Colectia "Cartea de acasa"
Pagini: 1, 2, 3, 4

bana_bogdan

http://www.ercpress.ro/default.php?p=details&id=1153
Citez:

--------------------

"Cartea de acasa"

Colectie unica de literatura romana originala si completa.

Editura Erc Press lanseaza Colectia "Cartea de acasa", o serie saptamanala de volume intr-o editie de lux, menita sa ofere cititorilor scrieri de referinta ale literaturii noastre clasice si contemporane.

"Cartea de acasa" reuneste, in volume legate cu maiestrie, scrieri veritabile, integrale, insotite de Glosare ce readuc in atentia cititorului cuvinte pierdute de vreme.

Documentarea a fost facuta din editii inaccesibile publicului larg pana acum, editii anterioare vechi, unicate si originale, adunate din arhive si anticariate.

Aceasta debuteaza cu un volum consacrat operei lui Ion Creanga, "Amintiri din copilarie - Povesti. Povestiri" si poate fi gasit, incepand cu 27 Aprilie 2009, la toate chioscurile de ziare, intr-o prezentare unica, la pretul de doar 10.99 lei, in fiecare zi de luni.

Volumul "Amintiri din copilarie - Povesti. Povestiri", caracterizat de umorul generat de starea de buna dispozitie, atrage prin exprimarile mucalite, caracterizarile pitoresti cu ajutorul cuvintelor familiale,
combinatiile neasteptate de cuvinte, ironia, poreclele personajelor sau nenumaratele situatii si intamplari in care sunt puse personajele.

In plus, cumparatorii Colectiei "Cartea de acasa" pot castiga saptamanal, prin tragere la sorti, o biblioteca in valoare de 2.500 lei.

Descopera istoria literaturii romane, volum cu volum!

Colectioneaza literatura autentica!

------------------

umbbra
Carti legate bine, desi cam strans.
Pe coperta acelasi scris auriu, ca la celelalte colectii.
Culoare rosu aprins: lipsa de inspiratie - cei la JN le au tot rosii.
Au semn de carte din carton.
Am gasit cam multe erori gramaticale in Ivan Turbinca: puncte in mijlocul cuvantului, sau in loc de cratima, cuvinte au fost despartite cu punt.
Detin poza/ele autorului.

umbbra
Apare Adela de Garabet Ibraileanu
veracles
lista completa... ?!?!?
umbbra
Nu am gasit. Urmeaza
Ioan Slavici Moara cu noroc si alte nuvele
umbbra
A aparut pe piata Adela?? In BRasov, cel putin nu am gasit`o nicaieri. Va rog sa confirmati.
veracles
QUOTE (umbbra @ May 14 2009, 09:20) *
A aparut pe piata Adela?? In BRasov, cel putin nu am gasit`o nicaieri. Va rog sa confirmati.

eu ieri am cumparat din Timisoara.....primul numar...... cel de-al doilea nu cred ca sa fii aparut....

bana_bogdan
QUOTE (veracles @ May 14 2009, 10:06) *
eu ieri am cumparat din Timisoara.....primul numar...... cel de-al doilea nu cred ca sa fii aparut....

In Bucuresti a aparut; am vazut cartea la cateva tarabe.
umbbra
De abia a aparut ieri prin Brasov. Greu ajung.
cojocaru-diana

am cumparat si eu ambele volume aparute.de fapt cumpar toate cele 3 colectii de carte.la inceput am cam avut dubii in ceea ce priveste colectia asta.la prima vedere mi s-a parut coperta ingrozitoare, cu auriul ala asa de mult.oricum sigla aia cu cartea deschisa nu ma incanta prea tare.mai nou o privesc cu alti ochi si cel mai mult imi place ca este bine legata, mult mai zdravan decat la adevarul si jurnalul si prin prisma acestui fapt cred ca va fi mult mai durabila.chiar si hartia mi se pare mai buna, mai putin transparenta. m-am apucat sa citesc "adela" si cred ca sunt si unele greseli: la pag 15, aproape la mijloc este o fraza neterminata; lipsesc cuvinte si nici macar nu se termina cu punct fraza; incepe imediat o alta fraza...o sa compar cu o alta editie cand imi va pica una in mana.....sunt inca la inceputulcartii...
oricum este laudabila si aceasta initiativa.mi-ar fi placut tare mult, la fel si in cazul BPT, sa aiba totusi un semn de carte ca cele de la adevarul. mi se pare mult mai comod. dar de.....
sper sa fie o colectie durabila ca nr de aparitii...nu reusesc sa imi dau seama cam cat de cumparata e.printre cunoscutii mei sunt putini care o cumpara comparativ cu celelalte 2.si mai sper sa nu se repete titluri in colectii."amintiri din copilarie" a fost anuntata si de adevarul, urmand sa apara curand. "adela" a fost anuntata si de jurnalul la un moment dat si vad ca se regaseste si in acea lista neoficiala a colectiei adevarul.jurnalul a anuntat initial "donna alba" de gib mihaescu acum vad ca scot "rusoaica", si tot "rusoaica" se regaseste in lista neoficiala adevarul.......
bana_bogdan
QUOTE (cojocaru-diana @ May 17 2009, 13:32) *
...
m-am apucat sa citesc "adela" si cred ca sunt si unele greseli: la pag 15, aproape la mijloc este o fraza neterminata; lipsesc cuvinte si nici macar nu se termina cu punct fraza; incepe imediat o alta fraza...o sa compar cu o alta editie cand imi va pica una in mana.....sunt inca la inceputulcartii...
...

