softpedic
1st May 2009, 12:39
O noua linie low-cost, Air Arabia Morocco, tocmai se lanseaza in Maroc. Din 6 mai, va lega Casablanca de Londra. Air Arabia Morocco are o investitie initiala de 50 milioane $, din care 51% apartin unui fond privat marocan. Noua companie poseda 2 Airbus A320, al treilea fiind asteptat in Noiembrie. Conform fondatorilor, compania va avea o flota de 16 avioane in 2014.
softpedic
1st May 2009, 23:15
Revin cu detalii :
* Moroc
o Casablanca (Mohammed V International Airport) HUB din 6 mai
Europe
* Belgia
o Brussels (Brussels South Charleroi Airport) din 10 mai
* Franta
o Lyon (Lyon-Saint Exupéry Airport) din 14 mai
o Marseille (Marseille Provençe Airport) din 8 mai
o Paris (Paris-Charles de Gaulle Airport) din 16 mai
* Italia
o Milan (Orio al Serio Airport) din 12 mai
* Marea Britanie
o London (London Stansted Airport) din 6 mai
Iuliux
2nd May 2009, 19:34
Site au?
softpedic
2nd May 2009, 23:25
QUOTE (Iuliux @ May 2 2009, 20:34)

Site au?
Deocamdata nu, rezervarile se fac tot de pe Airarabia. Am facut o simulare in septembrie, 100 euro / persoana, Paris - Casablanca. Binisor, nu ?
Hey23
2nd May 2009, 23:32
100 euro doar un drum sau dus-intors?
Mie mi se pare cam scump daca e 100 un drum, cu ryanair si easyjet gasesti preturi mai bune de obicei, si parca mai era un low cost ,AtlasBlue, cu preturi bune.
Cea mai buna oferta pe care am vazut-o pt Maroc era de 10 euro dus-intors , Constanta-Fez, cu escala in Pisa, dar orarul mi se pare ca nu prea se potrivea, trebuia sa stai o noapte in Pisa. Era 2.5 euro pe segment.
softpedic
3rd May 2009, 14:05
QUOTE (Hey23 @ May 3 2009, 00:32)

100 euro doar un drum sau dus-intors?
Mie mi se pare cam scump daca e 100 un drum, cu ryanair si easyjet gasesti preturi mai bune de obicei, si parca mai era un low cost ,
AtlasBlue, cu preturi bune.
Cea mai buna oferta pe care am vazut-o pt Maroc era de 10 euro dus-intors , Constanta-Fez, cu escala in Pisa, dar orarul mi se pare ca nu prea se potrivea, trebuia sa stai o noapte in Pisa. Era 2.5 euro pe segment.
100 euro dus-intors.
CalatorulXP
3rd May 2009, 23:47
QUOTE (softpedic @ May 3 2009, 14:05)

100 euro dus-intors.
Scump, scump ...
Air Arabia are prețuri măricele în general. Air Arabia Maroc nu face excepție.
carpatic
6th May 2009, 06:40
Cred ca baietii din Sharjah bat pe termen lung, creind un hub in Casablanca. In acest moment Algeria si Libia nu sunt acoperite de low costs (sau foarte slab, pe Alger cu Aigle Azur si TUI). E drept, deocamdata astea sunt tari mai compliate, viza se obtine greu, sunt conditii restrictive... dar daca lucrurile se schimba, Air Arabia vor fi gata. Si lucrurile se vor schimba.
Pe de alta parte abia astept ca un low cost sa deschida Africa. Zborurile in Africa (in afara de Egipt si Maroc si eventualele superoferte cu companii clasice europene pe Kenya/Tanzania) sunt f scumpe. Air Arabia poate sparge piata pe Africa de vest, sunt multe destinatii turistice cu potential pe termen lung - Mauritania, Mali, Senegal, Gambia, Bourkina Fasso
softpedic
20th July 2009, 22:21
Air Arabia (Maroc)’s first flight out of the Netherlands to Casablanca (Morocco) will take off from Amsterdam’s Schiphol airport on 3 August 2009. This route will initially be operated three times a week (Monday, Thursday and Saturday). On 24 August 2009, a fourth frequency - on Tuesday - will be added to this connection. Air Arabia will be deploying brand new Airbus A320s in one class configuration for these flights from/to the Netherlands. Ticket reservations can be made by phoning the German call centre on +49 89 552 533-45 or by making the booking online at www.airarabia.com.
Air Arabia (Maroc), a joint venture company and member of the Air Arabia Group, is Morocco’s new low-cost carrier based at Mohamed V Airport, Casablanca. ?The airline was launched on 29 April 2009 and currently operates direct flights from its base in Casablanca to seven European cities: Milan, Paris, Lyon, Marseille, Brussels, London and Barcelona.
Imperator
20th July 2009, 23:35
CITAT (softpedic @ 20th July 2009, 23:21)

Air Arabia (Maroc)’s first flight out of the Netherlands to Casablanca (Morocco) will take off from Amsterdam’s Schiphol airport on 3 August 2009. This route will initially be operated three times a week (Monday, Thursday and Saturday). On 24 August 2009, a fourth frequency - on Tuesday - will be added to this connection. Air Arabia will be deploying brand new Airbus A320s in one class configuration for these flights from/to the Netherlands. Ticket reservations can be made by phoning the German call centre on +49 89 552 533-45 or by making the booking online at www.airarabia.com.
Air Arabia (Maroc), a joint venture company and member of the Air Arabia Group, is Morocco’s new low-cost carrier based at Mohamed V Airport, Casablanca. ?The airline was launched on 29 April 2009 and currently operates direct flights from its base in Casablanca to seven European cities: Milan, Paris, Lyon, Marseille, Brussels, London and Barcelona.
Bine, bine, isi construiesc network-ul european... dar pe cand Dakar, N'Djamena, Bamako ?
softpedic
21st July 2009, 10:22
CITAT (Imperator @ 21st July 2009, 00:35)

Bine, bine, isi construiesc network-ul european... dar pe cand Dakar, N'Djamena, Bamako ?
Anii astia
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.