Sleipnir
7th May 2009, 13:47
Salut. In iulie vreau sa plec in Barcelona si ma chinui de o saptamana si ceva ca sa gasesc bilet de avion ieftin. Am gasit o combinatie cu escala la Roma la dus si direct Barcelona-Bucuresti la intors. Pretul total ar iesi la 310 lei dus-intors. Singura problema este durata de timp pe care o am intre zborurile de la dus. Sunt doar 2 ore. Mai exact: vreau sa plec pe 14 iulie cu wizz air pana la Roma. Avionul pleaca din Bucuresti la 6:05 si ajunge in Roma Ciampino la 7:05. Zborul de legatura pe care vreau sa-l iau eu pleaca la 9:25 si ajunge in Gerona la 11:05. Imi ajung cele 2 ore pe care le am la dispozitie? Astept pareri. Multumesc
QUOTE (Sleipnir @ May 7 2009, 14:47)

Salut. In iulie vreau sa plec in Barcelona si ma chinui de o saptamana si ceva ca sa gasesc bilet de avion ieftin. Am gasit o combinatie cu escala la Roma la dus si direct Barcelona-Bucuresti la intors. Pretul total ar iesi la 310 lei dus-intors. Singura problema este durata de timp pe care o am intre zborurile de la dus. Sunt doar 2 ore. Mai exact: vreau sa plec pe 14 iulie cu wizz air pana la Roma. Avionul pleaca din Bucuresti la 6:05 si ajunge in Roma Ciampino la 7:05. Zborul de legatura pe care vreau sa-l iau eu pleaca la 9:25 si ajunge in Gerona la 11:05. Imi ajung cele 2 ore pe care le am la dispozitie? Astept pareri. Multumesc
Problema este ca faci connecting intre 2 companii low-cost si atunci in Roma trebuie sa-ti iei bagajul de cala si sa te duci sa faci check-in la Ryanair. Daca calatoresti fara bagaj de cala este mai mult decit ok timpul de 2h, cu bagaj de cala eu zic ca ajungi dar e putin strinsa daca ai ceva incidente neplanificate de genul intirziere Bucuresti - Roma (nu ar fi o surpriza), daca iti vine bagajul mai tirziu, etc..
Sleipnir
7th May 2009, 14:32
Nu o sa am bagaj de cala. As mai avea un zobr la 17:45 spre Gerona, care ajunge la 19:25. Dezavantajul la zborul asta e ca ajung prea tarziu in Barcelona si pierd ziua respectiva. Pana acum am zburat de 2 ori cu Wizz Air si nu au avut intarziere mai mult de juma de ora.
Quebec
7th May 2009, 14:54
deobicei cursa de roma de dimineata nu prea intarzie pentru ca avionul ramane in noaptea precedenta pe BBU. singura problema care ar putea sa apara ar fi una de ordin tehnic. totusi eu nu m-as risca la un interval asa scurt intre zboruri
Sleipnir
7th May 2009, 15:16
Ca sa fiu 100 % sigur mai bine cumpar bilet si pentru cursa de la 17:45. Asa pierd doar 42 si sunt sigur ca nu pierd zborul.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.