links problem

BlackIce2X

Salut,

Deci am un site .... e axat pe videoclipuri de orice gen din orice tara....... domeniul si site-ul il am de vreo 6 luni ...... l-am promovat peste tot.

Are 905 pagini indexate in google cu tot cu tags.

Stiu sigur ca are linkuri pe cateva site-uri/forumuri destul de marisoare.

Acum vine problema:

cand dau link:site in google imi arata doar 3 linkuri ceia ce nui adevarat.
traficul nu pot trece de 80 pe zi .... site-ul este optimizat seo ...... si are continut, bine in limita a ceia ce poate fi.

A si pe alte site-uri care sunt specializate in verificare backlink-urilor imi arata ca am in jur de 1000 de backlinks.

deci prob este ..... am continut, fac updateuri o data pe saptamana, am linkuri pe tot felu de site-uri. si totusi nu pot depasi acel 80/zi.

Daca sa spunem ca am fost penalizat precum ca am prea multe linkuri ..... atunci va pot spune ca mai am un site care este in aceiasi situatie adica la o cautare link:site imi arata doar un link, pe un site care verifica blacklink am vreo 1000 de linkuri ...... si aceiasi prob doar ca aici nu pot trece de 300/zi.
sebike
eu am 7000 de pagini indexate in google si nu pot sa ajung la 10.000 de vizitatori unici pe zi!

BlackIce2X
problema nu era de indexare ... .ci de linkuri care nu le pot vedea ....... stiu sigur de existanta lor dar nimic sad.gif( google a orbit tongue.gif.

lord_ice
QUOTE (sebike @ 28th May 2009, 18:36) *
eu am 7000 de pagini indexate in google si nu pot sa ajung la 10.000 de vizitatori unici pe zi!

Eu am 80.000...si ce? Nu asta conteaza pentru trafic smile.gif
BlackIce2X
bai fratilor mai incet cu offtopicul.

Ce treaba are indexarea cu prob mea ?!

Care o repet:

Am linkuri dar google nu le arata ......... si le am de ceva timp, deci nu se poate aplica prob inca nu au fost indexate.
ciuly
da un exemplu de link vechi, care tu stii sigur ca e indexat si pe care google nu ti-l arata.
BlackIce2X
unul este de ex pressreleasepoint.com am publicat un articol in data de November 17, 2008 si are linkul si acum, prlog.com un alt articol in aceiasi data are linkul si acum, la digitalpoint.com forum in semnatura si l-am facut din data de Apr 20th 2009, music6.com si aici link de mai bine de 2 luni, sau cu un site ....... de muzica facut acum o saptamana. si ar mai fi o lista destul de lunga ....

De ex cand scriu in yahoo link:site imi arata inlinks 9.455

dar cand dau link in google sad.gif( doar 3 (acum vad 4) este un director care l-am inscris de curand) dar nu si restul care spun eu ca sunt site-uri de incredere .... bine am si foarte multe la misto.

Si ma gandesc eu ca ar fi o penalizare, ca am prea multe linkuri sau ca au fost prea repede create .............. dar daca este asa, m-ai am un site care nu a fost promovat agresiv si totusi aceiasi prob sad.gif

ciuly
eu am cerut un link. tu ce ai dat? o tona de explicatii si texte aiurea. tu spui ca cel putin un link nu se vede. pai da ma sa vad si eu linku ala care nu se vede. globul meu de cristal pur si simplu nu e capabil sa imi spuna ce site ai si care is linkurile alea cu probleme.
geez, frate, greu ii sa dai un copy-paste?
BlackIce2X
QUOTE (ciuly @ 29th May 2009, 15:04) *
eu am cerut un link. tu ce ai dat? o tona de explicatii si texte aiurea. tu spui ca cel putin un link nu se vede. pai da ma sa vad si eu linku ala care nu se vede. globul meu de cristal pur si simplu nu e capabil sa imi spuna ce site ai si care is linkurile alea cu probleme.
geez, frate, greu ii sa dai un copy-paste?

smile.gif)) ........ am incercat sa nu dau linkuri, pentru a nu avea prob. Dar sigur ca le pot da:

Site-ul este http://www.show1video.tv

si linkurile catre el care nu se vad:
ciuly

cred ca de cand te-ai mutat in italia ai probleme de intelegere a limbii romane. cand moderatorul ariei unde ai postat zice sa dai link, oare in ce probleme ai putea ajunge? ma depaseste.

