Zvartoshu
25th May 2009, 21:24
Aceasta arie este oficiala dedicata pentru chatnoir , curand o sa il vedem moderator , deoarece a trecut o perioada mare de timp si drept rasplata il vom vedea sef pe aici ..
RUGAMINTE , cum ne-am distrat am informat asa sa mergem inainte , sa nu prind jigniri , sa nu prind mistocareala sau prostie la adresa lui chatnoir ca ban veti primi pe capete !
Aceasta arie este pro la radiourile la nivel national , la aceatsa arie poate sa contribule si p si pentru grupul raido romania condus de Maritus Barsan ..
Asadar oricine poate sa contribuie din radiouri , din tehnice ,pupitre , control , emisie , nu mai aveti treba cu dx si cu amatori , aici se vb de orice e pe radio !
Multe succese!
Zvartoshu
26th May 2009, 02:23
Merita pisica noastra , deoarece ani de zile a adus info cu si despre radio ! cum a fost de activ pana acu , de acum inainte sigur merge si mai cu placare cand este si sef!
Energy
26th May 2009, 03:50
Pai, si din patrea mea, mult succes pisicului.
chatnoir401
26th May 2009, 05:44
Multumesc pentru urari, asemenea si voua!
xsol
28th May 2009, 18:18
Succes si la multe informatii utile.
Zvartoshu
28th May 2009, 21:29
multumita mie aveti pisica pusa in cui si cu aria specifica RADIO ROMANIA .. deci poate sa isi invite si cei ce au grupul .. aici e locul special pentru ei !