Cumparare bunuri din UK

undesignus

Vreau sa cumpar niste bunuri din UK.
Am un cont de Paypal, dar nu-l pot folosi, ca prin Anglia inca nu s-a auzit de Paypal.
Pot sa le platesc prin virament bancar, dar se pare ca ING nu lucreaza cu aceasta valuta (cel putin in Homebank). Daca se poate face ceva in aceasta privinta, anuntati-ma va rog. Am sa fac si eu un drum in seara asta pe la ei.
Practic ei mi-au lasat un numar de telefon unde sa sun si sa le las datele de la cartea mea de debit. Pot sa sun, nu e nici o problema, dar nu cred ca e o idee prea fericita sa dau niste informatii asa sensibile printr-un mediu nesecurizat. Nu e teapa sau ceva de genul asta, e un dealer auto, de la care vreau sa cumpar niste accesorii.
Ce ma sfatuiti?
undesignus
Intre timp am continuat schimbul de mailuri si se pare ca singura optiune ar fi un cec. Am sa trec luni pe la banca sa vad daca se poate asa.

Jonica76
QUOTE (undesignus @ May 3 2009, 16:48) *
Intre timp am continuat schimbul de mailuri si se pare ca singura optiune ar fi un cec. Am sa trec luni pe la banca sa vad daca se poate asa.

Sincer, ma mira ce zici. Majoritatea celor din Anglia nu accepta de la straini plata decat prin PayPal. Si eu folosesc un card de debit de la ING pentru platile la achizitiile de pe ebay.co.uk.
Esti sigur ca ai cumparat de la cineva din UK?
undesignus
Sint foarte sigur. Intre timp am continuat schimbul de mailuri si se pare ca singura modalitate de plata e un cec. Cum ING nu lucreaza cu asa ceva, am ajuns intr-un punct mort.
Trebuie sa iti spun ca Paypal e foarte putin folosit in Europa si nu prea inteleg de ce.
Vroiam sa cumpar de la un dealer auto din UK, deci sigur nu e pacaleala sau ceva de genul asta si sigur sint in UK.
Nicely_no1
QUOTE (undesignus @ May 20 2009, 09:52) *
Sint foarte sigur. Intre timp am continuat schimbul de mailuri si se pare ca singura modalitate de plata e un cec. Cum ING nu lucreaza cu asa ceva, am ajuns intr-un punct mort.
Trebuie sa iti spun ca Paypal e foarte putin folosit in Europa si nu prea inteleg de ce.
Vroiam sa cumpar de la un dealer auto din UK, deci sigur nu e pacaleala sau ceva de genul asta si sigur sint in UK.

Eu fac cumparaturi pe ebay si sa stii ca in UK se utilizeaza destul de mult PayPal ! Probabil ca cel de la care cumperi tu nu are cont PayPal ! In afara de plata prin cec , ai putea sa-i trimiti banii prin Western Union !
phila_eos
QUOTE (Nicely_no1 @ May 20 2009, 14:23) *
Eu fac cumparaturi pe ebay si sa stii ca in UK se utilizeaza destul de mult PayPal ! Probabil ca cel de la care cumperi tu nu are cont PayPal ! In afara de plata prin cec , ai putea sa-i trimiti banii prin Western Union !

sal, pot sa cer sa-mi trimita la alta adresa decit cea de pe card

Nicely_no1
QUOTE (phila_eos @ May 20 2009, 17:06) *
sal, pot sa cer sa-mi trimita la alta adresa decit cea de pe card

Da , se poate !

rickysyv
Atat timp cat cardul nu e furnizat de cei din Ramnicu Valcea ar trebui sa se poata dar vei ridica suspiciuni.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.