Sobolan in masina! Ajutati-ma, va rog!

babylosik

M-am trezit ieri dimineata ca nu-mi functioneaza becul de semnalizare stanga fata, credeam ca-i ars, dar, surpriza, cand am ridicat capota am vazut firele roase zdravan, si am gasit o cantitate impresionanta de rahat de sobolan... cursing.gif
Am rezolvat firele roase, semnalizarea merge, da tare ma tem ca sobolanul nu m-a parasit. Va rog sa ma ajutati cu sfaturi si sugestii despre cum as putea scapa de el. Am auzit ca exista un lac ce poate fi aplicat pe motor, cabluri, etc, da nu gasesc nimic pe net...
So.. please help! confusedsmiley.png
H725
exita aparate care alunga soareci, insecte cu ultrasunete. in afara de varianta alimentata la 220V (60ron, aprox un cub cu latura de 10cm), care iese din discutie, sint si alimentate la baterii... acum nu as stii sa iti spun unde se gasesc, am vazut undeva dar acum nu imi aduc aminte... varianta la 220v am gasit la selgros, s-ar putea sa fi vazut acolo si varianta cu baterii dar nu garantez... sau poate praktiker...

ceva de genul:

"alungator" de soareci cu baterii

sau google: rat+repellent+battery

December
QUOTE (babylosik @ May 18 2009, 10:06) *
So.. please help! confusedsmiley.png

Cauta un veterinar-ei au aparate de "stropit" cu fum toxic/otrava-ceva de genul,baga masina intr-un spatiu inchis si gazeaza animalul. Apoi spal-o bine si pe afara si pe interior. Nu stiu altfel cum...
Iuliutz
Eu zic ca trage mai repede la mancare decat la firele tale. Pune mai multe curse de sobolani cu diferite mancaruri sub capota si in masina daca crezi ca a intrat si acolo. Cu siguranta o sa il prinzi daca mai e in zona
geo13ana
QUOTE (Iuliutz @ May 18 2009, 15:15) *
Eu zic ca trage mai repede la mancare decat la firele tale. Pune mai multe curse de sobolani cu diferite mancaruri sub capota si in masina daca crezi ca a intrat si acolo. Cu siguranta o sa il prinzi daca mai e in zona

Cu metoda asta l-am capturat si taica-miu pe-al lui din Dacie laugh.gif asta dupa ce i-a ros un fir micut. La mancare a reactionat destul de repede si fara alte incidente. Cauta sa-i pui ceva care sa miroasa mai puternic (branza preferabil in locul mamaligii sau cerealelor)
Iuliutz
salam afumat merge bine.
Fa un sanwich si vine sigur tongue.gif
pustiu_22
Si nu cumva sa uiti de soricioaica!

AlexIP
Mai bine momeste-l afara decat sa-l otravesti. Dupa aia te trezesti ca trebe sa cauti cadavrul prin masina inainte sa inceapa sa puta.
geutz
Specific de la inceput ca nu fac misto.

Daca ai noroc sa ai garaj sau acces la un garaj pt o noapte, lasa masina cu capota deschisa si inchide o pisica in garaj. Garantat 110% o sa se descurce matza.

Daca n-ai norocul asta, n-ai decat sa incerci cum au zis colegii mai sus cu capcane; nu incerca cu otrava, ca daca a murit ascuns bine e jale.
pustiu_22

Am o cunostinta caruia i-au mancat scaunele la un A-classe Elegance! Bagat otrava pe farfurie de hartie peste tot - motor, portbagaj, habitaclu. Consecinte: soricei morti plus demontat toata masina la nivel interior - scaune, mocheta, etc.... DECI NU INCERCA CU OTRAVA, e mult mai costisitor. Sunt niste hartii cu mancare foarte aromata, cu un lipici foarte puternic care in momentul in care calca pe ea ii ramane labuta lipita.
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.