frumosuuuuuu
9th May 2009, 09:01
Am si eu o problema!Sper ca m-am adresat in locul adecvat continutului acestui post!Sunt candidat pentru Academia Tehnica MIlitara ,sectia M.A.I,in cadrul careia trebuie sa sustin 3 probe sportive eliminatorii!PRintre acestea se numara si PROBA ARUNCARII UNEI MINGI MEDICINALE DE 4 KG LA O DISTANTA DE 7 M!DIn pacate in prezent nu reusesc sa razbat in aceasta privinta si prin prisma acestui lucru m-am decis sa merg la sala ,locul mai multor oportunitati!VREAU SA VA ROG MULT SA-MI SPUNETI CE EXERCITII TREBUIE SA intreprind pentru a putea arunca acea minge (de 4 kg) 7 metri!???ROG sa intervina doar persoanele care au intr-adevar habar despre ce vorbesc!Sa-mi mentioneze exercitiile si grupele de muschi ce trebuiesc tonifiate ,marite,etc si care este componenta primordiala a corpului in vederea acestei aruncari!VA MULTUMESC ANTICIPAT!
A_D_I
9th May 2009, 13:29
QUOTE (frumosuuuuuu @ May 9 2009, 10:01)

Am si eu o problema!Sper ca m-am adresat in locul adecvat continutului acestui post!Sunt candidat pentru Academia Tehnica MIlitara ,sectia M.A.I,in cadrul careia trebuie sa sustin 3 probe sportive eliminatorii!PRintre acestea se numara si PROBA ARUNCARII UNEI MINGI MEDICINALE DE 4 KG LA O DISTANTA DE 7 M!DIn pacate in prezent nu reusesc sa razbat in aceasta privinta si prin prisma acestui lucru m-am decis sa merg la sala ,locul mai multor oportunitati!VREAU SA VA ROG MULT SA-MI SPUNETI CE EXERCITII TREBUIE SA intreprind pentru a putea arunca acea minge (de 4 kg) 7 metri!???ROG sa intervina doar persoanele care au intr-adevar habar despre ce vorbesc!Sa-mi mentioneze exercitiile si grupele de muschi ce trebuiesc tonifiate ,marite,etc si care este componenta primordiala a corpului in vederea acestei aruncari!VA MULTUMESC ANTICIPAT!
Pai cand ai proba ? sa stii ca nu poti peste noapte .
Fa multe flotari in serii , la sala sa lucrezi in principal umeri , tricepsul , spatele si pieptul .
Posteaza mai bine in Arena la culturism te ajuta baietii de acolo.
flor!n
6th July 2009, 18:09
Pentru proba de rezistenta pe 2 km, la care am probleme cu timpul, stii ceva ce as putea sa iau pentru a-mi da mai multa energie? am incercat powerade dar nu prea are efect...
black_lotus
6th July 2009, 19:09
Powerade-ul il folosesti dupa ce alergi, nu inainte, nu este energizant! Incearca ceva vitamine, dar nu o sa te ajute nici alea prea mult, cel mai bine iesi in curtea scolii si exerseaza.
Disturber
6th July 2009, 21:03
Apropo ... esti fata sau baiat? Ca la fete stiu ca sunt bile de 4kg , iar la baieti de 7kg
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.