valentino_xro
25th May 2009, 12:25
A inceput Roland Garros.Un meci frumos a fost intre Lleyton Hewitt AUS si Ivo Karlovic CRO unde a castigat australianul dupa un meci in 5 seturi , meci in care Karlovic a stabilit un record servind 55 asi intr-un meci
Karlovici a pierdut meciul cu Hewitt, cu scorul de 7-6, 7-6, 6-7, 4-6, 3-6, in trei ore si 56 de minute.
Abia astept meciurile lui Nadal, unde cred ca va castiga iar Roland Garros-ul.O figura buna cred ca va face si Fernando Verdasco, un jucator extrem de bun pe zgura. Meciurile tari vor incepe cam din turul 3.
mircea21
26th May 2009, 20:55
Turneele mari sunt o cursa de anduranta, unde trebuie sa-ti negociezi foarte bine pasii, nu trebuie sa fortezi din prima. Primii 4 favoriti nu cred sa aiba mari probleme pana prin turul 4, iar Nadal este marele favorit. Insa Federer, Djokovic si Murray au aratat ca ii pot pune probleme serioase pe zgura. Daca va castiga si anul acesta, Nadal intra direct in legenda.
La fete, daca nu se enerveaza, Safina este clar favorita.
mircea21
29th May 2009, 20:28
Ce surpriza a reusit Hanescu, eliminandu-l pe Simon. Se pare ca zgura de la Paris ii prieste romanului. In turul patru il infrunta pe Gonzalez, iar daca trece si de el (Doamne ajuta!) il va intalni in sferturi cel mai probabil pe Murray.
mircea21
31st May 2009, 18:19
Stupoare la Roland Garros. Nadal a fost eliminat de R. Soderling! Prima infrangere a ibericului la French Open de cand a inceput sa participe la acest turneu (are vreo 31 de victorii, parca). Daca cineva mi-ar fi spus ca Nadal a fost eliminat din turneu nu l-as fi crezut nicodata. Nici vazand ultimul set al meciului parca nu-mi venea a crede. Acelasi Soderling pe care Nadal il elimina acum cateva saptamani la Roma, cu un sec 6-0, 6-1. Sa fie oare cu putinta?! M-au trezit brusc din uimire cele 5 mingi consecutive de meci ale suedezului in tiebreak-ul setului 4 ... Si Nadal a facut tot ce a putut, a alergat, cum il stim, dupa fiecare minge, posibila sau imposibila, dar Soderling a fost astazi ... nici nu stiu cum sa-l caracterizez ... a fost "in the zone", a fost in transa, nu stiu. A fost o presiune imensa, pentru ca spre finalul setului 4 am vazut un lucru mai rar, pe Nadal atacand la fileu ceea ce demonstreza ca Soderling l-a "scos" pe Nadal din dispozitia lui psihica obisnuita.
Iata sansa cea mare a lui Roger. In ce-l priveste pe Federer, asa cum spunea si Mats Wilander, nu dorea decat sa ajunga in finala, unde sa-l intalneasca pe Nadal. Ati observat dreapta lui Fedex in ultimele doua meciuri? De multe ori a atacat nu plat, ci in stilul lui Nadal, cu mult efect. Acesta cred ca era una din surprizele pregatite lui Nadal, dar acum ...
A pierdut si Ivanovic (campionii de anul trecut au fost eliminati in aceeasi zi) si Victor al nostru, dar paca nimic nu mai conteaza acum ... parca nici acum nu-mi vine sa cred ca Nadal a parasit turneul.
KoShiMin
1st June 2009, 19:40
Stryker_9
1st June 2009, 19:40
Superb meciul de azi al Soranei,am zbierat ca un descreierat la final
Ivanna
1st June 2009, 19:41
Sorana e talentata, pacat ca e romanca
Romanii nu merita victoria ei frumoasa de azi.
In alta ordine de idei, unde se poate vedea live roland garos, pe internet? Pe eurosport nu merge. e naspa sa te uiti pe situl roland garos la cum se schimba scorul(cum am facut eu acum
)
bubalus
1st June 2009, 19:43
am vazut si eu ultimele 3-4 game-uri.....
a jucat excelent....in fata unei jucatoare extrem de bine cotate....
mi s-a parut ca a avut si publicul de partea ei....ceeea ce a fost f bine...
teoretic ar avea un meci mai usor in sferturi cu oricine ar pica dintre stosur sau razzano dar....in tenis nu se stie niciodata... "ca asa e-n tenis!"
nmd19
1st June 2009, 19:44
Extraordinar! Sint foarte impresionat de cata determinare a putut sa dea dovada la numai 19 ani. Ceva ce nu prea vezi la un sportiv roman. Prevad o cariera stralucita. Pe deasupra este si foarte frumoasa
bubalus
1st June 2009, 19:46
Stryker_9
1st June 2009, 19:54
Avem o generatie foarte promitatoare la feminin,pe langa ea mai e Dulgheru,Olaru ,Niculescu ,Gallovits e mai batrana,mai sunt junioarele Simona Halep ,Elena Bogdan ,Ana Bogdan.....si sigur am mai uitat dintre ele.
nmd19
1st June 2009, 20:14
QUOTE (Ivanna @ 1st June 2009, 20:41)

