d4m4g3
5th May 2009, 14:20
Cel mai probabil cu totii am trecut prin diverse momente in care am simtit durere, fie psihica, fie fizica...
Acum putem impartasi din propria experienta aici, cu detaliile care se pot da.
Personal, nu imi amintesc foarte bine, dar stiu ca fizic - "cascador" ce sunt din nastere, am reusit sa ma dau peste cap cu bicicleta in aer (se intampla in Parcul Carol), apoi am cazut de pe ea, ea pe mine, incat am plecat si eu, si ea foarte sifonati. Da, partea buna e ca am putut pleca. Cu ea in spate.
Altele, pe parcurs.
Marocanul
5th May 2009, 14:22
M-a lovit o gagica in boashe acum 5 ani. Si acum ma doare.
d4m4g3
5th May 2009, 14:26
Asta a fost fizica, sau phisica? De inca te mai doare?
Marocanul
5th May 2009, 14:27
Si una si alta.
Fizica ca aproape mi le-a spart.
Si psihica ca s-a impotrivit si nu am mai apucat.
Cind am fost constipat vreo 15 zile.
Marocanul
5th May 2009, 14:32
QUOTE (934 @ May 5 2009, 15:31)

Asta a fost fizica, sau phisica? De inca te mai gandesti la ea?
C.F.S.
5th May 2009, 14:35
Am o mare durere in partea dorsala, de cand ma stiu.
CMMD psihica
- treaba de corazon, mai veche
CMMD fizice
- penicilina la greu cu buca incordata (7 - 9 ani)
- intrat in plin cu bicicleta intr-un ARO de marfa (cap, umar drept, picior drept afectate) (15 ani). De mentionat ca imediat dupa l-am batut pe cel care mi-a distras atentia pt ca se amuza copios pe seama loviturii mele, apoi m-a alergat masa fara succes, apoi am dormit vreo... 14 ore cred.
- dat cu capu de asfalt la fotbal, ajuns la spital (19 ani)
barbosa
5th May 2009, 14:40
O durere groaznica de dinti chiar in timpul Pastelui, acum vreo 6 ani. Am stat beat 3 zile, dar nu prea m-a ajutat. In rest lovituri in cap si cazaturi...fara numar...fara numar. Cea mai nasoala a fost o cazatura calare pe un gard. Totusi inca am vocea destul de groasa.
r@zvan
5th May 2009, 15:48
QUOTE (934 @ May 5 2009, 15:31)

ceva placere tot ai simtit, you dirty boy!
on: pe la 13-14 ani eram intr-o drumetie si am ajuns la o fantana cu roata. galeta era plina pe jumate si a alunecat, eu am vrut sa opresc roata si mi-am prins toate degetele de la o mana intre spite si o teava. nu am lesinat, desi mi se albise jumatatea de sus a "ecranului"
QUOTE (Marocanul @ May 5 2009, 14:32)

Asta a fost fizica, sau phisica? De inca te mai gandesti la ea?

A fost maro in final.
QUOTE (r@zvan @ May 5 2009, 15:48)

ceva placere tot ai simtit, you dirty boy!

