 13:40) *
am o problema cu un site.inainte aveam ~1000 vizitatori unici pe zi,iar aqum a scazut la 200-300 unici pe zi.nu inteleg care ar putea fi problema.inainte completam cam 20 de formulare pe zi pentru scriere in directoare,dar de ceva vreme am incetat sal mai inscriu.inca mai primesc mailuri ca a fost acceptat site-ul in directorul respectiv.care ar putea fi problema scaderii numarului de vizitatori???.aveam trafic cam 90% numai din google.

pai sa incepem:

1) Directoarele web, nu prea mai au valoare ..... ca sa nu spun deloc ..... daca esti in 20/ 50/100 si bune ar trebui sa fie indeajuns pentru un site.
2) un site nu conteaza in cate directoare il inscrii sau cate link eschange faci daca e farza ..... adica sa aiba un subiect intereant si sa fie facut update saptamanal la el ...... in orice categorie ar fi.
3) facuta o optimizare seo cat de cat in limitile normalului.
4) puse niste linkuri interne cu cuvantul/cuvintele pe care te axezi.

In caz de ai acel continut interesant pe site si care face vizitatori a se reintoarce atunci iti recoman niste link eschange cu niste site-uri in domeniul tau.
Dupa, mareste putin volumul updateurilor ce le faci ........ adica zilnic timp de o luna dupa care revii la normal.

sebike
QUOTE (BlackIce2X @ 26th May 2009, 15:47) *
pai sa incepem:

1) Directoarele web, nu prea mai au valoare ..... ca sa nu spun deloc ..... daca esti in 20/ 50/100 si bune ar trebui sa fie indeajuns pentru un site.
2) un site nu conteaza in cate directoare il inscrii sau cate link eschange faci daca e farza ..... adica sa aiba un subiect intereant si sa fie facut update saptamanal la el ...... in orice categorie ar fi.
3) facuta o optimizare seo cat de cat in limitile normalului.
4) puse niste linkuri interne cu cuvantul/cuvintele pe care te axezi.

In caz de ai acel continut interesant pe site si care face vizitatori a se reintoarce atunci iti recoman niste link eschange cu niste site-uri in domeniul tau.
Dupa, mareste putin volumul updateurilor ce le faci ........ adica zilnic timp de o luna dupa care revii la normal.

si eu am niste probleme, tare mare e cateodata diferenta o zi 9900 peste 2 zile 1800
daimon'
Correct me if i'm wrong, dar parca Gugle dadea un fel de bonus site-urilor "proaspete", acestea aparand oleaca mai relevante. Normal ca daca te-ai preocupat mai mult de inscrisul in directoare si mai putin de continut, Gogu' te-a trimis inapoi de unde ai venit, adica cu cateva pagini mai in spate laugh.gif , ceea ce ar explica si caderea numarului de vizitatori.

Fa ceva si fidelizeaza-i, nu te mai baza exclusiv ca-ti vin oameni noi.
TazzY
QUOTE (ecko-kill @ 26th May 2009, 13:40) *

Da-mi un pm cu siteul tau!

P.S. :Citeste poveste din semnatura mea... Da aia cu rosu wink.gif
ecko-kill
dupa 3 zile shia revenit:)
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.