Centris
6th February 2008, 08:54
Haideti sa facem o lista cu aplicatiile cele mai interesante de iPhone sau Touch eventual un mic review.
Sa incep
JiveTalk - WebApp
Multiclient IM excelent. are status si suporta majoritatea sistemelor IM populare.
toxicvibes
6th February 2008, 09:13
showtime - poti filma nelimitat insa la un fps destul de mic momentan.
Simport - iti importa numele de tel de pe cartel in memoria trelefonului
bosstool - iti muta aplicatiile/wallpaperurile/ringtones din memoria interna pe hard
iradio - player de radio-uri online (sunt mii de radio-uri)
pdfviewer -.....
Centris
7th February 2008, 15:26
Mobile Scrobbler este un client LastFm. functioneaza bine si are aproape toate facilitatile fratelui "mai mare" Scrobbler.
e necesar un cont lastFM si o conexiune Wifi
Centris
12th February 2008, 20:05
LocateMe si Navizon
Doua aplicatii care simuleaa oarecum Google Location pentru zonele neacoperite in firmware 1.1.3. in Bucuresti mai dau rateuri dar se descurca destul de bine acolo unde gasesc date
toxicvibes
14th February 2008, 10:38
hint: daca folositi 1.1.3 sa nu importati numerele din cartela in telefon cu ISIM ci cu SIMPORT. Daca le importati cu Isim nu o sa va recunoasca numele cand suna persoana respectiva ci doar o sa apara numarul pe ecran.
McDude
17th February 2008, 19:41
Ce folositi voi ca sa actualizati tagurile mp3 (ID3, album cover etc)?
Eu am gasit si folosesc TagRunner. Isi face treaba destul de bine. Se conecteaza la net si actualizeaza cu informatia ce o gaseste pe acolo.
Dragos
23rd February 2008, 17:44
Azi am dat peste o aplicație ce face din iPod/iPhone un touchpad. Nu e perfectă, dar își face treaba destul de bine
.
Download
sanddy1964
23rd February 2008, 21:08
QUOTE (toxicvibes @ Feb 14 2008, 10:38)

hint: daca folositi 1.1.3 sa nu importati numerele din cartela in telefon cu ISIM ci cu SIMPORT. Daca le importati cu Isim nu o sa va recunoasca numele cand suna persoana respectiva ci doar o sa apara numarul pe ecran.
Si SIMPORT-ul asta de unde-l iei ca si la mine apare numarul, nu numele, plus ca nu stiu cum sa import numerele din SIM.
Nu dati cu paru ca am I-Phone doar de o zi....
LE: folosesc 1.1.3
Stie cineva vreun Forum ceva unde sa pot afla mai multe despre IPhone si cum sa il configurez.
toxicvibes
26th February 2008, 09:04
da sanddy sigur...cele mai tari forumuri sunt www.modmyifone.com si www.hackint0sh.org.
Acolo gasesti tot ce iti trebuie. Programele se instaleaza din Installer, direct din telefon. In acest program trebuie sa adaugi sursele cu aplicatii dupa care poti sa le downloadezi direct. Gasesti listele complete cu surse pe site-urile de mai sus.
enderlabs
26th February 2008, 23:35
Excelent thread-ul. Extrem de util. Am facut importul de contacte cu ISIm si e total nefolositor.
adyxon
12th March 2008, 17:26
iphone ringtone eMaker. Ar trebui sa poti baga ringtonuri direct in iphone. Se sincronizeaza, zice "send the ringtone to iphone" , dar totusi rigtonul nu apare in lista 
Folosesc ultima versiune firmware 1.1.4. Stie cineva alta posibilitate ?
Monitoxus
15th March 2008, 18:05
LockBox - manager de parole, carduri...etc 
iTONER - foarte util pentru a adauga instant si gratis ringtone-uri in Iphone http://mac.softpedia.com/get/System-Utilities/iToner.shtml Merge perfect cu 1.1.4
Stie cineva o chestie de genul STOCKS dar care sa se ocupe de cursul valutar ??
Monitoxus
17th March 2008, 11:38
QUOTE (Monitox @ Mar 15 2008, 18:05)

