Cea mai cumplita durere pe care ati trait-o
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

d4m4g3

Cel mai probabil cu totii am trecut prin diverse momente in care am simtit durere, fie psihica, fie fizica...
Acum putem impartasi din propria experienta aici, cu detaliile care se pot da.

Personal, nu imi amintesc foarte bine, dar stiu ca fizic - "cascador" ce sunt din nastere, am reusit sa ma dau peste cap cu bicicleta in aer (se intampla in Parcul Carol), apoi am cazut de pe ea, ea pe mine, incat am plecat si eu, si ea foarte sifonati. Da, partea buna e ca am putut pleca. Cu ea in spate.

Altele, pe parcurs. smile.gif
Marocanul
M-a lovit o gagica in boashe acum 5 ani. Si acum ma doare.

d4m4g3

Asta a fost fizica, sau phisica? De inca te mai doare? smile.gif
Marocanul
Si una si alta.

Fizica ca aproape mi le-a spart.
Si psihica ca s-a impotrivit si nu am mai apucat.
934
Cind am fost constipat vreo 15 zile.
Marocanul
QUOTE (934 @ May 5 2009, 15:31) *

Asta a fost fizica, sau phisica? De inca te mai gandesti la ea? smile.gif
C.F.S.
Am o mare durere in partea dorsala, de cand ma stiu.

CMMD psihica
- treaba de corazon, mai veche

CMMD fizice
- penicilina la greu cu buca incordata (7 - 9 ani)
- intrat in plin cu bicicleta intr-un ARO de marfa (cap, umar drept, picior drept afectate) (15 ani). De mentionat ca imediat dupa l-am batut pe cel care mi-a distras atentia pt ca se amuza copios pe seama loviturii mele, apoi m-a alergat masa fara succes, apoi am dormit vreo... 14 ore cred.
- dat cu capu de asfalt la fotbal, ajuns la spital (19 ani)

barbosa
O durere groaznica de dinti chiar in timpul Pastelui, acum vreo 6 ani. Am stat beat 3 zile, dar nu prea m-a ajutat. In rest lovituri in cap si cazaturi...fara numar...fara numar. Cea mai nasoala a fost o cazatura calare pe un gard. Totusi inca am vocea destul de groasa.
r@zvan
QUOTE (934 @ May 5 2009, 15:31) *

ceva placere tot ai simtit, you dirty boy! naughty.gif

on: pe la 13-14 ani eram intr-o drumetie si am ajuns la o fantana cu roata. galeta era plina pe jumate si a alunecat, eu am vrut sa opresc roata si mi-am prins toate degetele de la o mana intre spite si o teava. nu am lesinat, desi mi se albise jumatatea de sus a "ecranului" smile.gif
934

QUOTE (Marocanul @ May 5 2009, 14:32) *
Asta a fost fizica, sau phisica? De inca te mai gandesti la ea? smile.gif
A fost maro in final.

QUOTE (r@zvan @ May 5 2009, 15:48) *
ceva placere tot ai simtit, you dirty boy! naughty.gif
Placerea e off topic pe acest topic. sleep.gif
kappa_man84
Cand mi-a curatat acu 2 saptamani infectia de la masea, se intinsese pana in gat death.gif . Nu a prins anestezicul si de acolo am simtit tot: taiat gingia, apasat, curatat, spalat, iar apasat stors etc puke.gif

PS: cred ca si durerea dinaintea infectiei cu vreo 3 zile a fost infernala, nu stiu care ar fi 1st ca intensitate death.gif
Al1
Cele mai cumplite au fost cele de stomac pe când aveam ulcer. Nu vă doresc așa ceva.
CICI&Co
E interesant să vezi cum îți fuge genunchiul în exterior și să fii la un pas de leșin, din cauza durerii. Nu știu dacă ruptura de menisc a provocat durerea cea mai mare, cât alea două zile care au trecut până să-mi pun piciorul în ghips.
Când mă decid, vă anunț.

Bifez și eu la căzături în șanț cu bicicleta, dureri dentare și 2 unghii smulse. Făceam curat și când să trag un fotoliu, l-am tras peste picioare.

