alit
8th April 2005, 20:41
As vrea sa-i cuimpar prietenului meu un parfum si nu stiu ce marca.Barbatilor,voi ce parfum folositi?Mi-ar fi de ajutor si niste preturi..PLs!!!
TIC
8th April 2005, 20:47
QUOTE(alit @ Apr 8 2005, 20:41)
As vrea sa-i cuimpar prietenului meu un parfum si nu stiu ce marca.Barbatilor,voi ce parfum folositi?Mi-ar fi de ajutor si niste preturi..PLs!!!
Ce am folosit eu pana cum:
Christian Dior - DUNE
Calvin Klein - Eternity
Calvin Klein - ONE
Davidoff - Good Life
Fiecare este in jur de 50 - 60 USD in aeroport!
Mosotti
8th April 2005, 20:47
ce-ar fi sa-i cumperi un parfum care-ti place tie, ca doar tu o sa-l mirosi (sper), nu barbatii de pe forum?
TIC
8th April 2005, 20:48
QUOTE(Mosotti @ Apr 8 2005, 20:47)
ce-ar fi sa-i cumperi un parfum care-ti place tie, ca doar tu o sa-l mirosi (sper), nu barbatii de pe forum?
God damn, Moso, in acelasi timp!!!!
Tzepi
8th April 2005, 21:38
vezi la Chestionare k e un thread mai lung...
si totusi on-topic:
D&G pour homme
issey miake
paco rabbane ultraviolet
zuzarel
8th April 2005, 22:00
armanimania; ungaro lll
Courage
8th April 2005, 23:54
Alegerea unui parfum este dificila si daca il iei pt tine, dar ca sa il iei pentru altcineva.. este cel putin riscant.
Eu folsoesc Ultraviolete (Rabane) si Lacoste Classic
Depinde de gusturi.
Mie imi plac cele dulci.
Preturile sunt intre 1.5-3mil
toyomi
9th April 2005, 05:27
nu exsista cel mai bun parfum , cel care ti se potriveste tie ala-i cel mai bun parfum , tinind cont de urmatoarele : pigment , daca esti fumator sau nefumator , virsta , imbracaminte ( ca doar n-o sa te imbraci in trening si-ti dai cu parfum chanel ) si mediul incare te invirti ...
arty
9th April 2005, 07:17
i'ai un Aqua di Gio, ala se potriveshte cam oriunde si e shi bun.
bubalus
9th April 2005, 07:56
mie imi place FAHRENHEIT (Dior) cam 3.000.000 / 100 ml...2.000.000 (50 ml) dar mi se pare un parfum mai de seara, pt cineva elegant imbracat in costum...etc....
parfumuri de zi...Aqua di Gio, HUGO - Hugo Boss, si Bulagri au parfumuri bune si D&G...
oricum parerea mea este sa te duci la un magazin de parfumuri..poate chiar de mai multe ori si sa le incerci chiar tu.... poate e mai bine sa nu le mirosi pe toate in aceiasi zi...ca s-ar putea sa nu mai intzelegi nimic...2-3 azi...2-3 maine......
si in orice caz....nu lua un parfum ca asa tzia recomandat X sau Y...ia ce-tzi place tzie.. ca doar tu o sa iesi cu el pe strada...sau chiar il potzi intreba pe el...
alit
9th April 2005, 12:41
Merci pt sugestii.Dar ce parere aveti de Kenzo sau Belaggio?
marius
9th April 2005, 13:04
eu folosesc de vreo 4 ani CK Be si parfum si deodorant...nice
gtk
9th April 2005, 13:06
Kenzo pour Homme (marine) e foarte reusit
imi plac mult si Ungaro III, Bulgari BLV... dar depinde de gusturi... ar trebui sa stii cam ce fel de aroma ii place
PS. A vazut cineva pe la noi Iceberg Universe sau Les Copains pour L'Homme?
aNDRYs
9th April 2005, 13:07
Dar de parfurmurile AVON ce parere aveti? Pentru barbati e Surrender, I'mperfect si altele. 50ml Surrender=300.000 lei.
i'mperfect
Pentru un barbat cu umor
Categoria fresh
Este o compozitie optimista care emana buna dispozitie si jovialitate datorita notelor de citrice, coriandru, ceai alb, yerba mate si boabe de ienupar, construita pe o baza puternica formata din note de ceai rosu, mosc, ambra si lemn de prun. Este un parfum vesel ca si barbatul pentru care a fost creat, un barbat cu simtul umorului molipsitor.
Apa de toaleta i'mperfect
Pret standard 51,99 - 519.900lei
Surrender
Pentru un barbat irezistibil
Categoria orientala
Un parfum foarte senzual care se apropie de categoria parfumurilor mistice, orientale. Nota de varf contine arome de ghimbir, ienupar, nucsoara si piper. Nota de mijloc seduce prin miresme proaspete in timp ce nota de baza este creata cu accente de chihlimbar si mosc.
Capcaunul
9th April 2005, 13:25
Kouros de la Yves Saint Laurent daca ai un buget mai durduliu. Daca bugetul e piele si oase ia-i un Malizia.
mufa
9th April 2005, 14:28
Nu cumva acelasi parfum miroase diferit de la om la om?
shumilica
9th April 2005, 14:29
mufa, ba da, depinde de ph si mai multi factori, dar diferenta e destul de insesizabila, decat iubita si-ar da seama, care te miroase aproape de piele... 
editare tarzie:
ah da.. si mai depinde si de rasa... orice parfum de marca dat pe un rrom miroase incredibil de ciudat... ma intreb de ce..
toyomi
10th April 2005, 03:31
[quote=Courage,Apr 9 2005, 06:54]Alegerea unui parfum este dificila si daca il iei pt tine, dar ca sa il iei pentru altcineva.. este cel putin riscant.
Eu folsoesc Ultraviolete (Rabane) si Lacoste Classic
Depinde de gusturi.
Mie imi plac cele dulci.
Preturile sunt intre 1.5-3mil
[/quote]
incearca jean paul gaultier..
i'ai un Aqua di Gio, ala se potriveshte cam oriunde si e shi bun[/QUOTE]
da si alessandro dell' aqua , s.ferragamo , jil sander ... se potrivesc cam oriunde .
sigxcpu
10th April 2005, 04:44
dunhill desire. ie beton
alit
10th April 2005, 14:12
Capcaunule, eu credeam ca Malizia este deodorant!
Intrebam de parfum!!!!
Dar ce parere aveti despre Acqua Di Titto?
aiu
10th April 2005, 21:06
sfaturi de parfumuri ..
ma-ntreb cum e sa dai sfaturi de parfum cuiva fara sa ai vreun cel mai mic indiciu (si aici am refer la bugetul fetei ...ca restu' oricum sunt insuficiente, irelevante etc )
pai io dupa ce-am descoperit de cateva ori, in multi ani de incercari, ca ASTA!! e parfumul care ma reprezinta am ajuns la concluzia ca nu stiu care e ala sau ca e mult mai complexa chestiunea decat pare la al 2478923576
5245a miros ..
a, era vorba si de gusturi?
Latache
11th April 2005, 07:44
QUOTE(arty @ Apr 9 2005, 14:17)
i'ai un Aqua di Gio, ala se potriveshte cam oriunde si e shi bun.
e unul dintre cele mai bune parfumuri barbatesti .
cerbra
11th April 2005, 22:33
Christian Dior - Eau de Savage (daca vrei ceva mai dulce)
Chrome Azzaro
toyomi
12th April 2005, 02:23
Christian Dior , chanel sint ptr cei care au peste 40 de ani .
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.