Montare Intrerupator GENIUS SW-3000

minae0305

Salutare !!! Va rog sa ma indrumati si pe mine cu aceasta chestie ... Vreau sa montez un intrerupator pe cablul de alimentare al sistemului pentru ca nu am acces la butonul din spatele sistemului si ma enerveaza mult acel zgomot cand lasi sistemul in priza este un bazait enervant !! Tripla unde am sistemul este undeva unde nu pot ajunge asa usor !! Am un intrerupator am si un cablu ! Cablul vreau sa il leg de stecherul de la sistem fara sa tai vreun fir pentru ca este in garantie sistemul iar intrerupatorul vreau sa il pun undeva la jumatatea cablului meu, cablu care il leg de cel al sistemului ! nu prea ma pricep sa-l montez !! Daca puteti sa-mi spuneti unde sa leg firele, la care dintre cele trei cleme sa nu cumva sa fac vreun scurt sau mai stiu eu ce ???
daviok
Nu te juca cu firele alea de curent. Daca cumva scapa un fir de acolo poate face scurt si iti arzi sistemul sau te poti curenta. In al 2-lea rand nu merge orice intrerupator; trebuie sa fie pt 220V.
Cel mai simplu e sa cauti un prelungitor cu intrerupator si sa-l pui mai la indemana.

minae0305
QUOTE (daviok @ May 12 2009, 21:02) *
Nu te juca cu firele alea de curent. Daca cumva scapa un fir de acolo poate face scurt si iti arzi sistemul sau te poti curenta. In al 2-lea rand nu merge orice intrerupator; trebuie sa fie pt 220V.
Cel mai simplu e sa cauti un prelungitor cu intrerupator si sa-l pui mai la indemana.

Intrerupatorul este Arcolectric 1710 Întrerupător basculant bipolar ! Cred ca este On-ON nu stiu sigur ... poate ma ajuti ... uite si poza cu el poate mai afli cate ceva ... daca il pot monta !!!
mister_rf
Atentie! Acesta nu este un intrerupator ce se poate folosi fara a fi montat pe un panou, contactele trebuie protejate intr-o cutie, astfel ca sa existe un minim de protectie si sa nu atingem contactele.

Daca tie ti se pare ca folosirea unui prelungitor cu intrerupator, cea mai buna solutie este complicata, atunci cum vrei sa faci conexiunea cu stecherul aparatului? Am vazut ca ai improvizat legand direct firele, dar asta este un adevarat pericol.
Tot ai nevoie de o priza si de un alt tip de intrerupator, in genul celor folosite la veioze, acesta se monteaza direct pe fir si are contactele protejate la atingerea accidentala...

Uite modelul de intrerupator

minae0305
OK ... merci mult !!! O sa incerc cu o tripla cu intrerupator !!!
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.