Celest
cand mi-am scos o masea busita anterior, care a inceput sa doara vineri si am rezistat in chinuri pana luni .. luni fara anestezie ca nu mergea s-a chinuit sa o scoata dar n-a mers .. apoi s-a rupt .. apoi a scos radacinile facand un fel de parghie in gingia mea .. dupa ce am terminat, ma durea atat de tare capul incat am ajuns la urgente, unde mi-au facut pt prima data in viata mea fortral .. in 5 minute eram fericit, nu ma mai durea nimic, apoi am intrat in soc anafilactic, pierdut cunostinta, trezit in reanimare cu firu'n vena si o senzatie de voma cumplita, pentru ca in tot timpul de la extractie, inghitisem sange .. varsat bila verde si mult sange, convins ca mor dar na .. biggrin.gif

ps. no white light
newtask
Sâmbătă, 2 mai 2009, plecat la drumetie prin munti. Intrat din gre?eală într-un tufis cu spini, intrat un spin în picior, schiopătat până azi, infectie...totul din cauza unui punct. biggrin.gif

Evit să folosesc subiectul în propozitie. biggrin.gif
ripper
Dinții ăștia... avea o vorbă un fost prof de-al meu: "Mi-e frică de durerile de dinți că-s așa de groaznice încât mai degrabă aș naște tripleți fără cezariană" biggrin.gif

Dureri mari de care să-mi amintesc n-am prea avut... poate doar când eram mic și-mi prindeam degetele în ușă îmi venea să crăp de durere laugh.gif
La corazon am experimentat dureri acum un an... dar au trecut boxing.gif
maltese
Dureri sufletesti: cand a fugit papagalul, cand credeam ca o sa moara catelul, cand am asteptat-o pe fata sa iasa din operatie

Traume psihice: cele 2 cutremure

Dureri fizice: destule dar nesemnificative.
CICI&Co
QUOTE (Celest @ May 5 2009, 17:30) *
cand mi-am scos o masea busita anterior, care a inceput sa doara vineri si am rezistat in chinuri pana luni .. luni fara anestezie ca nu mergea s-a chinuit sa o scoata dar n-a mers .. apoi s-a rupt .. apoi a scos radacinile facand un fel de parghie in gingia mea .. dupa ce am terminat, ma durea atat de tare capul incat am ajuns la urgente, unde mi-au facut pt prima data in viata mea fortral .. in 5 minute eram fericit, nu ma mai durea nimic, apoi am intrat in soc anafilactic, pierdut cunostinta, trezit in reanimare cu firu'n vena si o senzatie de voma cumplita, pentru ca in tot timpul de la extractie, inghitisem sange .. varsat bila verde si mult sange, convins ca mor dar na .. biggrin.gif

ps. no white light

Fie, accept și locul 2. sadwalk.gif
maltese
QUOTE (ripper @ May 5 2009, 17:39) *
Dinții ăștia... avea o vorbă un fost prof de-al meu: "Mi-e frică de durerile de dinți că-s așa de groaznice încât mai degrabă aș naște tripleți fără cezariană" biggrin.gif

Teoretic tripletii se nasc mai usor decat un copil unic pentru ca sunt mai mici, daca profesorul voia sa faca o comparatie drastica spunea ca ar naste un copil din prezentatie transversa/pelvina cu manevre de rotatie interna.
alex-softpedia
Dupa operatie banuiesc...cand mi-au bagat la calmante de am facut pulsul 160 rolleyes.gif
Celest
QUOTE (maltese @ May 5 2009, 17:43) *
Teoretic tripletii se nasc mai usor decat un copil unic pentru ca sunt mai mici, daca profesorul voia sa faca o comparatie drastica spunea ca ar naste un copil din prezentatie transversa/pelvina cu manevre de rotatie interna.

da' de ce? nu poti sa faci cezariana ca sa scoti omuletul de acolo far sa bagi mama in chinuri? biggrin.gif
maltese
QUOTE (Celest @ May 5 2009, 17:48) *
da' de ce? nu poti sa faci cezariana ca sa scoti omuletul de acolo far sa bagi mama in chinuri? biggrin.gif

Eu da cool.gif altii nu. Poate e o onoare pentru mama sa spuna ca a muncit 16 ore la copil, poate nu se justifica banii cheltuiti pentru cezariana fata de o nastere naturala, poate nu e anestezist in spital etc.

Ha, nu am trecut cezariana, dar mai conteaza? Daca nu m-a durut am si uitat cool.gif
badboyallyn
alea de dinti sunt cele mai nasoale, nu se compara cu nici o lovitura, cazatura si alte chestii.
Al1
QUOTE (CICI&Co @ May 5 2009, 17:42) *
Fie, accept și locul 2. sadwalk.gif

Trei, după mine te rog. tongue.gif
Uitasem de alea sufletești. Când mi-am murit câinele din copilărie. 13 ani jumătate avea. L-am avut de la 4 ani la 17 jumate.
mwlambo
Cea mai mare durere a fost cand mi-am dat cu putere maxima cu ciocanul in degetul mare de la mana stanga(spargeam un perete cu dalta si ciocanul). Am lesinat de durere si mi-a zis cine m-a vazut ca tremuram foarte tare cat am fost inconstient.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.