crysty_23
23rd May 2009, 08:17
Am fost pe prima pagina la cuvantul bancuri tari si a cuvantul poante si acuma nu mai sutn nici macar pe pagina 50 ce sa intamplat chiar asa.Nu am facut spam nu nimica. Zilnic introduceam in 10 directoare cu titlu diferit si adaugam continut(bancuri filmulete poze etc.).Totul a mers excelent si incepusem sa urc si acuma am cazut.Aveti vreo idee despre ceea ce sa putut intampla?
Multumesc anticipat!
soundbites
23rd May 2009, 08:58
La Google a inceput sa alege Oameni siturile si sa le sorteze - poate nu este prea interessanta (sau prea mult spam/ads/linkfarm/etc..) pentru ei la cuvintele care le vrei..... Sau concurenza esta mai buna ;-)
klwdyu
23rd May 2009, 09:03
Si eu am patit ceva asemanator... aveam un site in primele pagini la atunci cand cautam "numedomeniu", dupa aproximativ 3 luni site-ul a decazut pe la pozitia o mie si ceva, l-am lasat balta! acum 2 saptamani ... surpriza!... site-ul avea o pozitie mai buna chiar decat avea la inceput...
Nu stiu ce s-a intamplat... dar probabil am fost in "cutiuta de nisip"!
crysty_23
23rd May 2009, 09:22
asa am auzit si eu ca siteurile noi google le urca apoi timp de cateva zile poate chair saptamani google-ul le cade de tot si apoi le urca la loc.O fi concurenta mare la bancuri tari dar la cuvantul poante nu are cum.Am si in domeniou cuvantul cheie si asta nu se poate intampla.Deci ii adevarata chestia aia ce am spus mai sus?mai sunt si altii care au patit la fel?
klwdyu
23rd May 2009, 13:52
Ziceai ca inscriai in 10 dir./zi... cred ca asta e numarul maxim de inscrieri pe care Google ti le tolereazape zi. Si inca ceva, acele directoare nu sunt indexate instant de catre Google, deci e posibil ca Gogu sa fi prins vreo 3 zile in care ti-ai dublat linkurile din directoare... probabil ca a considerat asta un abuz.
Nu te speria, continua sa introduci bancuri... alea, alea... si intro zi vei avea o surpriza.
Ai dreptate Google da un "impuls" site-urilor noi...
Apropo... ce PR ai?
lord_ice
23rd May 2009, 14:39
QUOTE (klwdyu @ May 23 2009, 14:52)

Ziceai ca inscriai in 10 dir./zi... cred ca asta e numarul maxim de inscrieri pe care Google ti le tolereazape zi.
De unde stii asta? Lucrezi la Google?
Nu mai inventati aberatii sau preluati drept bune informatii scrise de toti...
klwdyu
23rd May 2009, 15:33
QUOTE (lord_ice @ May 23 2009, 15:39)

De unde stii asta? Lucrezi la Google?
Nu mai inventati aberatii sau preluati drept bune informatii scrise de toti...
Ai dreptate... nu stiu...
crysty_23
23rd May 2009, 20:45
Cred ca are dreptate klwdyu pentru ca am mai auzit varianta asta si de la alte persoane sper sa aiba dreptate si intro zi sa ma trazesc primul pe prima pagina
si at nu o sa mai conteze perioada asta cand stau si ma rog sa urce iar
)
ecko-kill
25th May 2009, 23:25
asta am patit si eu au scazut de la 1000 unici la ~300.sper sa isi revina repede.
lord_ice
25th May 2009, 23:37
QUOTE (klwdyu @ May 23 2009, 16:33)

Ai dreptate... nu stiu...
Claudiu, sa nu te superi pe mine.
Iti explic simplu :
Daca azi inscriu in 10 directoare linkurile vor fi vazute azi..nu!
1. Linkurile vor fi vizibile in director dupa ce vor fi aprobate
2. Linkurile vor fi contorizate dupa ce paginile noi din director vor fi indexate de Google
In acest ritm descris mai sus, intr-o zi poti avea 50 de linkuri, in alta 0, in alta 2-3 , in alta 100, chiar daca tu inscrii site-ul in 10 directoare pe zi.
Link Buildingul se face intradevar constant si in timp (daily/weekly basis) si atentie : proportional cu rata de crestere a website-ului ce se doreste a fi promovat...e un aspect de care trebuie tinut cont, daca site-ul stagneaza la partea de content dar creste constant in inlinks, efectul poate fi minim (doar o opinie proprie, testata in ani).
Succes tuturor!
mrcalex
26th May 2009, 07:34
Fenomenul este simplu.
De ficare data cand faci o campanie de linkuri, siteul incepe sa scada pana Google ia in considerare toate linkurile si le sorteaza.
Daca te opresti si nu mai faci linkuri in 2 saptamani vezi rezultatele, crestere, trafic mai mare.
sebike
28th May 2009, 17:34
QUOTE (mrcalex @ 26th May 2009, 08:34)

Fenomenul este simplu.
De ficare data cand faci o campanie de linkuri, siteul incepe sa scada pana Google ia in considerare toate linkurile si le sorteaza.
Daca te opresti si nu mai faci linkuri in 2 saptamani vezi rezultatele, crestere, trafic mai mare.
interesant, atunci ma voi opri umpic sa vad ce o sa fie!
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.