Persoana desemnata

StrutZz

Salutare tuturor,

Urmeaza in curand sa fiu persoana desemnata in cadrul unei firme cu domeniul de activitate morarit-panificatie , care are niste masini papuc pt distributie paine , si niste masini mari cum ar fi M.B. Atego de 16t pt transportul marfii paletate si un cap tractor MAN cu basculanta pt cereale. Ce vreau de la voi.. adica de la soferi si poate vreo persoana desemnata citeste topicul asta.. sa-mi spuneti ce trebuie stiut.. ma refer in mod special pt masinile mari si pt soferii acestora.. cum "se traieste" cu soferii si ce ar trebui sa fac in asa fel incat sa-mi dau seama care fura , care picteaza diagramele si asa mai departe. Stiu ca suna cam aiurea , adica e ca si cum va cer sa va da-ti in vileag singuri.. dar sper sa fiti binevoitori sa-mi explicati cate ceva.

Va multumesc ! biggrin.gif
Neohori
In primul rind trebuie sa le intelegi necazurile si bucuriile , sa sti sa ajuti cind omul e la greu dar sa sti sa-l arzi cind nu-si face treaba . Treaba cu furatul e veche si destul de greu de depistat , ori intri in jocul lor si-ti pica si tie ori fura doar ei si tie nu-ti dau nimic smile.gif dar vor crea o impresie ca ei sunt cinstiti si te vor duce de nas ba ca ala e devina ba ca celalalt , depinde cit de versati sunt . Daca vei crea o stare de tensiune iara nu e bine , de ce ? simplu , se imbolnavesc subit si nu vin la lucru si iaca cum stau 2,3 masini incarcate aiurea , mare atentie la cum intri prima zi pe usa in sensul de a nu parea un om slab , sti vorba aia si de zici o prostie spune-o cu voce tare si cu capul sus. Pentru Romania inca nu s-a inventat un dispozitiv 100% sigur la treburi dinastea , noi asa ne-am nascut sa spargem toate parolele .

Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.