Azi,fiind Ziua celor ce Muncesc,ma plictiseam si m-am gandit sa-mi transform PC-ul intr-un Mac Pro
Asa ca am downloadat si instalat versiunea IDeneb 10.5.6 al Mac OS X Leopard pe un disc de 250 GB din computerul meu:
Q6600
Gigabyte P35 DS3R
ATI 4850/512 MB
6 GB DDR2
Intr-un cuvant,PC-ul din semnatura
Dupa asta am cautat driverele pt 4850-ul meu,da imaginea tot sarea ,asa ca m-am uitat pe insanelymac si am gasit un package pe rapidshare
numit: natit no powerplay 4600 4800.pkg
care mi-a rezolvat problema
rezolutia ecranului am setat-o la maxim:1680*1050 da din pacate displayul secundar nu-mi mere,impreuna cu sunetul(Creative Audigy) si tvtunerul Leadtek PVR3000 deluxe
In rest,am instalat Spore pt a testa driverul video,se misca f bine in 3D
Am mai luat Transmission si Vuze pt torente
Yahoo messenger si ceva codecuri Perian
am mai pus ILife 09 ,cu toate gadgeturile(am spatiu destul pe cei 250 GB arestati de catre OSX)
Office 2008 pt Mac si inca cateva gadgeturi:calendarul mayas Chac si java pt timewave,jnlp
pt a testa sistemul am folosit programul Geekbench
In fine,am purces la instalarea Parallels 4.0.3089 cred
Dupa asta am instalat de pe o imagine versiunea ultima,Release Candidate 1,a Windows 7 pe 64 de biti
care de asemenea am luat-o de pe piratebay si care va fi available pt toti incepand de marti,cred
pe site-ul Microsoft Windows 7 Beta
Parallels mi-a acordat doar un procesor si 1 GB de memorie pt sistemul W7 ,dar s-a instalat si merge admirabil in aceasta configuratie minimala,cu displayul setat pe 1024*768
Urmeaza sa instalez parallels tools ,programele si sa va updatez
Urati-mi succes!