Placerea e off topic pe acest topic.
kappa_man84
5th May 2009, 16:02
Cand mi-a curatat acu 2 saptamani infectia de la masea, se intinsese pana in gat
. Nu a prins anestezicul si de acolo am simtit tot: taiat gingia, apasat, curatat, spalat, iar apasat stors etc 
PS: cred ca si durerea dinaintea infectiei cu vreo 3 zile a fost infernala, nu stiu care ar fi 1st ca intensitate
Cele mai cumplite au fost cele de stomac pe când aveam ulcer. Nu vă doresc așa ceva.
CICI&Co
5th May 2009, 16:21
E interesant să vezi cum îți fuge genunchiul în exterior și să fii la un pas de leșin, din cauza durerii. Nu știu dacă ruptura de menisc a provocat durerea cea mai mare, cât alea două zile care au trecut până să-mi pun piciorul în ghips.
Când mă decid, vă anunț.
Bifez și eu la căzături în șanț cu bicicleta, dureri dentare și 2 unghii smulse. Făceam curat și când să trag un fotoliu, l-am tras peste picioare.
Celest
5th May 2009, 16:30
cand mi-am scos o masea busita anterior, care a inceput sa doara vineri si am rezistat in chinuri pana luni .. luni fara anestezie ca nu mergea s-a chinuit sa o scoata dar n-a mers .. apoi s-a rupt .. apoi a scos radacinile facand un fel de parghie in gingia mea .. dupa ce am terminat, ma durea atat de tare capul incat am ajuns la urgente, unde mi-au facut pt prima data in viata mea fortral .. in 5 minute eram fericit, nu ma mai durea nimic, apoi am intrat in soc anafilactic, pierdut cunostinta, trezit in reanimare cu firu'n vena si o senzatie de voma cumplita, pentru ca in tot timpul de la extractie, inghitisem sange .. varsat bila verde si mult sange, convins ca mor dar na .. 
ps. no white light
newtask
5th May 2009, 16:32
Sâmbătă, 2 mai 2009, plecat la drumetie prin munti. Intrat din gre?eală într-un tufis cu spini, intrat un spin în picior, schiopătat până azi, infectie...totul din cauza unui punct. 
Evit să folosesc subiectul în propozitie.
ripper
5th May 2009, 16:39
Dinții ăștia... avea o vorbă un fost prof de-al meu: "Mi-e frică de durerile de dinți că-s așa de groaznice încât mai degrabă aș naște tripleți fără cezariană"
Dureri mari de care să-mi amintesc n-am prea avut... poate doar când eram mic și-mi prindeam degetele în ușă îmi venea să crăp de durere
La corazon am experimentat dureri acum un an... dar au trecut
maltese
5th May 2009, 16:40
Dureri sufletesti: cand a fugit papagalul, cand credeam ca o sa moara catelul, cand am asteptat-o pe fata sa iasa din operatie
Traume psihice: cele 2 cutremure
Dureri fizice: destule dar nesemnificative.
CICI&Co
5th May 2009, 16:42
QUOTE (Celest @ May 5 2009, 17:30)

cand mi-am scos o masea busita anterior, care a inceput sa doara vineri si am rezistat in chinuri pana luni .. luni fara anestezie ca nu mergea s-a chinuit sa o scoata dar n-a mers .. apoi s-a rupt .. apoi a scos radacinile facand un fel de parghie in gingia mea .. dupa ce am terminat, ma durea atat de tare capul incat am ajuns la urgente, unde mi-au facut pt prima data in viata mea fortral .. in 5 minute eram fericit, nu ma mai durea nimic, apoi am intrat in soc anafilactic, pierdut cunostinta, trezit in reanimare cu firu'n vena si o senzatie de voma cumplita, pentru ca in tot timpul de la extractie, inghitisem sange .. varsat bila verde si mult sange, convins ca mor dar na ..

ps. no white light
Fie, accept și locul 2. 
maltese
5th May 2009, 16:43
QUOTE (ripper @ May 5 2009, 17:39)

Dinții ăștia... avea o vorbă un fost prof de-al meu: "Mi-e frică de durerile de dinți că-s așa de groaznice încât mai degrabă aș naște
tripleți fără cezariană"
Teoretic tripletii se nasc mai usor decat un copil unic pentru ca sunt mai mici, daca profesorul voia sa faca o comparatie drastica spunea ca ar naste un copil din prezentatie transversa/pelvina cu manevre de rotatie interna.
alex-softpedia
5th May 2009, 16:46
Dupa operatie banuiesc...cand mi-au bagat la calmante de am facut pulsul 160
Celest
5th May 2009, 16:48
QUOTE (maltese @ May 5 2009, 17:43)

Teoretic tripletii se nasc mai usor decat un copil unic pentru ca sunt mai mici, daca profesorul voia sa faca o comparatie drastica spunea ca ar naste un copil din prezentatie transversa/pelvina cu manevre de rotatie interna.
da' de ce? nu poti sa faci cezariana ca sa scoti omuletul de acolo far sa bagi mama in chinuri?
maltese
5th May 2009, 16:54
badboyallyn
5th May 2009, 17:06
alea de dinti sunt cele mai nasoale, nu se compara cu nici o lovitura, cazatura si alte chestii.
QUOTE (CICI&Co @ May 5 2009, 17:42)

Fie, accept și locul 2.

Trei, după mine te rog.
Uitasem de alea sufletești. Când mi-am murit câinele din copilărie. 13 ani jumătate avea. L-am avut de la 4 ani la 17 jumate.
mwlambo
5th May 2009, 17:13
Cea mai mare durere a fost cand mi-am dat cu putere maxima cu ciocanul in degetul mare de la mana stanga(spargeam un perete cu dalta si ciocanul). Am lesinat de durere si mi-a zis cine m-a vazut ca tremuram foarte tare cat am fost inconstient.
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.