cum evolueaza cresterile pe google ?

Musafir

Buna ziua !! Eu mi-am optimizat siteul apeland la o firma edhc care nu mi-au luat foarte mult au pus siteul pe net un site de jocuri (la-joaca ) pe un domeniu .info de aproximativ o luna si am cam 25o vizitatori unici pe zi de pe google,ei zic ca o sa mai creasca..si ca e bine oricum nr. de vizitatori, E adevarat va mai creste chiar daca nu-i mai fac nimic asa cum l-au optimizat ei ? Si cum vi se pare cresterea de pe google ea a plecat in prima sapt de la 30 pe zi si a tot urcat dar sa cam oprit de o saptamana Pun link aici daca e o problema va rog sa-mi sterge-ti linkul nu vreau sa fiu banat il pun pentru arata cresterile la-joaca
bogdanar
Si tona aia de text din josul paginii, face parte din optimizare? rolleyes.gif
Iar raspunsul la intrebare este nu... nu creste de la sine, e necesar sa lucrezi la el in continuare.

Musafir
QUOTE (bogdanar @ May 17 2009, 22:07) *
Si tona aia de text din josul paginii, face parte din optimizare? rolleyes.gif
Iar raspunsul la intrebare este nu... nu creste de la sine, e necesar sa lucrezi la el in continuare.

Sunt comentarii care le-am limitat pentru a evita ce zici tu ,in fine ideea e daca creste si Da lucrez la el ideea e daca timpul te aduce mai in fata pe google si caut si o firma de publicitate nu adsense alta dar buna care sa plateasca
lovelife
QUOTE (Musafir @ May 17 2009, 21:45) *
Buna ziua !! Eu mi-am optimizat siteul apeland la o firma edhc care nu mi-au luat foarte mult au pus siteul pe net un site de jocuri (la-joaca ) pe un domeniu .info de aproximativ o luna si am cam 25o vizitatori unici pe zi de pe google,ei zic ca o sa mai creasca..si ca e bine oricum nr. de vizitatori, E adevarat va mai creste chiar daca nu-i mai fac nimic asa cum l-au optimizat ei ? Si cum vi se pare cresterea de pe google ea a plecat in prima sapt de la 30 pe zi si a tot urcat dar sa cam oprit de o saptamana Pun link aici daca e o problema va rog sa-mi sterge-ti linkul nu vreau sa fiu banat il pun pentru arata cresterile la-joaca

In cat timp de la lansare ai ajuns sa ai 250 unici? Care este raportul privind sursa traficului, google , alte motoare de cautare, referi.
Daca e nou, si numai lucrezi intens la el o sa scada dupa o perioada.
Pentru site-ul tau nu cred ca gasesti alta firmade publicitate in afara de google care sa te accepte in retea.
webqad
M-ar interesa si pe mine mai multe pareri despre cresterile si optimizarea pe Google.Am un site - hainebebe care a fost pe primele pozitii, dar de putin timp a disparut de pe 1 pagina. Ce ar trebui sa fac sa il readuc pe 1 pagina ?
Musafir
QUOTE (lovelife @ May 20 2009, 01:27) *
In cat timp de la lansare ai ajuns sa ai 250 unici? Care este raportul privind sursa traficului, google , alte motoare de cautare, referi.
Daca e nou, si numai lucrezi intens la el o sa scada dupa o perioada.
Pentru site-ul tau nu cred ca gasesti alta firmade publicitate in afara de google care sa te accepte in retea.

in 25 de zile de la lansare a auns la 250 acum a crescut la 300 - 310 ,90% e trafi de pe google iar restu nu stiu sunt cei care revin sau altfel; Ce inseamna sa lucrez intens la ce te referi ? (promovare prin publicitate sau optimizare SEO ) am gasit o firma de publicitate adtoll dar astept sa fac 500 de unici sa ma primeasca boom am inteles ca sunt ok.Multumesc pentru raspuns
lord_ice
Rezultatele 1 - 10 din aproximativ 178 de la la-joaca.info
http://siteexplorer.search.yahoo.com/searc...p;fr2=seo-rd-se
Pages (53)Inlinks (1)

Site-ul acesta este optimizat? laugh.gif

Uite, il pun pentru ca in cateva zile nu va mai fi al meu, deja l-am vandut ptr ca nu mai am timp de jocuri si nu am avut niciodata, in idee nu am facut SEO ptr el, doar cateva modificari on-site-seo, dar hai sa comparam.

http://siteexplorer.search.yahoo.com/searc...+URL&fr=sfp
Pages (2,409)Inlinks (15,318)

Acesta site nu a fost promovat, acum comparandu-l cu al tau...creiz ca ti s-a facut vreo optimizare?

