Windows 7 pe Hackintosh Mac Pro

Lucian_Ilea

Azi,fiind Ziua celor ce Muncesc,ma plictiseam si m-am gandit sa-mi transform PC-ul intr-un Mac Pro
Asa ca am downloadat si instalat versiunea IDeneb 10.5.6 al Mac OS X Leopard pe un disc de 250 GB din computerul meu:
Q6600
Gigabyte P35 DS3R
ATI 4850/512 MB
6 GB DDR2
Intr-un cuvant,PC-ul din semnatura peacefingers.gif
Dupa asta am cautat driverele pt 4850-ul meu,da imaginea tot sarea ,asa ca m-am uitat pe insanelymac si am gasit un package pe rapidshare
numit: natit no powerplay 4600 4800.pkg
care mi-a rezolvat problema
rezolutia ecranului am setat-o la maxim:1680*1050 da din pacate displayul secundar nu-mi mere,impreuna cu sunetul(Creative Audigy) si tvtunerul Leadtek PVR3000 deluxe
In rest,am instalat Spore pt a testa driverul video,se misca f bine in 3D
Am mai luat Transmission si Vuze pt torente
Yahoo messenger si ceva codecuri Perian
am mai pus ILife 09 ,cu toate gadgeturile(am spatiu destul pe cei 250 GB arestati de catre OSX)
Office 2008 pt Mac si inca cateva gadgeturi:calendarul mayas Chac si java pt timewave,jnlp
pt a testa sistemul am folosit programul Geekbench

In fine,am purces la instalarea Parallels 4.0.3089 cred

Dupa asta am instalat de pe o imagine versiunea ultima,Release Candidate 1,a Windows 7 pe 64 de biti
care de asemenea am luat-o de pe piratebay si care va fi available pt toti incepand de marti,cred
pe site-ul Microsoft Windows 7 Beta

Parallels mi-a acordat doar un procesor si 1 GB de memorie pt sistemul W7 ,dar s-a instalat si merge admirabil in aceasta configuratie minimala,cu displayul setat pe 1024*768
Urmeaza sa instalez parallels tools ,programele si sa va updatez
Urati-mi succes! thumbup.gif
danok007
serialele alea o sa iti aduca un ban

whitewizard
QUOTE (Lucian_Ilea @ May 1 2009, 18:39) *
Azi,fiind Ziua celor ce Muncesc,ma plictiseam si m-am gandit sa-mi transform PC-ul intr-un Mac Pro
Asa ca am downloadat si instalat versiunea IDeneb 10.5.6 al Mac OS X Leopard pe un disc de 250 GB din computerul meu:
Q6600
Gigabyte P35 DS3R
ATI 4850/512 MB
6 GB DDR2
Dupa asta am cautat driverele pt 4850-ul meu,da imaginea tot sarea ,asa ca m-am uitat pe insanelymac.com si am gasit un package pe rapidshare
rezolutia ecranului am setat-o la maxim:1680*1050 da din pacate displayul secundar nu-mi mere,impreuna cu sunetul(Creative Audigy) si tvtunerul Leadtek PVR3000 deluxe
am mai pus ILife 09 ,cu toate gadgeturile(am spatiu destul pe cei 250 GB arestati de catre OSX)
Office 2008 pt Mac si inca cateva gadgeturi:calendarul mayas Chac si java pt timewave,jnlp

In fine,am purces la instalarea Parallels 4.0.3089 cred si am cautat in prostie seriale pe serials-site-scam- si crackdb.org,fara succes insa
In final,am mers la golful piratilor si am gasit serialele corespunzatoare in torentul de Parallels+serials

Dupa asta am instalat de pe o imagine versiunea ultima,Release Candidate 1,a Windows 7 pe 64 de biti
care de asemenea am luat-o de pe piratebay si care va fi available pt toti incepand de marti,cred

Parallels mi-a acordat doar un procesor si 1 GB de memorie pt sistemul W7 ,dar s-a instalat si merge admirabil in aceasta configuratie minimala,cu displayul setat pe 1024*768

Astept pareri,stiu ca mere mai bine ca Xp in general,vedem noi finall release , mac[ar] si betta version!
Lucian_Ilea
am facut prostia sa instalez parallels tools
imediat,am pierdut icoanele de pe desktop si cele din taskbar si nu ma putut sa le mai pun inapoi
nu am putut sa mai instalez alte icoane,nu mi-a mers netul de pe windows 7,nici in mod coherence,nici in full screen
am reusit sa duc monitorul la 16*10 in windows 7,dar doar atat
driverul prost de 4850 de mac nu m-a lasat sa instalez un alt driver,bun,de pe ati.amd.com
is prea dezamagit acuma ca sa reiau tot de la inceput cu instalarea W7 pe un alt disc
si apropo:
discul de 32 Gb ,virtual,facut de soft pt W7 e prea mic,mult prea mic
deja 17 Gb is ocupati

