Help configurare internet

yahooo

Ok deci mi-am luat de curand un powerbook g4 pe vcare nu reusesc sa configurez internetul de niciun fel in sensul ca nu functioneaza.
Eu conexiunea la internet o am de la o retea de cartier deci nu am parole sau alte minunatii insa chiar nu merge...am completat urmatoarele campuri : IP, Subnet Mask, DNS...campul Router l-am lasat liber pt ca nu am asa ceva in casa iar la Search Domains nu am pus nimic in prima faza iar ulterior am incercat sa pun adresa de la default gateway...insa evident ca tot nu a mers. sad.gif

Am incercat sa fac si o diagnoza la conexiune si imi arata ca nu se conecteaza la ISP si Server insa bulina de Internet era verde...de mentionat este faptul ca conexiunea merge pe un PC.
Cineva mi-a zis sa verific o setare de proxy insa nu cred ca este nevoie dein moment ce pe windows nu am facut o asemenea setare si conexiunea functioneaza.

Are cineva vreo sugestie ceva???
dacuburebista
suna-ti furnizorul de net si spune-i ca ai schimbat calculatorul
nu trebuie sa-i zici ca ai luat un apple wink.gif
accesul la net e filtrat dupa adresa mac a placii de retea, de aceea nu-ti functioneaza

Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.