Musafir
QUOTE (lord_ice @ May 21 2009, 11:16) *
Rezultatele 1 - 10 din aproximativ 178 de la la-joaca.info
http://siteexplorer.search.yahoo.com/searc...p;fr2=seo-rd-se
Pages (53)Inlinks (1)

Site-ul acesta este optimizat? laugh.gif

Uite, il pun pentru ca in cateva zile nu va mai fi al meu, deja l-am vandut ptr ca nu mai am timp de jocuri si nu am avut niciodata, in idee nu am facut SEO ptr el, doar cateva modificari on-site-seo, dar hai sa comparam.

http://siteexplorer.search.yahoo.com/searc...+URL&fr=sfp
Pages (2,409)Inlinks (15,318)

Acesta site nu a fost promovat, acum comparandu-l cu al tau...creiz ca ti s-a facut vreo optimizare?

Nu te supara dar daca citesti ce am scris nu mai postai ca nu inteleg ce vrei sa zici...(parca ne batem care e mai tare bruce lee sau Van Dame) eu am scris ca am trafic de pe google tu mi-ai trimis o analiza de pe yahoo ??? eu am zis ca siteul are o luna si tu-mi arati ca al tau are 100 si ceva de linkuri..oare daca il inscriu in 1000 de directoare rapid si am si eu asa multe linkuri nu se supara oare google ???......Nu crezi ca ..asta apropo de "van dame" siteul tau are o alta varsta si daca il analizezi mai atent vezi ca majoritare intrarile tale sunt pe prima pagina si cam atat in schimb la mine intrarile sunt pe toate paginile impartite in mod aleatoriu in functie de cautarile pe google?! Degeaba ai 5000 de pagini daca google iti trimite doar pe prima pagina vizitatori.(imi cer scuze daca te-a deranjat ce am scris dar nu sunt asa priceput ca tine si nu intelegeam postul tau) Poate intrebarea mea Nu cumva era legat de numarul de vizitatori obtinuti inn timp de 25 de zile ? in fine
lord_ice
Eu nu folosesc directoare. Ti-am aratat o comparatie ca sa poti face o analiza. Site-ul nu mai este al meu, a fost vandut deci nu mai am nici o legatura cu el...cu ce drq sa ma dau mare cu un site de jocuri? laugh.gif
Nu, nu e nici un duel, site-ul meu avea cateva luni doar si totusi 15k de inlinks fara sa fac seo ptr el.
Nu am dc sa ma supar, cu ceva notiuni seo ai fi inteles, cum ai spus ca nu le ai, nu am dc sa ma supar!

Acum, concluziile pe care nu le-ai tras:

1. Nu ti s-a facut nici o optimizare
2. Nu ai linkuri catre el
3. Yahoo arata cel mai bine linkurile, chiar daca le arata si pe cele cu nofollow, e o chestie pe care o folosim toti, se numeste site-explorer.yahoo.com , e cel mai bun barometru ptr linkuri smile.gif

Spor la promovat! Nu astepta rezultate, nu vor veni pe "munca" ce s-a depus pana acum smile.gif

Musafir

QUOTE (lord_ice @ May 22 2009, 01:42) *
Eu nu folosesc directoare. Ti-am aratat o comparatie ca sa poti face o analiza. Site-ul nu mai este al meu, a fost vandut deci nu mai am nici o legatura cu el...cu ce drq sa ma dau mare cu un site de jocuri? laugh.gif
Nu, nu e nici un duel, site-ul meu avea cateva luni doar si totusi 15k de inlinks fara sa fac seo ptr el.
Nu am dc sa ma supar, cu ceva notiuni seo ai fi inteles, cum ai spus ca nu le ai, nu am dc sa ma supar!

