bellairplace
22nd May 2009, 14:33
salut.
am folosit mai multe servicii de inscriere in directoare, de pe internet.
am observat ca unii, de ex. cei de la 5000 . ro , iti inscriu site-ul - trimitandu-ti aproape in urmatoarea jumatate de ora, cateva sute de mailuri de confirmare.
intrebare: spre deosebire de cei care inscriu manual, astia ce folosesc ? ce soft? ca iti baga siteul prin directoare straine - la categorii nepotrivite.. cred ca la nimereala.. si nu e tocmai ok..
stie cineva?
Clax
26th May 2009, 15:38
nu stiu ce anume folosesc acestia dar eu folosesc Website Submitter
oricum nu te ajuta cu nimic inscrierea in x mi directoare intr-un timp asa de scurt.
lord_ice
26th May 2009, 16:26
Eu iti recomand Auto Pligg si Bookmarking Demon , is cele mai utile. Directoarele is deja depasite si nu mai au importanta de alta data pentru Google.
BlackIce2X
26th May 2009, 19:57
sau xrumer .......... care ar face diferenta .... privind linkurile si inscrierile
soul4blade
27th May 2009, 15:10
Loarde, mie programele alea imi trezesc suspiciuni...
Eu cand vad site-uri de-alea gen "pastile la punga pentru sculat floarea soarelui noaptea" care se intind pe 1 km de pagina cu exemple si interviuri, cu "dam banii inapoi in 3 zile de la primul click", cu premii de la Asociatia Kinologica afiliata Besiktas Spor + Fan Club David Coperfield, ma apuca damblaua...
Ia zi, folosesti vreunul din programe?
Au randament?
Ce au un plus fata de... "website submitter"? sa zicem - care e un simplu browser ce navigheaza in lista de favorite (abstract vorbind).
voxx
27th May 2009, 16:09
Auto Pligg si Bookmarking Demon adauga siteul in siteuri gen digg, reddit, technorati..etc .Website submitter adauga siteul in directoare ..la majoritatea directoarelor se cere backlink...la siteuri de social bookmarking nu.
soul4blade
27th May 2009, 16:18
my friend, eu cunosc toate aceste diferente, pe mine ma intereseaza daca softul are ceva in plus;
de exemplu, daca la website submitter am o lista de site-uri prestabilita sau pe care o pot actualiza, acelasi lucru il am si la Auto Pligg?
tine minte in ce site-uri m-am inscris chiar daca inchid calculatorul accidental sau trebuie sa reiau toata povestea de la inceput ca la websitesubmitter (dupa parerea mea WS e o gluma de program din punctul asta de vedere);
imi marcheaza in vreun anumit fel prezenta acolo? cum?
voi putea schimba textele inserate?
voi avea un raport final?
sebike
28th May 2009, 17:41
eu inscriu situl meu manual, unde si cand vreau, cel mai simplu!
lord_ice
28th May 2009, 17:47
QUOTE (soul4blade @ 27th May 2009, 17:18)

, acelasi lucru il am si la Auto Pligg?
Eu am o lista cu cateva mii de site-uri pe pligg, deci probabil nu, sau are destul de putine 
Tre sa faci un text manual cu linkurile (cel putin in formatul asta il am eu), inca nu le folosesc, un colaborator care imi face bookmarkingul mi-a vb de ele.
Le am si eu pe hard, dar nici macar nu le-am dezarhivat.
Musafir
30th May 2009, 11:00
QUOTE (bellairplace @ 22nd May 2009, 15:33)

salut.
am folosit mai multe servicii de inscriere in directoare, de pe internet.
am observat ca unii, de ex. cei de la 5000 . ro , iti inscriu site-ul - trimitandu-ti aproape in urmatoarea jumatate de ora, cateva sute de mailuri de confirmare.
intrebare: spre deosebire de cei care inscriu manual, astia ce folosesc ? ce soft? ca iti baga siteul prin directoare straine - la categorii nepotrivite.. cred ca la nimereala.. si nu e tocmai ok..
stie cineva?
Intrebare ?!............De ce vrei sa-ti inscrii site-ul in directoare ? ...........vrei sa-l faci director sau inginer
care e motivul ??? ca sincer nu cred ca are legatura cu SEO sau trafic....
lord_ice
30th May 2009, 11:22
QUOTE (Musafir @ 30th May 2009, 12:00)