Stie cineva o chestie de genul STOCKS dar care sa se ocupe de cursul valutar ??
Nimeni ?
Also, surse mai are careva... ?
Centris
17th March 2008, 16:56
pai...tocmai STOCKS
introduci la simbol USDEUR=X (sau USDRON e.g) si dai refresh... easy
surse adica alte "repository"?
Monitoxus
17th March 2008, 18:35
QUOTE (Centris @ Mar 17 2008, 16:56)

pai...tocmai STOCKS
introduci la simbol USDEUR=X (sau USDRON e.g) si dai refresh... easy
surse adica alte "repository"?
Aha.. THANKS!
Da...
PS: la mine nu merge.. silly
Zi-mi exact ce sa bag ca sa-mi dea paritatea USD/EURO de ex... daca merge la tine
THANKS!
Centris
17th March 2008, 18:48
USDEUR=X
la mine merge ok chiar si cu EURRON=X. are chiar si istoric
Monitoxus
17th March 2008, 19:34
QUOTE (Centris @ Mar 17 2008, 18:48)

USDEUR=X
la mine merge ok chiar si cu EURRON=X. are chiar si istoric

da.. nu puneam =X
Merge! THX!
Monitoxus
17th March 2008, 21:08
Petrolul pe baril chiar nu-l gasesc...
De ce mama naibii nu au si astia o LISTA ?!
Centris
17th March 2008, 21:51
pune Crude sau brent in cimpul de cautare
Monitoxus
17th March 2008, 21:59
QUOTE (Centris @ Mar 17 2008, 21:51)

pune Crude sau brent in cimpul de cautare

Am incercat mai multe variante.. dar nu am gasit nicaieri cotatia in USD/baril aia cu 105 -110 etc. Numai chestii de genul 62, 18...etc.
Byt
18th March 2008, 14:41
La petrol e putin mai complicat deoarece nu exista un pret unic de referinta. Ceea ce vedem acum pe bloomberg de exemplu este pretul pentru sortimentul light sweet crude cu livrarea in aprilie 2008 la NY. Pentru asta trebuie sa folosesti CLJ08.NYM in Stocks. Luna viitoare va trebui sa schimbi denumirea. Mai multe in link-ul de mai jos.
http://discussions.apple.com/thread.jspa?t...36&tstart=0
Monitoxus
18th March 2008, 18:08
QUOTE (Byt @ Mar 18 2008, 14:41)

La petrol e putin mai complicat deoarece nu exista un pret unic de referinta. Ceea ce vedem acum pe bloomberg de exemplu este pretul pentru sortimentul light sweet crude cu livrarea in aprilie 2008 la NY. Pentru asta trebuie sa folosesti CLJ08.NYM in Stocks. Luna viitoare va trebui sa schimbi denumirea. Mai multe in link-ul de mai jos.
http://discussions.apple.com/thread.jspa?t...36&tstart=0
Super! Thank You!
You knew this would not be simple, right? CL represents the commodity, 08 the current year, and the J embedded in it represents April. If you want other delivery months, you should instead use the form CLx08.NYM where the x character is replaced by the following representation for a given month:
F - January
G - February
H - March
J - April
K -May
M - June
N - July
Q - August
U - September
V - October
X - November
Z - December
As we roll on toward 2009, change the trailing indicator from 08 to 09. Hey: nobody said this would be easy.
gh.alex
26th March 2008, 12:39
NES = emulator pentru nintendo...se pot adauga jocuri nintendo vechi:)
Surse pentru jocuri: Sursa si Sursa 2
NES il gasiti in Installer
Dupa ce il instalati trebuie sa adaugati fisierele (jocurile) in \private\var\mobile\Media\ROMs\NES\
Atasez si un print screen cu Mario de pe Iphone-ul meu:)

Merge si Landscape
Bafta
Weaponspervert
27th March 2008, 18:23
Alte jocuri nu stie nimeni? Ma asteptam sa gasesc tot felu de prostii de jocuri ca sa treaca vremea, nu ma refer la cine stie ce. Domino, nu te supara frate si alte chestii de jucat in multiplayer, carti, dame, tintar, poate chiar biliard. Caut de nebun pe net si nu stiu, nu gasesc nimic. Exista macar asa ceva? Mersi pentru eventualele sugestii.
gh.alex
27th March 2008, 18:55
Da, exista. Si biliard si table si tot ce vrei. Uite o lista cu surse aici pe care sa le adaugi in installer...le iei pe rand si ai sa gasesti tot ce trebuie. Sfatul meu este sa te documentezi putin inainte pentru ca nu toate sunt de "incredere".
Bafta
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.