Acum, concluziile pe care nu le-ai tras:

1. Nu ti s-a facut nici o optimizare
2. Nu ai linkuri catre el
3. Yahoo arata cel mai bine linkurile, chiar daca le arata si pe cele cu nofollow, e o chestie pe care o folosim toti, se numeste site-explorer.yahoo.com , e cel mai bun barometru ptr linkuri smile.gif

Spor la promovat! Nu astepta rezultate, nu vor veni pe "munca" ce s-a depus pana acum smile.gif

OK am inteles acum dar raspune-mi la intrebare ti se pare ca 400 de unici pe zi la cati am ajuns astz 90 % de pe googlei in o luna si 10 zile sunt putini ?
Ca asta am inteles de la tine si ca optimizare seo se refera doar la inlinks catre siteul meu? - Si intrebarea mea este cum ai atatea linkuri prin inscrierea in directoare sau au aparut singure ca asta se intelege din ce zici tu "site-ul meu avea cateva luni doar si totusi 15k de inlinks fara sa fac seo pe el" dar cati vizitatori aveai ?

am facut si eu aceias analiza pe yahoo unde ai facut si tu si la mine arta alte rezultate
https://siteexplorer.search.yahoo.com/searc...+URL&fr=sfp
(538 in links nu 1)dar in fine poate au crescut brusc intr-o zi si poate face oricine testii si sa vada

https://siteexplorer.search.yahoo.com/searc...+URL&fr=sfp
(iar la tine sunt intradevar 15,304 inlink)

In concluzie Poate-mi raspunzi la intrebare legat de numarul de vizitatori ..ca in final asta conteaza traficul curat de pe google....ca vad ca te pricepi..
lord_ice
Da, cu www. da alt rezultat, ai dreptate. Se mai intampla.

Exista multe lucruri de care trebuie sa tii cont in seo.

Sa fiu sincer, in ultima vreme linkurile interne conteaza poate chiar mai mult decat cele din resurse externe.
Asa ca abundeaza-ti de linkuri interne site-ul si ai grija :ancorele is cele mai importante.

Nu, nu-l aveam in nici un director inscris, dupa parerea mea directoarele web is pierdere de timp, s-au mai facut niste bookmarks pe la el si linkuri agatate sau puse de altii, restul erau interne.

In urma cu cateva luni am avut un blog pe wordpress.com despre jocuri, vreo 50 de articole traduse in romana, deci nu scrise de la 0, ce avea vreo 5000 pe zi, doar ca din cauza traficului ce-l trimitea pe site-ul meu imi cadea foarte des serverul si ...am renuntat la el.
Poate tu stai mai bine la capitolul hardware si te-ar ajuta niste sateliti.
Musafir
QUOTE (Musafir @ May 21 2009, 10:29) *
Nu te supara dar daca citesti ce am scris nu mai postai ca nu inteleg ce vrei sa zici...(parca ne batem care e mai tare bruce lee sau Van Dame) eu am scris ca am trafic de pe google tu mi-ai trimis o analiza de pe yahoo ??? eu am zis ca siteul are o luna si tu-mi arati ca al tau are 100 si ceva de linkuri..oare daca il inscriu in 1000 de directoare rapid si am si eu asa multe linkuri nu se supara oare google ???......Nu crezi ca ..asta apropo de "van dame" siteul tau are o alta varsta si daca il analizezi mai atent vezi ca majoritare intrarile tale sunt pe prima pagina si cam atat in schimb la mine intrarile sunt pe toate paginile impartite in mod aleatoriu in functie de cautarile pe google?! Degeaba ai 5000 de pagini daca google iti trimite doar pe prima pagina vizitatori.(imi cer scuze daca te-a deranjat ce am scris dar nu sunt asa priceput ca tine si nu intelegeam postul tau) Poate intrebarea mea Nu cumva era legat de numarul de vizitatori obtinuti inn timp de 25 de zile ? in fine

Ideea e ca raspuns la intrebarea mea tot nu am gasit daca e bine sau nu legat de data de cand am lansat site-ul si numarul de vizitatori.... respectiv siteul a fost lansat acum o luna si 10 zile si are in prezent 400 unici pe zi trafic WTA
lord_ice
E ok, nu e grozav, dar e ok.
Musafir
QUOTE (lord_ice @ May 25 2009, 01:33) *
E ok, nu e grozav, dar e ok.

Multumesc..si sper sa mai creasca,M a intrebam eu de ce anumite site-uri care nu prea tin cont de reguli sunt pozitionate foarte sus pe primele pozitii si cand zic reguli ma refer la:numar de cuvinte si caractere in titlu,cuvinte in meta tag aiurea,h1 si h2 aiurea puse....nu ma prind de ce...
Nu am rezolvat problema cu iframe-ul doar asa manual inainte de upload reeditez si terg titlu sa- nu-l vada google
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.