Multumim pentru toate observatiile.
Daca mai descoperi ceva detalii sau greseli pe parcurs, te rog comenteaza.
minister
a aparut astayi slavici?
cojocaru-diana
am intrebat la mai multe chioscuri si niciunul nu avea Țmoara cu norocȚ.vad ca nici la ei pe site nu e afisat.am o mare teama ca nu prea merg lucrurile si-mi pare tare rau.chiar imi place colectia aceasta.....
poate totusi maine......
minister
Nici astazi nu a aparut Moara cu noroc. Am intrebat la chiosc si cica apare la 2 saptamani desi pe cartonul lor scrie saptamanal.
[ady]
Editura Erc Press lanseaza Colectia "Cartea de acasa", o serie saptamanala de volume intr-o editie de lux, menita sa ofere cititorilor scrieri de referinta ale literaturii noastre clasice si contemporane.
Sursa: ErcPress
cojocaru-diana
asa mi s-a spus si mie astazi la un chiosc insa sigur vanzatoarea nu vb in cunostinta de cauza. probabil s-a gandit ca daca nu a aparut nici azi, o aparea la 2 sapt.insa doar nr 2 a aparut la 2 sapt dupa primul. probabil au vrut sa vada se vinde colectia. le-am trimis aseara un mail celor de la erc press in care i-am intrebat. nu am primit raspuns. eu mai cumpar de la ei colectia de dvd hercule poirot. au scos 3 nr care trebuiau sa fie lunare. a trecut mai mult de 1 luna de la ultimul nr....
cojocaru-diana
pt cei interesati, am primit astazi mail de la erc press, avand urmatorul continut:

Intr-adevar, ziua de apartiei a volumelor din colectia "Cartea de acasa"
este luni. Din pacate, a existat o problema in procesul tipografic care
ne-a pus in imposibilitatea de a difuza toate exemplarele din Volumul 2 -
Adela. Acest lucru a intarziat aparitia pe piata a volumului 3 - Ioan
Slavici - Moara cu noroc. Saptamana viitoare sa o sa il puteti gasi la
chioscurile de ziare.

nu pot decat sa ma bucur si sa sper in continuare ca vor aparea cat mail multe numere din colectia "cartea de acasa".
cojocaru-diana
a aparut "moara cu noroc: ioan slavici.
hotwhells
QUOTE (cojocaru-diana @ May 25 2009, 10:30) *
a aparut "moara cu noroc: ioan slavici.

si urmeaza "Viata la tara" de Duliu Zamfirescu
umbbra
QUOTE (hotwhells @ May 26 2009, 08:42) *
si urmeaza "Viata la tara" de Duliu Zamfirescu

Duiliu tongue.gif wink.gif
bana_bogdan
QUOTE (done8989 @ 29th May 2009, 12:55) *

WTF?!

Reclama asta e pe bune? Adica oficiala?
Daca e asa, atunci e cam trist... Cred ca sunt modalitati mult mai potrivite pentru a promova o carte...
cojocaru-diana
m-a lasat fara cuvinte reclama.chiar nu stiu ce sa zic.adica e originala dar parca prea exagerata, chiar daca eu consider ca stiu de gluma. in alta ordine de idei am terminat "adela". sunt destule greseli, dar am reusit sa inteleg continutul (litere in plus, fraze care incep cu litera mica etc)....
colectia imi place, consider ca merita cumparata si citita....
cojocaru-diana
a aparut "viata la tara"-duiliu zamfirescu si urmeaza mihai eminescu "poezii" vol1
[ady]
CITAT (done8989 @ 29th May 2009, 12:55) *

Comm'on nono.gif

Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.