Intrebare ?!............De ce vrei sa-ti inscrii site-ul in directoare ? ...........vrei sa-l faci director sau inginer

care e motivul ??? ca sincer nu cred ca are legatura cu SEO sau trafic....
Ei cred ca promovarea site-ului se face prin inscrierea in directoare web, se chinuie ca drq si apoi plang ca nu vin rezultatele
bellairplace
3rd June 2009, 23:14
CITAT (lord_ice @ 30th May 2009, 12:22)

Ei cred ca promovarea site-ului se face prin inscrierea in directoare web, se chinuie ca drq si apoi plang ca nu vin rezultatele

Am un site caruia - cand am decis sa bag si bani in el ( prin servicii platite de inscriere in directoare ) - i-a crescut PR de la 1 la 3. ( nu pot sa-i dau denumirea aici - din motive personale - ) . Pana nu de mult, foloseam Website Submiter, insa ma deranja ca imi baga toate ciurucurile - vrute si nevrute ).. E adevarat ca are si sortare, insa e obositor..
sphere
4th June 2009, 09:54
CITAT (bellairplace @ 4th June 2009, 00:14)

Am un site caruia - cand am decis sa bag si bani in el ( prin servicii platite de inscriere in directoare ) - i-a crescut PR de la 1 la 3. ( nu pot sa-i dau denumirea aici - din motive personale - ) . Pana nu de mult, foloseam Website Submiter, insa ma deranja ca imi baga toate ciurucurile - vrute si nevrute ).. E adevarat ca are si sortare, insa e obositor..
in cate directoare l-ai inscris? si romanesti si straine?
bellairplace
4th June 2009, 17:14
CITAT (sphere @ 4th June 2009, 10:54)

in cate directoare l-ai inscris? si romanesti si straine?
prima data, nestiind, am dat la aia 15 usd si mi-au trimis vreo 700 mailuri de confirmare ( din care, culmea, 50 % erau classifieds.. ). apoi am mers pe romanesti , cu manual, in vreo 300. evident ca la cele straine, le-am facut sortare, si pentru a mai inscrie si alte siteuri ale mele, le-am luat pe fiecare "la mana"..
lord_ice
4th June 2009, 19:58
CITAT (bellairplace @ 4th June 2009, 00:14)

