S-a jucat cineva cu mingea asta?

radu_25

Salut!

Sunt mai nou pe forum, vreau sa va intreb daca ati incercat vreodata jucaria asta http://eurodigitalshop.ro/126-original-pow...l-max-blue.html

Am cumparat ieri un notebook de pe site si mi-au sarit in ochi mingiile astea. EU joc tenis si stau destul de mult pe calculator si am inteles ca poate destinde incheietura, plus ca as vrea sa o folosesc pentru bratul cu care nu joc tenis, ca sa nu se simta o diferenta prea mare :D . E si distractiva si sunt chiar curios ce poate. :D

A mai incercat cineva? Se merita?

Mersi si ne mai auzim.

Toate bune,

Radu
d4m4g3
Eu m-am jucat cu una. Nu era model cu leduri si alte brizbrizuri insa era o senzatie chiar tare! Daca prinzi tehnica sa o rotesti puternic cu greu reusesti sa o tii in mana. Chiar are o forta foarte mare, si daca o folosesti regulat cred ca functioneaza si intareste incheieturile, dezvolta muschii...

Pacat ca nu-i mai ieftina.

Akomar
QUOTE (radu_25 @ Apr 30 2009, 14:58) *
Salut!

Sunt mai nou pe forum, vreau sa va intreb daca ati incercat vreodata jucaria asta http://eurodigitalshop.ro/126-original-pow...l-max-blue.html

Am cumparat ieri un notebook de pe site si mi-au sarit in ochi mingiile astea. EU joc tenis si stau destul de mult pe calculator si am inteles ca poate destinde incheietura, plus ca as vrea sa o folosesc pentru bratul cu care nu joc tenis, ca sa nu se simta o diferenta prea mare biggrin.gif . E si distractiva si sunt chiar curios ce poate. biggrin.gif

A mai incercat cineva? Se merita?

Mersi si ne mai auzim.

Toate bune,

Radu

zi sa mori tu ca nu faci reclama!

daca nu faci, am si eu un speedball de vreo 2 saptamani. Tare....la un moment dat cred ca e nitel addictive...
radu_25
QUOTE (Akomar @ Apr 30 2009, 17:53) *
zi sa mori tu ca nu faci reclama!

daca nu faci, am si eu un speedball de vreo 2 saptamani. Tare....la un moment dat cred ca e nitel addictive...

"Sa mori tu" ca nu fac reclama laugh.gif

Am citi si eu asta cu addictive, dar sincer nu prea o cred. Acu deh, nu vorbesc pana nu incerc, da zic..esti dependent de cafea, de tigari, de net biggrin.gif ....dar de o minge??!!!

Mai vedem, mai vorbim.

Skizo
da, este foarte tare powerball-ul. are cineva de-ala cu led-uri ?
radu_25
QUOTE (Skizo @ Apr 30 2009, 23:26) *
da, este foarte tare powerball-ul. are cineva de-ala cu led-uri ?

Pai chiar al meu e cel cu leduri albastre. Acum am vazut ca exista si un site dedicat www.power-ball.ro . Eu mi-am luat Max Blue. E super tare, am dus-o si la birou unde a facut senzatie. Sunt multumit de ea, mai ales ca ma ajuta sa imi dezvolt si bratul cu care nu joc tenis, care devenise un fel de obsesie biggrin.gif. E si usor de carat, nu tre s amerg la sala, nici nu as fi avut timp de altfel. Incercati, daca va tenteaza!

Bafta!

Radu
paunstefan
Am si eu e foarte buna pt orice sport , dupa cateva zile se vede diferenta. 1 minut cu powerball face cat 30 de flotari. ( al meu e cu leduri si la viteza mare se aprind cu putere si arata tare )

walking^human
Nu mai spuneti prosti, frecatul powerbolului nu echivaleaza in veci cu mersul la sala/flotari. Poate doar daca ai intr-o mana un powerball si in cealalta faci flotari.
Muale
si eu ma tot joc de cateva ore. mi-am luat azi unul. e f tare! cateodata si counterul e fitza,sa nu mai vb de leduri...o porcarie,nu le folosesti. in schimb ea in sinea ei e f tare. chiar e adevaraty ce face,cata forta are. cei care comenteaza sa o faca dupa ce au tinut una in mana!
nu se poate compara cu mersul la sala dar simti "caldura" in muschii mainii (antebrat mai ales,apoi biceps,triceps in fc de cum stai cu mana)
eu am model de 250hz cu counter. counterul e bun daca te intreci cu altii la rpm...
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.