daca tu ai 5 monede(linkuri la pagini cu IBL) si zici ca nici una nu iti este acceptata de automatele de cafe(link: google) iar eu iti spun sa imi arati o modena (link la o pagina cu IBL), tu de ce naiba imi povestesti despre, si imi arati, buzunarele in care tii monezile (siteurile care chipurile au paginile cu IBL-uri)? sa bag io mana la tine in buzunar sa scot o moneda?

daca vrei ajutor, fa-ti un amar de bine si atunci cand ti se cere ceva sa raspunzi LA OBIECT. doar eventual, daca tu consideri ca informatiile cerute nu sunt suficiente, vei da SI ALTE informatii, dar in nici un caz nu vei da (doar) ALTE informatii.
adica eu sa ma apuc frumos sa caut pe siteurile respective unde si-a pus xulescu un link pt ca lu xulescu ii e lene sa isi caute pagina de unde ii vine IBLu. ce e asa de greu sa pui frumos link la pagina pe care apare linkul catre siteul tau, ca doar tu l-ai pus acolo, iar daca respectiva pagina contine multe alte chestii sa mai dai si niste indicatii cum ar fi "in stanga jos de tot" sau "sub bannerul cutare" sau "in semnatura userului x in postul numaru y", nu stiu.

in fine, am facut eu transpiratia si tot ce pot spune este ca nu ai nici un fel de probleme la capitolul asta (ma rog, cat ma las ape mine gogu sa iti vad IBLuri). se stie ca google nu iti afiseaza nici pe departe toate IBL-urile si ca yahoo este un tool mult mai ok chiar daca iti afiseaza si cele cu nofollow. pe linga asta mai sunt si alte siteuri/tool-uri care cica ar face chestia asta mai bine sau mai putin bine.

ceea ce ma "socheaza" pe mine este ca te-ai recomandat seo-ist, si nici macar lucrul asta, zic eu, de baza nu il stii. si e un lucru oficial, nu "testat": http://googlewebmastercentral.blogspot.com...your-links.html primul paragraf sugereaza clar ca operatorul link: nu iti arata nici pe departe totul.
BlackIce2X
smile.gif .

Deci prima varianta nu am tinut sa ma uit daca esti operator sau nu ....... greseala mea (dar nu trebuie luata sub forma respectiva)

2) o data ce am dat linkul de baza catre site ..... si dupa linkurile respective eu spun ca era destul de usor sa vezi unde era linkul ( si nu trebuie sa iti desenez exact locatia pentru era cam nefolositor avand invedere ca urma oricum sa te uiti la page sourse si sa dai un search cu linkul site-ului pentru a vedea daca este sau nu nofollow).(singura greseala pe care am facute e sa fi dat prea multe adica 3)

3) eu nu am pus intrebarea care este mai bun sau care este corect dintre cele 2 tool-uri. Am intrebat de ce nu se vede anumite linkuri care in alte situatii ar fii vizibile. (si deci prin urmare nu iti vad comentariul privind (ma socheaza .....).

4) Jobul de seo se imparte in multe categorii, dar fiecare persoana se poate axa doar pe anumite categorii ( prin asta vreau sa spun: daca cineva nu are habar despre linkbuildind nu se ia decizia ca nu cunoaste seo). Si continui cu stiam (ms) ca operatorul (link:) nu arata totul, dar in cazul cazul de fata nu cerusem totul ci doar dece nu imi arata anumite linkuri sau de ce asa putine dupa un timp destul de lung al existentei lor.

Oricum ms, de ajutor. Si scuze deranjul creat.
soul4blade
Mai omule, a folosi link: pentru a cauta ce linkuri vin catre site-ul tau e cea mai proasta idee: Google iti arata doar un exemplu (doar o parte) din linkurile care vin catre site-ul tau si pe care el le foloseste la calculul PR-ului. Asta e o masura de siguranta luata de Google pentru a nu-i lasa pe proprietarii de site-uri sa se joace cu aceste date.

Eu iti recomand cu caldura folosirea Webmasters Tools de la Google:
https://www.google.com/webmasters/tools/

Aici vei avea diagnostice de site mult mai bune (desi nu complete 100%) decat cele pe care le obtii din functiile permise pe motorul de cautare (gen link:, site:, etc).
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.