Ma ajuta cineva? siteul de 1 an

Gabrielst

Am deja 1 an de cind am hosting + domeniu.. multi `m-au ajutat ` dar nimic nu vad sa fie normal.. pagerank cu atit mai mult nu prea am..
acu nu de mult.. un alt prieten.. mi`a facut metta.. doresc sa intreb.. totul e ok ? de data asta ar merge? sau poate cineva ma ajuta cu ceva concret.. ce pot face sa am vizitatori.. si pagerank biggrin.gif

Click here!

ms mult
bogdanar
Ai destul de multe de facut. In aproape 1 an de functionare n-ai reusit sa capeti decat 1 link de la un alt site, catre tine. Inscrie site-ul in cateva directoare, fa cateva link exchange-uri... astea ar fi cele mai la indemana metode sa capeti cateva link-uri, la inceput.
Foloseste mai multe cuvinte pentru keywords si description pentru fiecare pagina, page descritption trebuie sa fie diferita pentru fiecare pagina.

p.s. la mine se incarca destul de greu, cel putin incarcarea initiala a paginii. Nu stiu daca e de la host sau de la joomla . Ai putea sa incerci sa activezi cache-ul din joomla, poate se misca un pic mai bine. daca nu, schimba host-ul.

Gabrielst
pai am inregistrat in destul de multe directoare... ce sa`i mai fac?sad.gif
lord_ice
Sa renunti la directoare smile.gif
Axeaza-te pe content text bun si social bookmarks.
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.