Care este durata optima pentru o relatie ?

chestionar

Din experienta celor mai 'batrani', in folosul baietilor care vor sa faca experienta, cat credeti ca este durata optima ca sa tii o prietena, dupa care crezi ca trebuie sa-i dai drumul daca devine acra ?
Tidusss
Auzi cum suna asta, "vrei sa faci experienta". O relatie este cat este, nu poti sa preconizezi ca dureaza 2 zile sau 20 de ani.

Am votat peste un an pentru ca am un alt concept in cap, cel putin la varsta asta. Mi se pare cam gay sa stai sa umbli din floare in floare 2-3 zile cu cate una, sa poti sa spui dupa 3 luni ca ai fost cu 20 de tipe. N-ai nicio satisfactie moralo-intelectualo-psihologica. Te asigur eu, been there, done that.

SundanceKid
QUOTE (chestionar @ May 25 2009, 23:00) *
Din experienta celor mai 'batrani', in folosul baietilor care vor sa faca experienta, cat credeti ca este durata optima ca sa tii o prietena, dupa care crezi ca trebuie sa-i dai drumul daca devine acra ?

da daca te inseala cu jumate de oras dupa ce perioada i'ai da drumu?

QUOTE (Tidusss @ May 26 2009, 00:33) *
Mi se pare cam gay sa stai sa umbli din floare in floare 2-3 zile cu cate una, sa poti sa spui dupa 3 luni ca ai fost cu 20 de tipe.

mie mi se pare mai mult a afemeiat decat a gay.. sau a lipsa de bagare'n seama smile.gif
Al1
Sintagma asta de "durată optimă a unei relații" mi se pare o prostie. Nu există așa ceva, așa că nu votez.
Dacă însă vrei să cunoști partenerul oarecum bine, îți trebuie, cred eu, în jur de șase luni.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.