Ce gen de muzica va relaxeaza ?

Owidiu

Ambientala
http://www.youtube.com/watch?v=Al-hScFYXdA

Clasica
http://www.youtube.com/watch?v=LQTTFUtMSvQ...feature=related

alex_5kg
Nu e facut bine chestionarul...de ce nu imi oferi mai multe posibilitati de raspuns si selectarea mai multor casute ?

elaxalien
Brutal Death Metal.
blacatusu
Am raspuns ambientala dar imi place si clasica, ceva la pian, sau clavecin - concertele brandemburgice
WackoJacko
Jazz fusion and trash metal.
a-darko
Blues-ul ma relaxeaza.
AlStar
am fost singurul care am ales "orice" biggrin.gif
de fapt, nu mereu ma relaxeaza orice gen, de dormit stiu ca dorm cu orice lol.gif

kosty91
pink floyd si black sabbath.
Black Hawk
Asta:

Scorpions - Daddy's Girl
Blue Wings

Ambientală, jazz, trance, clasică... depinde ce toane am.
jazzu
Jazz , nu-jazz , blues , ambientala (chill-out , lounge) , deep house , psychedelic si progressive rock ... hai si clasica .
BoYd
trance , blues , clasica depinde de stare
ccfan_chris
Funk\Soul\Chiptune.
AlynHoliavo
Muzica pop lenta...imi da o stare de liniste...
ccfan_chris
CITAT (AlynHoliavo @ 19th July 2009, 00:44) *
Muzica pop lenta...imi da o stare de liniste...

Este ceva ce incepe sa ma enerveze.De cand a murit Michael Jackson toti cocalarii care nici n-au auzit\ascultat inainte acuma asculta.
Acuma nu zic ca tu(din quote) esti cocalar pt ca nu te cunosc.
tyrael
Clasica si ambientala.Adica ambele din chestionar.
Clasica (de fapt romantica) ar fi Chopin,Brahms,Saint Saens sau (Baroc) Bach,Handel (nu-mi place Vivaldi).
Fie vorba intre noi,bestia de Beethoven sau geniul lui Mozart nu prea are cum sa te relaxeze,cu mici exceptii cum ar fi unele sonate sau parti din concerte.

Ambientala
Imi plac formatiile sau solistii mai vechi (Enya,Enigma,Vangelis...you know them)
Ca un fetis,imi place muzica actuala chillout arabic.Ma excita la cerebel. biggrin.gif
Sau,cand am o buna dispozitie,chillout trance,mai ales noaptea.Cand ma apuca dracii,Infected Mushrooms.Chiar ma relaxeaza ! laugh.gif
Dari@
am bifat ambientala, dar nu sunt sigura ca asta e muzica despre care eu stiu ca se numeste "de meditatie".
am cateva casete cu muzica lenta pe fundalul unor sunete din natura - triluri, foșnet de pădure, freamătul valurilor, forfota râului curgând la vale. este extraordinara muzica aceea si intr-adevar relaxeaza.
Nightm4re
CITAT (Dari@ @ 3rd August 2009, 18:51) *
am bifat ambientala, dar nu sunt sigura ca asta e muzica despre care eu stiu ca se numeste "de meditatie".
am cateva casete cu muzica lenta pe fundalul unor sunete din natura - triluri, foșnet de pădure, freamătul valurilor, forfota râului curgând la vale. este extraordinara muzica aceea si intr-adevar relaxeaza.

Da, intradevar aia este muzica ambientala!
chesterb
Ambientala
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.