cerbra
30th April 2009, 09:54
Am un Laptop Sony Vaio VGN-FZ240E cumparat din SUA. Azi am observat ca nu mai merge incarcatorul. Am vorbit cu sony romania si nu au modelul de incarcator respectiv (VGP-AC19V19). Il pot gasi doar in SUA. El lucreaza la 19.5V si 3.9A
Care este cel mai bun incarcator universal pe care il pot lua din Romania si sa imi mearga?
cerbra
4th May 2009, 16:09
Am luat unul de la Belkin dar nu prea se potriveste. Trebuie sa tin mufa presata ca sa il incarce. Cred ca este prea mica.
Ceva idei pls..
bit 61
4th May 2009, 19:23
Cred ca primul lucru la care trebuia sa te uiti era modelul si dimensiunile mufei "tata".
Dupa aceea urma tensiunea si un curent cel putin egal .Daca este mai mare cu atit mai bine.
Si bineinteles polaritatea.
Daca nu vrei sa renunti la alimentatorul praspat achizitionat se poate monta o alta mufa cu
dimensiunile corespunzatoare.Se gasesc la magazinele care comercializeaza componente
electronice.Un electronist o poate schimba in 10 minute.
Si tot un electronist poate repara si alimentatorul original.
cosmineus
5th May 2009, 11:00
Scuzati-ma pentru intrebare. Are cineva un alimentator stricat pentru un laptop fujitsu-siemens Amilo A? Am stricat mufa care intra in laptop la alimentatorul meu dar alimentatorul este bun. Unul nou este scump deoarece este pe 20 V 6 A. Va rog din suflet daca cineva si-a schimbat alimentatorul ca s-a ars sau ceva de genul sa-mi dea un pm. Platesc!
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.