ARIA RADIO - ROMÂNIA.

Zvartoshu

Aceasta arie este oficiala dedicata pentru chatnoir , curand o sa il vedem moderator , deoarece a trecut o perioada mare de timp si drept rasplata il vom vedea sef pe aici ..
RUGAMINTE , cum ne-am distrat am informat asa sa mergem inainte , sa nu prind jigniri , sa nu prind mistocareala sau prostie la adresa lui chatnoir ca ban veti primi pe capete !

Aceasta arie este pro la radiourile la nivel national , la aceatsa arie poate sa contribule si p si pentru grupul raido romania condus de Maritus Barsan ..
Asadar oricine poate sa contribuie din radiouri , din tehnice ,pupitre , control , emisie , nu mai aveti treba cu dx si cu amatori , aici se vb de orice e pe radio !

Multe succese!
megafanro
@ CHATNOIR: Mult succes în noua ta postură de moderator! De azi ești șef aici, BRAVO! clapping.gif cheers.gif

Zvartoshu
Merita pisica noastra , deoarece ani de zile a adus info cu si despre radio ! cum a fost de activ pana acu , de acum inainte sigur merge si mai cu placare cand este si sef!
Energy
Pai, si din patrea mea, mult succes pisicului.
chatnoir401
Multumesc pentru urari, asemenea si voua!
Neaceasca85
Mai exact, din Iulie 2005, pisica neagra, dar care aduce noroc cool.gif , tine la curent userii si vizitatorii Softpediei cu evolutia radioului FM sau AM dar si a televiziunii, terestre sau prin cablu, din zona Bacaului si a judetelor invecinate. Ii urez mult succes si sa stapaneasca sanatos noua sectiune de forum ce i-a fost incredintata!

Interesant este ca pisica are cont si pe CNA, dar doar 1 singura postare. Oare cine l-o fi suparat? tongue.gif
chatnoir401
Nu m-a suparat nimeni, am pus accentul mai mult pe softpedia.
Dar in limita timpului disponibil o sa mai fac si cate o vizita pe forumul CNA.

ciocanitoarea_woody
QUOTE (megafanro @ May 26 2009, 02:01) *
@ CHATNOIR: Mult succes în noua ta postură de moderator! De azi ești șef aici, BRAVO! clapping.gif cheers.gif
bravo chat noir
coolspeak.gif
xsol
Succes si la multe informatii utile.
chatnoir401

Multumesc!
Zvartoshu
multumita mie aveti pisica pusa in cui si cu aria specifica RADIO ROMANIA .. deci poate sa isi invite si cei ce au grupul .. aici e locul special pentru ei !
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.