Rising Internet Security

burebista

Vine weekend-ul, CIS-ul merge brici asa ca m-am plictisit si am zis sa incerc si altceva si mi-au cazut ochii pe suita Rising Internet Security.
Naspa ca e trial, dar chinezoii astia au un stil complet ciudat de a face afaceri. Desi nu apare pe site-ul global oficial prin niste link-uri directe de pe site-ul lor mama din China se pot downloada free atit suita cit si firewall-ul separat. wacko.gif
Eu am instalat si suita dar din pacate HIPS-ul nu e functional pe x64 asa ca am renuntat la ea si am instalat numai firewall-ul. Daca simt nevoia o sa instalez si Threatfire beta x64 (l-am avut instalat, era OK dar l-am dat jos momentan).

Merge si update-ul linistit de la versiunea pe care o dati jos, nu are nag screen sau pop-up-uri deranjante si nici nu zice ceva de licenta deci se pare ca e chiar free. coolspeak.gif

Nu va spamez cu screenshoate, dar pot spune ca-mi place cum arata si layout-ul setarilor si pare destul de garnisit din ce am vazut in juma' de ora de cind il am instalat.

Anyway, daca nu-mi convine am good ol' trusty CIS dar momentam stau cu firewall-ul asta.

Daca va plictisiti ca mine in weekend dati-i o sansa, macar sa vedeti ce face/cum arata.
crysty2k5
Daca ai timp, da ceasul la PC cu cateva luni inainte si vezi daca cere ceva licenta wink.gif

Daca nu...ai descoperit o promotie biggrin.gif

burebista
Pare pasnic. smile.gif

crysty2k5
Hmm...e bine biggrin.gif
burebista
Asa pare. smile.gif
Oricum azi am sapat p'aici si asa am ajuns la link-urile alea free. Sunt oameni p'acolo care au folosit in mod asemanator varianta 2008 iar acu' au 2009 de citeva luni.
Am zis ca merita sharuit ca poate mai sunt si alti curiosi/plictisiti ca mine. biggrin.gif
alionte
Varianta 2009 a lui Rising Internet security este 29,95 dolari.
Horia Sima
e bun la ceva? mananca multe resurse?

burebista
De bun e bun, iar de resurse haleste ceva.

Click pentru a vizualiza atașamentul

Oricum, eu m-am intors la CIS full. E ca un drog, nu ma lasa-n pace. laugh.gif
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.