W7 merge tot atat d ebine si de prost in mod virtual indiferent ca-i dau 3 procesoare si 4 GB de Ram,sau unul si 1 GB
adica merge f incet in parallels si cu parallel tools instalate
am incercat sa le dezinstalez da nu am reusit
partea faina e ca ,cu ele instalate,poti misca mouseul liber fara sa tot dai ctrl-alt pt a elibera cursorul din W7
NonName
De ce ai instalat iDeneb, ca mai apoi sa bagi W7? Nu inteleg rostul acestei rocade?
Lucian_Ilea
QUOTE (NonName @ May 1 2009, 22:30) *
De ce ai instalat iDeneb, ca mai apoi sa bagi W7? Nu inteleg rostul acestei rocade?

pt ca am instalat parallels si w7 acolo
pt ca am vrut sa am in acelasi timp app de mac si de pc
Lucian_Ilea
am reusit sa instalez sunetul pe Mac Pro Hackintosh,din driverele pt placa de baza Gigabyte P35-Ds3R
Exista un soft pe osx86project care mi-a instalat automat toate driverele de IDe,SATA,sunet,ethernet,wireless si cateva fixuri pt shutdown si restart
In plus ,pe insanelymac ,la sectiunea din forum apple HDA sunt driverele de sunet,iar pe cea de scripturi sunt toate driverele pt placa de baza
din pacate,trebuie sa mut firele de la boxe(3) pe placa onboard de fiecare data cand merg pe Mac
asta pt ca in Vista sunetul onboard nu functioneaza bine
oricum,calitatea ALC 889A e mai buna ca cea de pe Creative Audigy SE
in plus,acuma mi se vad si camera web,toate hard discurile si toate unitatile dvd
doar tvtunerul si monitorul secundar nu merg
btw,filmele pe Mac se vad f bine cu Quicktime

Mosotti
ideneb ala nu e cumva ilegal? ilegal nu dpdv al celor care il folosesc, ci pe bune
vali1712
QUOTE (Lucian_Ilea @ May 1 2009, 20:39) *
Q6600
Gigabyte P35 DS3R
ATI 4850/512 MB
6 GB DDR2
Dupa asta am cautat driverele pt 4850-ul meu,da imaginea tot sarea ,asa ca m-am uitat pe insanelymac si am gasit un package pe rapidshare

In fine,am purces la instalarea Parallels 4.0.3089 cred

Nu era mai simplu sa pui direct windows 7 ? ..... Daca aveai un Mac era altceva dar pe un PC....

Lucian_Ilea

QUOTE (Mosotti @ May 4 2009, 23:02) *
ideneb ala nu e cumva ilegal? ilegal nu dpdv al celor care il folosesc, ci pe bune

nu l-am verificat la legalitate.desi stiu ca piratii din golf isi platesc contributia legala de 10% din profit ca taxa de protectie biggrin.gif

Windows 7 merge mult mai stabil pe Mac Pro Hackintosh decat pe PC in mod natural
(deci nu e vorba de hardware,ci de software-implementarea masinilor virtuale e mult mai stabila pe Mac)

Azi noapte am continuat munca mea de pirat
Am instalat 6 softuri f importante ,profesionale,pt Mac:
Logic Express
Final Cut Studio 2
Aperture
IWork 2009
Filemaker
si in curand voi instala si
Mac OSX Server Leopard

Acum am 46 de iconite in taskbar ,dar Mac-ul mi le arata marite cand ma misc cu mouse-ul peste ele,deci nu e o inconvenienta
Partea proasta e ca volumul update-urilor si service pack-urilor ce trebuie instalate e enorm

Dar spatiul ocupat e mic:186 GB liberi din 250!!!
Asta in timp ce pe Windows deja as fi avut tot hardul plin

Lucian_Ilea
Am reusit,dupa multe batalii cu sistemul de operare,sa instalez si Mac OSX Server 10.5.6

Apoi Serverul mi-a sters toate cele 50 de icoane din dock,a trebuit sa le pun inapoi
Bineinteles ca nu mai sunt in ordinea in care erau
Plus dashboardul si documentele au fost sterse si ele din dock...
toate setarile puse inapoi din preferences...
conectarile la retea refacute..
setarea serverului...
da acuma mere bine
si i-am facut si update-ul de 10.5.6.1
dani.user
1) 64 GB ocupati cu ce? Mi se pare enorm pentru sistemul de operare + programe (la mine SO+tot softul necesar ocupa cam 25).
2) La ce vrei sa folosesti serverul? "Ce stie sa faca"?
3) Sa zici ca windows e mai stabil rulat ca masina virtuala sub un OS care trebuie hackat sa mearga pe hardware'ul non-apple mi se pare o tampenie
floriniaru
QUOTE (dani.user @ May 17 2009, 13:19) *
1) 64 GB ocupati cu ce? Mi se pare enorm pentru sistemul de operare + programe (la mine SO+tot softul necesar ocupa cam 25).
2) La ce vrei sa folosesti serverul? "Ce stie sa faca"?
3) Sa zici ca windows e mai stabil rulat ca masina virtuala sub un OS care trebuie hackat sa mearga pe hardware'ul non-apple mi se pare o tampenie

Cine nu știe sau nu se pricepe să citească mai bine să nu posteze. Omul a spus ceva de Final Cut. OK? Dacă nu știi, FC are, în varianta integrală, peste 60 gb. Ei, acum e clar?
Dar observația cu win 7 emulat pe Hackintosh e foarte adevărată.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.