Sorana e talentata, pacat ca e romanca

Romanii nu merita victoria ei frumoasa de azi.
In alta ordine de idei, unde se poate vedea live roland garos, pe internet? Pe eurosport nu merge. e naspa sa te uiti pe situl roland garos la cum se schimba scorul(cum am facut eu acum

)

Victoria e a ei, nu a romanilor. Pe romani ii reprezinta bostina si ochirosii care se baricadeaza in poarta la orice meci mai serios al nationalei
danut21
1st June 2009, 20:15
QUOTE (bubalus @ 1st June 2009, 20:43)

am vazut si eu ultimele 3-4 game-uri.....
a jucat excelent....in fata unei jucatoare extrem de bine cotate....
mi s-a parut ca a avut si publicul de partea ei....ceeea ce a fost f bine...
teoretic ar avea un meci mai usor in sferturi cu oricine ar pica dintre stosur sau razzano dar....in tenis nu se stie niciodata... "ca asa e-n tenis!"
daca trece de sferturi da de williams
oricum e o performanta mare
bubalus
1st June 2009, 20:17
se pare ca va juca cu australianca Stosur.... aflata si ea in premierea intr-un sfert de grand slem.
n-are nici o ora de cand a inceput meciul si e deja 6-1, 5-1. frantuzoaica cred ca e cu gandul la tragedia aviatica....
QUOTE (danut21 @ 1st June 2009, 20:15)

daca trece de sferturi da de williams

oricum e o performanta mare
cu conditia sa treaca si williams....
mihaigerard
1st June 2009, 20:26
Bun, f bun rezultat...
Bravo!
tc2007
1st June 2009, 20:39
Bravo ei!
Pacat ca la televizor se discuta numai daca se va desfinta sau nu Dinamo sau alte porcarii de genul,cand ar trebui sa fie promovate adevaratele performante din sport
Ivanna
1st June 2009, 21:01
QUOTE (tc2007 @ 1st June 2009, 21:39)

Bravo ei!
Pacat ca la televizor se discuta numai daca se va desfinta sau nu Dinamo sau alte porcarii de genul,
Parca vad ca ai nostri n-au dat o imagine de la roland garos anu asta. poate au spus in treacat la sfarsit despre victorii, da' imagini sigur n-au dat.
Bine ca daca Tiganoiu de la FC Putreziceni
si-a pus azi boxeri pe verde in loc de galben, dau ditamai reportajul, inclusiv pararea coechipierilor, a antrenorului si a federatiei despre cat afecteaza aceasta schimbare sansele la cupa
nmd19: da, victoria e a ei(ar fi culmea sa nu fie) problema e ca traieste in Romania, inconjurata de Romani. adica traieste intr-o tara de manelisti(din orice punct de vedere) iar asta nu o afecteaza decat in mod negativ. Tocmai ce am vazut pe youtube un reportaj cu ea( inainte de roland garos) si ce crezi draga ca a intrebat-o "desteptu" de reporter la final? "Si, cu scoala cum stai? Ai BAC-ul, cum te pregatesti?"
Geez, ce sens avea intrebarea asta? Nu se poate sa fii campion la fara BAC-ul luat? E o rusineeeee?? Geez, tara manelistilor(cu diploma in toate
) Hai ca m-am ambalat prea tare.
mircea21
1st June 2009, 21:19
Se spune ca la tenis un punct castigat nu-ti castiga si meciul, dar cred ca tocmai acest lucru s-a intamplat astazi la meciul Federer - Hass. Federer a pierdut prosteste primele 2 seturi, desi in primele 7 game-uri pe propriul serviciu nu a pierdut nici macar un punct! In setul 3, la 3-4, Federer salveaza o minge de break iar in game-ul urmator are la randul sau o minge de break, una dintre cele mai frumoase ale zilei, punct care a schimbat si soarta meciului. Federer a castigat 8 game-uri la rand si a impins meciul in setul decisiv. Alternand inteligent taria si inaltimea loviturilor a dominat setul si s-a calificat in sferturi, unde il va intalni pe "prietenul" G Monfils (meciul nu s-a terminat dar Rodick nu pare a avea vreo sansa), pe care l-a invins anul trecut in semifinale, nu fara emotii. Anul acesta va fi un meci si mai greu pentru ca daca francezul incepe meciul bine, este greu de intors (mai ales ca publicul va fi de partea sa).
Am lasat la urma ce este mai important: senzationala victorie a Soranei, care la aceasta editie Openului Francez a practicat un tenis la nivelul Topului 10 WTA.
Sa-i iei lui Jankovic un set la 0 este o performanta extraordinara. Iar de setul decisiv nici nu mai vorbesc, Jankovic servind pentru a castiga meciul. Este frumoasa, talentata, ambitioasa si va ajunge departe.
P.S. Vad ca Sorana este invitata in emisiunea Game Set Mats ... o merita pe deplic
Mr.Jinx
1st June 2009, 21:49
QUOTE (mircea21 @ 1st June 2009, 22:19)

