Help me pls Acumulatori Sanyo 2500 Ni-Mh

Andreyu

Am cumparat 4 acumulatori Sanyo Ni-Mh de 2500Mah si un incarcator Sanyo separat.
Problema este ca ajuns acasa,am observat ca incarcatorul se poate folosi pentru acumulatori AA 1700Mah.(output 1,2V*4 0,12A).
In prospectul incarcatorului scrie ca incarca acumulatorii de 1700Mah in aprox 16 ore.
INTREBARE:Imi poate incarca acumulatorii de 2500Mah(nu conteaza in cit timp) sau trebuie sa-mi iau alt incarcator special pt 2500Mah.

P.S-Am citit aproape tot ce s-a scris pe forum despre acumulatori si incarcatoare dupa ce am cumparat astea!!
Mentionez ca am un HP 945 care consuma bateriile in draci.
Thx everyone!
.ral:cr
o sa le incarce numai daca nu se opreste automat dupa 16 ore.
o sa le incarce in aproximativ 2500*16/1700 ore

Andreyu
Asta inseamna cam 24 ore.
Are un timer de securitate care intra in functiune dupa aproximativ 17,5 ore.
Asta tot din fisa tehnica a incarcatorului.
Eu l-am lasat 10 ore in permanenta,apoi am facut o pauza de 30 minute pt ca a trebuit sa plec,si apoi dupa 30 min le-am mai lasat la incarcat inca 8 ore.Timerul intra in functiune dupa aproximativ 17,5 ore de mers in permanentza.O sa-l las 24 ore sa vad ce face si o sa dau raspunsul aici,iar daca nu se incarca full ce e de facut?
Alt incarcator nu?
P.S:
Thx ral:cr
Oricum mai astept niste pareri.
shumilica
o sa ti le incarce dar nu la putere maxima... daca unu de 1700 incarca in 16 ore inseamna ca baga in accumulator aprox 100 mAh pe ora... teoretic o sa ai niste acumulatori de 1750 de amperi daca are timer dupa 17 ore juma... ! dar poti sa ii scoti si apoi sa ii bagi si sa ii mai lasi ( 2500-1750=750 ) inca aprox 7 ore... si voala ai acumulatorii incarcati ! daca ai bani si nu vrei sa te chinui cu atata deranj iti recomand incarcatorul meu GP GPKB34P care iti va incarca acumulatorii tai in 10 ore, si are si trickle charge !
bafta! ce camera ai ? sau la ce iti trebuie? ( daca nu sunt indiscret )
Andreyu
Nu esti man indiscret.Am un HP 945 am mai zis(are 4 acumulatori),sunt novice in "pozarie". l-am luat pt placerea personala. La cit il voi folosi eu cred ca momentan nu ma deranjeaza durata mare de incarcare.
Astept sa se descarce acumulatorii si sa-l las peste 17,5 ore la incarcat sa vad ce zice.
Nu-i bai daca-l bag de 2 ori la incarcat.Chiar o sa caut preturile la GP sa vad cit costa incarcatorul tau. coolspeak.gif
Thx shumilica.
shumilica
iti zic eu cat am dat pe el acu 2 luni cred.. am dat 550 de mii, din obor !

off... uitati-va si voi ce ati facut ( ma refer la acei oameni cu standarde asa ridicate la pozarie, se stiu ei ) ati facut ca un om care nu vrea decat sa faca niste instantanee pentru a avea amintiri peste ani sa-si ceara scuze ca este novice... !

srry nu vazusem ca ai Hp, acum am vazut ca ai mai scris!

ma roade o curiozitate... de ce ti-ai luat tocmai sanyo.. ? incarcatorul il aveai sau l-ai cumparat si pe acela in acelasi timp ? te-ai uitat sa fie amandoua de aceeasi firma sau de ce le-ai ales pe amandoua la fel ? daca crezi ca acest lucru conta mai bine luai un kit ( adik sa fie si accu si incarcatorul de aceeasi firma )!

bafta
Andreyu
Sanyo mi-am luat in primul rind pt ca am gasit singurii acumulatori de 2500Mah.
Al doilea motiv ar fi http://www.imaging-resource.com/ACCS/BATTS/BATTS.HTM
locul 4 Sanyo de 2100Mah( banuiesc ca astia de aici stiu ce vorbesc),si in al treilea rind ca sa termin le am luat pe toate cu 1.100.000(mi s-au parut mai ieftine decit un kit)Le am luat in acelasi timp.Repet nu ma deranjeaza timpul mare de incarcare daca mi-i incarca la maxim(2500Mah) sunt multumit si in 24 ore.De asta am si intrebat aici daca e bun incarcatorul,sau trebuie sa cumpar altul.Sper ca nu m-am grabit la cumparaturi.Daca da asta e alti bani alta distractie.smile.gif).Cind pun la incarcat acumulatorii, o sa va zic care-i treaba,eventual o sa-i si masor dupa incarcare full.
As fi vrut sa-mi iau Hahnel PowerStation HSC-104 - Incarcator inteligent + 4 acu.2350mAh(1.600.000 de la F64 Studio)am vazut ca sunt laudatzi pe aici pe forum,dar imi mai trebuie si un card SD de 256 sau 512Mb si ma mai costa si ala vreo 1.200.000lei (256Mb) sau 1.900.000(512Mb) la depozitul de calculatoare.
Apropo de carduri astea de la depozitul de calculatoare sunt Twin Mos Ultra X,si am inteles ca ar fi destul de bune,ca timpi de scriere si citire.
Thx again Shumilca
Bafta all thumbup.gif

Andreyu
Sal all thumbup.gif
Eram dator cu un raspuns.Deci:
Am incarcat acumulatorii 22 ore(de ce 22 ore si nu 24 cam cit calculasem nu ma intrebatzi,cred ca ma plictisisem sa-i vad in priza de atita timp).Dupa 18 ore a intrat in functiune timerul de securitate al acumulatorului,l-am scos si l-am mai pus la incarcat 4 ore.
Toate bune si frumoase pina in momentul realizarii pozelor.Mai mult de 100 poze nu au dus,sincer sa fiu sunt dezamagit de achizitie.Pozele au fost facute cu blitzul in proportie de 20%,zoomul a fost folosit 100%,iar lcd-ul la fel, full time.Astept sa vad dupa citeva cicluri de incarcare descarcare complete, poate da rezultate mai bune.
Oricum cred ca o sa-mi iau un kit cu charger rapid
Thx all for reply wave.gif
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.