Am un site caruia - cand am decis sa bag si bani in el ( prin servicii platite de inscriere in directoare ) - i-a crescut PR de la 1 la 3.
Si? Nu e nimic iesit din comun.
Noi aici vorbim de SERPs si trafic, PR nu intereseaza, bine, daca aveai minim 6 mai ziceam 
Oricum, Pr nu mai este in algoritmul de clasare in SERPs ... sau conteaza foarte putin, documenteaza-te.
Deci, ai avut vreo realizare cu asta? Ti-a crescut foarte mult traficul? Sau ce ai sa ne spui?
bellairplace
5th June 2009, 16:45
traficul il gasiti aici : stat/vizitatori/luna/ .......... in fine.. nu-i asta important.
intrebarea mea initiala era despre programele de inscriere automata ..
lord_ice
5th June 2009, 18:52
Nu, nu ma intereseaza traficul tau pentru ca nu stiu intre ce perioade ai lucrat, o crestere evidenta exista, dar nu stiu cat a contat contentul si unde s-a oprit importanta lui si au inceput sa conteze linkurile,
Aici avem o discutie publica despre inscrierea in directoare , fie ea si automata.
Spune-ne cam de cate ori ti s-a marit traficul dupa linkuri, sau daca te-au scos foarte mult in evidenta acele linkuri primite daca vrei sa continuam discutia, mie sincer mi se pare interesanta asa cum continua...
Inscriere automata NU exista. De ce? Coduri captcha/
Inscriere semi-automata DA. Cum? Iti apare exact pagina pentru register de la muuuuuulte directoare. Programul in sine va completa toate datele in afara de captcha. Tu bagi captcha si dai register. C'est fini.
tosin
5th June 2009, 20:31
și acum vin eu cu întrebarea stupidă, ați vorbit mai sus de programele Auto Pligg si Bookmarking Demon, Tot ce am înțeles este că ele sunt de genul, website submiter, doar ca nu înscriu site-urile in directoare ci în social bookmarks, e ok le înscriu, dar functioneaza ? adică are rost sa instalezi programul respectiv, el chear introduce acele "posturi" pe site-urile respective, nu am folosit website submiter pentru că am preferat sa lucrez manual, de asta vă intreb legat de aceste doua programe, aaa inca o intrebare, de unde isi iau programele lista cu site-urile?
multumesc pentru răspuns
bellairplace
5th June 2009, 21:22
CITAT (RCG @ 5th June 2009, 20:52)

bun , si de ce primesc de la aia asa de multe mailuri in doar 30 minute???
Pe de alta parte, am vazut ca exista unul cu o retea imensa de siteuri directoare. Il chiama Dasgupta, parca.. E... uite ca toate siteurile lui ajung pe mail la mine... adica vreo 100..
Cat despre cresterea traficului, am inceput de la sfarsitul lunii Aprilie... cu subscrierea... traficul s-a dublat , aproape..
Cristian10
5th June 2009, 21:42
CITAT (RCG @ 5th June 2009, 20:52)

Inscriere semi-automata DA. Cum? Iti apare exact pagina pentru register de la muuuuuulte directoare. Programul in sine va completa toate datele in afara de captcha. Tu bagi captcha si dai register. C'est fini.
Ba uite ca exista si inscrieri total automate. Cum? Sunt sute de site-uri care platesc userii sa bage coduri captcha, care sunt preluate de pe diferite site-uri.. Evident.. majoritatea site-urilor de genul asta nu sunt tocmai publice ( se lucreaza 'la negru'
)
Automat = fara interventie umana.
@bellairpalace: SPAM cumva?
bellairplace
5th June 2009, 22:01
adica ??
incercam sa lamuresc o problema , doar..
Mi-era frica ca o sa intelegi gresit.
Nu am spus ca faci tu spam ci ca unul sau mai multe locuri pe unde ti-ai bagat tu mailul, ti-l folosesc pentru spam. Sau nu am inteles eu bine. Tu ai director si un anume isi inscrie site-urile in masa sau ce?
bellairplace
6th June 2009, 15:21
CITAT (RCG @ 5th June 2009, 23:27)

Mi-era frica ca o sa intelegi gresit.
Nu am spus ca faci tu spam ci ca unul sau mai multe locuri pe unde ti-ai bagat tu mailul, ti-l folosesc pentru spam. Sau nu am inteles eu bine. Tu ai director si un anume isi inscrie site-urile in masa sau ce?
Pentru unul din site-urile mele, sa spunem, am apelat la cineva care inscrie site-uri in directoare straine, contra cost. Problema e ca nu le inscrie manual, ci in masa.. Altfel nu mi-as fi putut explica rapiditatea confirmarilor pe mail.
Referitor la spam, sa inteleg ca exista metode ca "unii" - la expeditor sa bage adresa mea de mail, folosind servicii de marketing, tip aweber ? Din cate stiu, adresa mea nu obiscuiesc sa o las oriunde, si in niciun caz pe cea reala.. Dupa confirmarile pentru inscrieri pe siteuri, acea adresa - pur si simplu - o inchid.. o sterg... fie de pe gmail, sau alt server de mail..
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.