P.S. Vad ca Sorana este invitata in emisiunea Game Set Mats ... o merita pe deplic
Ahh...am ratat, acum nu mai este. A făcut un meci de senzație azi, iar finalul a făcut toți banii
mircea21
1st June 2009, 21:54
QUOTE (Mr.Jinx @ 1st June 2009, 22:49)

Ahh...am ratat, acum nu mai este.
Pai acum abia a inceput emisiunea, dar in timpului meciului Rodick - Monfils au aratat imagini si era in studio Sorana. Sper sa fie inca acolo
Mr.Jinx
1st June 2009, 21:55
cred că acum va urma. au început să vorbească de meci 
l.e. yep, acum este
Taquito
1st June 2009, 22:18
QUOTE (Ivanna @ 1st June 2009, 20:41)

unde se poate vedea live roland garos, pe internet? Pe eurosport nu merge.
http://videos.eurosport.com/eurosport-player/teaser.shtml aici poti vedea meciurile, dar trebuie sa platesti 5€.
da, victoria e a ei(ar fi culmea sa nu fie) problema e ca traieste in Romania, inconjurata de Romani. adica traieste intr-o tara de manelisti(din orice punct de vedere) iar asta nu o afecteaza decat in mod negativ.
trăind in România a ajuns jucatoarea care e ! si tot in România au crescut multi alti sportivi valorosi sau alti oameni care inseamna ceva ptr aceasta tara ! si mai sunt multi oameni cumsecade care traiesc in România și nu au o parere proasta despre aceasta tara, nu-si judecă semenii după muzica pe care o ascultă sau după culoarea pielii, oameni care încearca sa schimbe țara asta in bine ! toti putem sa criticam, e foarte usor ! greu e sa incerci sa schimbi ceva in bine !
Stupoare la Roland Garros. Nadal a fost eliminat...
Nadal a trântit meciu' !
softpedic
1st June 2009, 23:12
Bravo, Sorana
A avut fata asta o conditie fizica...Cind bati fetele nr.10 si 5 mondial, inseamna ca ai loc printre ele.
mircea21
2nd June 2009, 01:56
QUOTE (Taquito @ 1st June 2009, 23:18)

trăind in România a ajuns jucatoarea care e ! si tot in România au crescut multi alti sportivi valorosi sau alti oameni care inseamna ceva ptr aceasta tara ! si mai sunt multi oameni cumsecade care traiesc in România și nu au o parere proasta despre aceasta tara, nu-si judecă semenii după muzica pe care o ascultă sau după culoarea pielii, oameni care încearca sa schimbe țara asta in bine ! toti putem sa criticam, e foarte usor ! greu e sa incerci sa schimbi ceva in bine !
Sa incercam totusi sa ne rezumam doar la tenis ...
Nadal a trântit meciu' !
Cum ti-a venit ideea asta? Sunt insa sigur ca Nadal nu a trantit niciun meci de tenis niciodata in cariera lui. El este "setat" sa lupte pentru fiecare minge, sa castige sau sa moara pe teren incercand ...
Taquito
2nd June 2009, 10:37
CITAT (mircea21 @ 2nd June 2009, 02:56)

Cum ti-a venit ideea asta?
citeam pe un forum(specializat in pariuri) că la o casa de pariuri(nu una populară) s-au încasat aproape 25 mil $ pariuri pe Nadal. Sunt multi pariori care pun sume mari si caută pariurile sigure(cand pui peste 1000 euro nu vrei să riști). Victoria lui Nadal chiar părea un pariu sigur. La casele de pariuri populare sigur s-au incasat peste 30 mil $. Deci, cam din toată Europa s-au pariat peste 100 mil $(adunat de la toate casele) pe Nadal. Acum, nu prea ai vrea sa ratezi asemenea sume. Casele de pariuri probabil colaborează între ele si cred că le-a venit ideea să-i facă o propunere lui Nadal.
Câți bani lua Nadal dacă câștiga turneul ? 1 mil euro !!! probabil casele i-au propus o suma de 5, 10... ori mai mare !!
Daca esti fan Nadal nu prea o sa crezi aceasta variantă. Înainte de a fi sportiv, e om !
Cum a jucat Nadal acel meci ? a facut unul din cele mai slabe meciuri ale lui cu un jucator pe care l-a batut cu 6-0, 6-1. Nadal îl bate pe Soderling și dacă-l iei la 2 noaptea din pat !! Evident, ca a mai si reusit si mingi bune. E jucator profesionist si stie sa joace astfel încât sa nu pară un meci aranjat ! Eu nu l-am vazut niciodata pe Nadal să lase adversarul să conducă jocul ! S-a văzut că nu încerca să-l pună in situații dificile !
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.