Intrebare in legatura cu alegerea domeniului

355

Salutare!
Vreau sa cumpar un domeniu .ro pentru un viitor site. Problema e ca domeniul acela dintr-un singur cuvant .ro e luat.
Sa luam ca exemplu cuvantul pironecadefilomin.ro , care sa zicem ca e luat.
Eu daca cumpar cadefilomin.ro si-l fac pirone.cadefilomin.ro pot face ceva cu el ? La cautari ma ajuta sau nu in google?
Multumesc anticipat pentru viitoarele raspunsuri utile tongue.gif

ps: un alt exemplu, real, este del.icio.us ... nu prea am gasit informatii despre el, dar daca puteti sa-mi spuneti ceva...
lord_ice
del.icio.us redirectioneaza de mult catre delicious.com smile.gif

Practic daca nu ai domeniul legat e foarte aiurea, vei pierde mai tot traficul direct.

Dar domeniul nu conteaza chiar atat de mult pentru Google.
Poti alege o combinatie mai ushor de retinut ptr cei intersati, eu asta iti recomand smile.gif

lovelife
Cel mai important este sa alegi un nume de domeniu usor de retinut, sa nu creeze confunzii de scriere si pronuntie, nu e neaparat nevoie sa contina un cuvant cheie, importanta e optimizarea ulterioara
webqad
M-ar interesa si pe mine cum pot sa aduc site-ul hainebebe prin optimizare pe primele pozitii. Site-ul este nou, l-am avut printre primele,dar apoi a scazut in clasament.

lord_ice
QUOTE (webqad @ May 21 2009, 09:26) *
M-ar interesa si pe mine cum pot sa aduc site-ul hainebebe prin optimizare pe primele pozitii. Site-ul este nou, l-am avut printre primele,dar apoi a scazut in clasament.

Plateste un seo-ist laugh.gif
RCG
Stiu eu unu bun bun...vezi ca a postat imediat deasupra mea laugh.giftongue.gif
355
am inteles ideea centrala...nu combinatii dubioase gen del.icio.us
Pt ciuly: inimioarele reprezinta iubirea....si m-am gandit ca este pozitiv tongue.gif

Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.