undesignus
30th April 2009, 14:16
Vreau sa cumpar niste bunuri din UK.
Am un cont de Paypal, dar nu-l pot folosi, ca prin Anglia inca nu s-a auzit de Paypal.
Pot sa le platesc prin virament bancar, dar se pare ca ING nu lucreaza cu aceasta valuta (cel putin in Homebank). Daca se poate face ceva in aceasta privinta, anuntati-ma va rog. Am sa fac si eu un drum in seara asta pe la ei.
Practic ei mi-au lasat un numar de telefon unde sa sun si sa le las datele de la cartea mea de debit. Pot sa sun, nu e nici o problema, dar nu cred ca e o idee prea fericita sa dau niste informatii asa sensibile printr-un mediu nesecurizat. Nu e teapa sau ceva de genul asta, e un dealer auto, de la care vreau sa cumpar niste accesorii.
Ce ma sfatuiti?
undesignus
20th May 2009, 08:52
Sint foarte sigur. Intre timp am continuat schimbul de mailuri si se pare ca singura modalitate de plata e un cec. Cum ING nu lucreaza cu asa ceva, am ajuns intr-un punct mort.
Trebuie sa iti spun ca Paypal e foarte putin folosit in Europa si nu prea inteleg de ce.
Vroiam sa cumpar de la un dealer auto din UK, deci sigur nu e pacaleala sau ceva de genul asta si sigur sint in UK.
rickysyv
20th May 2009, 17:40
Atat timp cat cardul nu e furnizat de cei din Ramnicu Valcea ar trebui sa se poata dar vei ridica suspiciuni.