QUOTE (Angelinna @ May 8 2009, 19:02)

in masina erau doi cocalares de etnie rroma. deci va dati seama, ca nu e cazul de blaturi cu ei sau ceva de genul asta mai ales ca nu suntem noi oamenii care sa facem asa ceva.
am dat numarul masinii politiei si vom vedea ce se mai aude, se pare ca e pe leasing, deci ma gandesc ca ar trebui totusi sa aiba macar rca daca nu chiar si casco, desi cocalares ne-au spus ca nu au.
culmea, vroiau sa ne mai si convinga ca avariile fac cam 200 de ron si sa ne intelegem.
vom apela la fondul asta numai daca trebuie. ma gandeam eu ca trebuie sa fie foarte greu de utilizat, ce naiba, iti da cineva in Romania bani cu usurinta ?!
`cocalares` fara permis si fara rca probabil conduceau o masina furata si cu nr false ! Daca este asa vei afla asta de la politie....(odata ce masina `nu exista` , nr sunt furate , persoana nu o cunosti ) nu stiu cum vei fi ajutata de acel fond...
daca era cumparata in leasing ARE 100% RCA si dupa valoarea masinii are si casco (firmele de leasing forteaza clientii sa faca casco de la o anumita valoare in sus) daca era cumparata de curand (avea numere rosii? parea noua?) sigur are si casco.
daca un client nu plateste ratele la timp , societatea de leasing poate refuza/inceta achitarea rca-ului .(depinde de contract)